• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşusuna tecavüz etmek için balkondan atladı!

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Samsun’da 28 yaşındaki B.A.'nın, alt kat komşusu olan ve yanlız yaşıyan 36 yaşındaki Ç.K. isimli kadının evine balkondan girerek tecavüze kalkıştığı iddia edildi. Kadının direnip bağırması üzerine balkondan atlayarak kaçan şüpheli, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay dün gece Samsun’un İlkadım İlçesi Çiftlik Mahallesi Necipbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Yalnız yaşayan B.A. iddiaya göre akşam evde akol aldı. Aldığı alkolün etkisiyle ikinci kattaki balkonuna çıkarak alt katta yalnız yaşayan komşusu Ç.K. adlı kadının balkonuna atlayarak evine girdi. Yatak odasına girip uyumakta olan kadının ağızını kapatan ve tecavüze kalkışan B.A., kadının direnip bağırması üzerine panikleneyerek balkondan atlayıp kaçtı. Ç.K., polise arayıp şikayetçi oldu. Şikayetin ardından olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi bugün yakalayarak gözaltına aldı. Hakkında cinsel taciz ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından işlem başlatılan şüpheli ifadesinde, "Evde alkol aldım. Gece geç saatte cinsel duygularım uyandı. Yaptığımdan çok pişmanım" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

DHA-Habertürk

ne manyaklar var ya
valla korkmamak elde değil

ayy ne pislik insanlar var yaa adam uçkurunun derdine şempanze gibi balkon balkon uçmuş tövbe yarabbim allah ıslah etsin :19:

Gecenin bir yarisi ne yapsin? Cevresinde ordek, tavuk, kopek , essek, damacana bulamamayan bu zavalli adam yalniz yasayan kadin komsusuna gitmesin mi ? Nasil dindirsin o masumane duygularini. :35:

vay be adam sarhoşken bu kadar atletikse, ayıkken pekala, olimpiyatlara katılabilir:1::1:

şaka bi yana Allahtan başarılı olamamış

Allahım sen koru bu pisliklerden.Çok şükür başarılı olamamış.

Cezası ne olacak meraktayım.

Bu ülkede kavga etmek için 2. kattan atlıyorlar.Buna da şaşırmadım.

Back