• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komünist başkan belediyenin gelir ve giderini kapıya astı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Komünist başkan belediyenin gelir ve giderini kapıya astı
2014 Türkiye yerel seçimlerinde Tunceli'nin Ovacık ilçesinden Türkiye Komünist Partisi (TKP) ile Demokratik Haklar Federasyonu'nun (DHF) ortak adayı olarak belediye başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, belediyenin bir yıllık gelir ve gider tablosunu büyük bir bez afişe hazırlayarak, makamının dış kapısına astı.
Sitene Ekle
komunist-baskan-belediyenin-gelir-ve-giderini-kapiya-asti-6650897.Jpeg

Tunceli'nin Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, son olarak belediye eliyle yapılan organik üretim ile gündeme gelmişti.

Hazine arazisinde Ovacık fasülyesi ve nohut yetiştirip, bir kısmını öğrencilere burs vermek için satışa çıkaran bir kısmını da halka dağıtan Fatih Mehmet Maçoğlu, son olarak belediyenin 2015 gelir ve gider tablosunu açıklayarak şeffaklık örneği verdi.

Maçoğlu, 2015 yılının tüm gelir ve giderlerinin yer aldığı tabloyu, hem internet sitelerinde paylaştı; hem de büyük bir bez afiş hazırlatarak belediyenin dış kapısına astırdı.

fft16_mf6650896.Jpeg

Kaynak: CNN Türk

http://www.milliyet.com.tr/komunist-baskan-belediyenin-gelir-gundem-2198307/

İyi hoş yaptıkları,şeffaflığı,emekleri de içime sinmeyen bir şey var kendisine karşı içimde.

Benim eşim sürekli bu belediye başkanından bahseder,çok takdir eder kendisini,dolmuşlar falan ücretsiz,su 50 kuruşmuş,tarlalar ekilip oradan sağlanan gelirle karşılanıyormuş ilçenin birçok gideri.

Çok güzel değil mi sizcede,aslında hayat çok zor değil,herkes ben yiyeceğim demese hiç te zor değil.

Benim eşim sürekli bu belediye başkanından bahseder,çok takdir eder kendisini,dolmuşlar falan ücretsiz,su 50 kuruşmuş,tarlalar ekilip oradan sağlanan gelirle karşılanıyormuş ilçenin birçok gideri.

Çok güzel değil mi sizcede,aslında hayat çok zor değil,herkes ben yiyeceğim demese hiç te zor değil.

Haklısınız, ama ben günümüz siyasetinde böyle siyasetçiler göremiyorum malesef.. Herkes rant peşinde...

Ya ben inanmıyorum böyle şeylere ya.

Yani o kalemlerin abartılmadığı, yoktan var edilmediği, naylon fatura kesilmediğini kim garanti edebilir ki?

Önemli olan böyle milletin gözüne sokmaktan öte doğru çalışıp halka iyi niyet göstermektir bence.

böylesi yüzde bir çıkar maalesef:(

Inanmak, o yolda dürüst ve emekle calismakla insanin yapamayacagi hic bir sey yokturun ispati. Cok takdir ediyorum bu belediye baskanini. Basarilarinin devamini dilerim.

Sistem siyasal partileri öyle bir dizayn ediyor ki, esaslı incelediğinde aslında birbirlerinden çok da farklı olmadıklarını görüyorsun.. Neo liberalizm insanlığı kıydıkça komünizmin gerekliliği artıyor..

Back