- 4 Şubat 2021
- 147
- 489
- 53
- Konu Sahibi Pelusayicik
Merhabaa.. Semaver alacağım kömürlü olanlardan ama hiç anlamıyorum.. Önerisi olan var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kömür seven dıye okumusumMerhabaa.. Semaver alacağım kömürlü olanlardan ama hiç anlamıyorum.. Önerisi olan var mıdır?
Ay öyle hiç görmedim bi bakayım teşekkür ederimBiz piknikte kullanıyoruz iç kısmında demlik olan modelden alın bence.
Dün semaverin üst çaydanlığını evde unutmuşuz piknige gittik yok iyi ki içinde çay bölmesi vardı demleyebildik.
2 musluklu oluyor hem içte çay demleniyor hem üst de ayrı caydanlikla kalabalıkta baya baya yetiyor.
Hediye alacağım yaaKız amaan ne uğraşcan termos al ustten basmalıığğ![]()
O zaman olur.Ay öyle hiç görmedim bi bakayım teşekkür ederim
Hediye alacağım yaaKöyde harika manzarası olan bir eve
![]()
Ayy çok kullanışlıymış o haldeeŞundan diyorum bizde böyle var.
İşte ister çaydanlık kullan ister kullanma tercihe bağlı.
![]()
sobapark Çift Musluklu Demlik Paslanmaz Semaver Odunlu Kömürlü Semaver - Fiyatı, Yorumları
sobapark Çift Musluklu Demlik Paslanmaz Semaver Odunlu Kömürlü Semaver yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla nickimi değiştireli çok oldu ecz’li bi şeydi hatırlamıyorumO zaman olur.eski nick neydi yav
Peki sizdeki kaç litre ve kaç kişilik sizce??Şundan diyorum bizde böyle var.
İşte ister çaydanlık kullan ister kullanma tercihe bağlı.
![]()
sobapark Çift Musluklu Demlik Paslanmaz Semaver Odunlu Kömürlü Semaver - Fiyatı, Yorumları
sobapark Çift Musluklu Demlik Paslanmaz Semaver Odunlu Kömürlü Semaver yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu attığın tek musluklu daha az kullanışlı gösterişli olsun böyle olsun dersen bunun 2 musluklu olanını al.Ayy çok kullanışlıymış o haldee
Şunlar da beni bi çekti![]()
5 lt ancak bu kadardır 10 kişiye yetiyor.Peki sizdeki kaç litre ve kaç kişilik sizce??