komşumun yüzünden başıma gelenler!!!!!

albusebu

istemek başarmanın yarısı
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
493
57
merhabalar arkadaşlar,

1 sene önce bir ev satın aldık ve malesef ki komşuluk ilişkimiz böylece başlamış oldu,
Ben iki çoçuklu çalışan bir bayanım, komşum ise tek çoçuklu çalışan bir bayandı.(artık komşum değildir.) yaşlarımız da hemen hemen aynıydı.

başlarda bizi çay içmeye çağırdılar. bizde saat ve diğer görgü kurallarına dikkat ederek bir bardak çaylarını içmeye gittik. ama gitmez olaydık. onlar isi bizi gece 11 - 12 demeden size çay içmeye geliyoruz diyerek arayıp gelmeye başladır. benim çoçuklarımın ikiside okula gittiği için belirli saatlerde yatması gerekti. bunlara hiç dikkat etmediler.

birde gelirken mutlaka ellerinde bir paket tatlı, yada buna benzer birşeylerle gelerek beni de hizmete mecbur bıraktılar. komşum acıkır tost ister. yada oğlum aç diyerek elinde iki yumurtayla gelirdi. yada iş çıkışı arar size yemeğe geliyoruz diye.yanlız bunlar karılı kocalı böyle gelirlerdi.

yada olmadık saatte bizi çaya çağırırlardı. ben özellikle gitmezdim. ama eşim ısrarla ayıp olacağını söyler kendisi tek başına inerdi. benim bahanem vardı. geç oldu çoçukları yatırdım. gelemem derdim. bu da olmuyorsa uyuyan çoçuğuda al gel burda uyusun derdi. eşimde bunu yapardı. ayrı seviyordu komşumu.

her hafta sonu bizimle birşey yapmak için ailecek eşim ve komşum sürekli plan yapardı. bana hiç sorulmazdı. annelerimize giderdik. komşum arardı. hadi gelin çok beklemeyin diye. artık bir yerede gidemez olduk. hatta gece 12 yada birde arardı gel diye eşimi. bizim artık özelimiz de kalmamaya başlamıştı.

hatta birgün benden arabamı istemişti. ben iki çoçuklu hem iş, hem okula çoçuklarını yetiştirmeye çalışan bir anneyim kusura bakma veremem dedim. ama bu arada eşimde bunlara müsade ediyordu.

artık her hafta sonu eşim komşumla sürekli gezmeye başladı aile olarak bizi boşlamaya başladı. yanlış anlaşılmasın karşı tarafın beyiyle geziyorlar erkek erkeğe yani.

oğlum ve kızım sürekli biz tek başımıza gezer olduk. kendi anne gittiğimde annem ve babam sorardı; yinemi eşin yok diye, bende söylerdim eşim komşumla geziyor diye,

komşum oğlunu çoçuklar oynasın diye bana gönderirdi. ben özellikle ona göndermezdim. çünkü ben sevmiyorum öyle, birde benim zaten iki çoçuğum var birini göndersem diğerini göndermesen, çoçuğum üzülüyor. bende derdim benim çoçuğum gelemiyor sen gönder diye. bu arada komşun ikinci çoçuğuna hamileydi.

bunun kocası geldiğinde sürekli belden aşağı şakalar yapar. abuk subuk konuşurdu. karısı hamile yapamadığında bile bahsederdi. ben özellikle eşime rica ettim söye şuna abuk subuk çoçukların yanın da konuşmasın.

birgün yemek masasında oğluma aynen şu cümleyi kurdu (oğlum 10 yaşında) kız arkadışın varmı. sana sprey vereyimmi diye
dondum kaldım masada. oğlum anlamadı ama benim ağzım açık kaldı.

eşimi yine uyardım adam mesir macunu gibi dolaşmasın etrafta sinirleniyorum. hem san nasıl müsade ediyorsun karının yanında böyle konuşmasına ( bende bu arada eli yüzü düzgün 30 yaşında genç bir bayanım)

bu böyle gittikçe gitti gittikçe gitti.
cumartesi günleri ben çalışıyorum. eşim çalışmıyor. cumartesi günleri çoçuklarımı doyurarak işe giderim. komşum açar eşime hadi gel al çoçukları yemek yiyelim, kahvaltı edelim diye çağırır. eşimde alır gider çoçukları. eşimi çektim kenera uyardım. canım ben zaten yediriyorum. bir daha niye gidiyorsunuz sabah sabah başkasının evine bir de kadın hamile. yapmayın. doğru olan yapılacaksa bir ziyaret ailecek yapılmasıdır. birde benim kızım birazcık haylaz. yaramazlık yapar rahatsız eder insanları diye,

ama yok eşim anlamadı anlatamadım. evimde şortla dolaşamaz oldum. ütü yaparken çat kapı gelir. müsaitmisin zaten yok adamda, yaptığım ütüleri önce kanepenin üzerine dizerim. adam gelir benim tangalarımın yanına oturur. eşime söylüyorum yok. onun böyle samimi insanlar çok hoşuna gider. kendi evimde sürekli temizlik yapar oldum. çünkü çat kapı adam. saat merhumu da yok her saatte gelir gider. çoçuğda öyle, karısıda öyle.

karısını çektim canım böyle çok oluyorlar. ben sıkılıyorum bu ilişkiden diye.

sonunda bir gün canıma tak etti.

kocam cumartesi günü yine komşumla gezmeye gitti. ama sana söz veriyorum yarın size ayıracağım dedi. pazar oldu. müstakbel kocam komşumla pazara gitti. birde bana sormadan (çünkü ben yukarıda da belirttiğim gibi) oğlumu komşuma oymaya göndermiş.

bende açtım dedim hani pazar günü sadece bize ayıracaktın.
indim karısına canım ben bunların ilişkisinden bıktım biz kocamızı göremez olduk dedim. bize zaman ayıran yok ben de gezmeye gideyim dedim ve de oğlumu çağırıdm.

evime çıktım kapımı açıyordum ki. kocam aradı sen ne yaptığını zannediyorsun diye. bekle geliyorum sana kim olduğunu göstereceğim diye.10 dk. için de pazardan geldi.

bana daha sen ne yaptın demeden, yada ne olduğunu benden öğrenmeden iki çoçuğumun yanında beni saçlarımdan sürüklemeye ve yerde tekmelemeye başladı. bu olanların hepsini oğlum ve kızımda gördü. 5 dk. boyunca beni yerden yere, kafamı duvardan duvarar vurarak dövdü.

sonrada nereye gidersen git çoçuklarımı da bırak ,,,,, ama giderken üzerinde bana ait ne varsa bırakacaksın dedi.
üzerimde ona ait olan ne varsa kartlar paralar. kuruşu kuruşuna bıraktım.

üzerimi başımı topladım. evden dışarı çıktım. cebimde ne bir kuruş para ne de telefonum var. birde başımı duvarlara vurmasından dolayı başım bir dünya sürekli dönüyor.

taksi çevirdim babamın evine gitmek için. evin önüne geldim. babama para verirmisin dedim. babam anladı bende anormalik olduğunu. taksiciye parasını verdi. bende eve çıktım. eşim o gece beni hiç aramadı ne de ailemi aradı. öldümü kaldımı,

sonra geldi binlerce kere özür diledi fakat babam gitmemi istemedi. eşime şunu söyledi bir daha olursa vermem sana kızımı dedi. ben 13 senelik evliyim daha babamın evine 1 kere gitmemişimdir. canım babam da arkamda durdu.

sözün özü, komşum yüzünden başıma gelenleri bilmenizi istedim. en baştan sınırları koymak en iyisi, yoksa olan size olur.

her ne kadar komşularınız densiz patavatsız kendini bilmez olsalar da burada ki asıl suçlu kocan.

zaten baştan mesafeyi koymayı becerememiş vıcık vıcık bir komşuluk ilişkisi baş göstermiş.

kocanın sana yaptıklarına ise diyecek söz bulamıyorum.insan değilmiş.

tabi benim de kızdığım asıl kocam,

çok küçük düşüyor insan, çoçuklarının yanında bu pozisyona düşmek, ailenin karşısında bu pozisyona düşmek, kardeşlerinin yanında bu pozisyona düşmek,

birde bir laf vardır ' eşşek sudan gelinceye kadar dayak yemek' işte ben yedim. bundan sonra kesinlikle büyük sözler kullanmamaya başladım.
hep derdim eşim bana bir tokat atsın giderim diye, (eeeeeeee al bana cevap)

ben görüşmüyorum. dengesiz herif çat kapı kapımada gelmiyor. soru sormaya bile gelmiyor. eşime de rica ettim gözüme sokma ilişkini diye, ama görüşüyorlar. dakka başı aramasa da mesaj çekiyor.

karısıyla da görüşmüyorum. çünkü eşini arayarak ne konuştuysa o gün, eşim bana ne oldu diye sormadan beni dövdü,
şunu da söylemeden geçemeyeceğim. elimde bir hayli ağırdır. ben uzak doğu sporlarıyla uğraşan bir bayanım. sorarsanız neden vurmadın diye.

vicdan azabını o çekiyor ben değil, o beni döverken kendinde bile değilken. ben herşeyi hatırlıyorum.

hakka gelince, ben hakkımı helal etmiyorum. eğer evliliğim bitseydi, o çoçuklarımın günahını kim boynuna alacaktı.
komşumu ve ailesini asansörde bile görmemek için binlerce dua ediyorum.

ama onlar hala bizim evin çevresinde dolaşıyorlar. allah razı olsun eşimin sayesinde (üniversiteli okumuş eşek)

okudum okudum sonuna gelınde dayak yedım dıyınce dondum kaldım ılk defa kadın ıle koca arasında gecen dayak meselesıne yorum yapıcam buyuk konusmakdan korkarım ama adınızaa üzüldüm kocanızı o anda essek sudan gelene kdr dövseydınız keskede kadın nasıl olurmus görseydı o kadınında sacını pörçeğini yolacaktınızkı komsuluk ilişkisi görecektı cok sinirlendım ya

eşinizin komşusuna bu kadar bağlanmasına açıkçası bir anlam veremedim .... bu nedir Allah aşkına sabah akşam...hele hele başkası yüzünden eşine bunları yapması terbiyesiz ....çok sinirlendim inanın ....aklıma saçma sapan şeyler geliyor ki bunları hiççç söylemiyim ..

off..canımm ne diyeyim ki...ELLERİ KIRILSIN...çok yürekten söyledim bunu,umarım Allahım sesimi duyar..

bizimde apartmanda genelde yaşıt çiftler oturur(benimde yaşıtlarım),birlikte

gezmedikleri yer kalmadı hatta tatillere bile birlikte giderler..

bende çalıştığım için ev hali rahatlığını bırakamadığım için pek yüz vermedim komşularıma,

zaten istesekte kaynaşamazdık eşim 3 vardiya çalışıyor..

ama maaşallah diyeyimm sanki hepsi kardeşmiş gibi,aralarındaki uyum ve dostluğa
nail olmadığım için üzülüyordum...hatta bikeresinde çok ısrar ettiler,eşimin vardiya saatlerine göre
okadar insan program yaptılar yeterki bizde yanlarında olalım diye..son derece seviyeli ve sıcaktı onlarla olan ortam..

hiç gülmediğim kadar güldüm hatta ogün..

komşuluk aslında çok güzel bir kavram ama siz maalesef başınıza bela almışsınız..

beylerin tek görüştüğüne hiç şahit olmadım..

hepsi çift olarak gezerler,sinemaya flan giderler..ve asla argo yoktur,arada takılırlar ama seviyelidirler..
bence normal olanıda bu olmalı..

ya herkesın olmalı takıldıgı bırılerı eglendıgı bırılerı ama konu sahıbının eşi fazla ileri gitmiş benımde eşimle berbaer takıldıgımız aile dostlarımız vardır he bayramda hatırlı gunlerde bır aradayızdır ayda bır onlar bıze caya bız onlara caya yaz tatılınde beraber aksam gezmelerı haftada 1 belkı oda ama cok aşırısı iyi değil zaten

:KK53::KK53::KK53: şok oldum şoooookkk oldumm :KK53::KK53:
komsun yuzunden mi dayak yedin. ben senin yerinde olsam evden çıktığım o anda kadına giderdim. hesap sorardım ağzıma geleni söylerdim. ailen yıkılıyomuş nerdeyse çok üzüldüm çok umarım bir daha olmaz:KK59:

Bende sizin söylediğiniz gibi komşumun karşısına geçip sizin yüzünüzden eşimle kavge ettim ve eşimde beni dövdü demek isterdim.
ama....

ya derse ki!! seninle eşinin sorunun banane , niye ailemi huzursuz ediyorsun diye. dengesiz olan insandan herşey beklenir. birde kadın doğurdu stresten sütten felan kesilir sebebi ben olurum allah korusun.

bunun dışında eşim de gelip derse neden aile içinde yaşadıklarımızı millete anlatıyorsun diye,

hakkım kalmak kaydı ile susuyorum.
amaaa unutulmuyor, olmuyor, olmuyor. ben unutsam çoçuklar unutmuyor. onlar unutsa annem- babam ve 4 kız kardeşim unutmuyor.

şakamı bu yaaa...
Canım çok üzüldüm hatta çok. Inanılır gibi değil gerçekten...
Eşinizin bukadar o komşualrınıza bağlanmasına anlam veremedim hatta aklıma kötü kötü şeyler geldi acaba komşuluk değilde farklı bir ilişkimi var aralarında bazı çiftler de oluyor internetten okumuştum acaba onalrın ilişkileride mi öyle diye düşünmeden edemedim açıkcası yoksa bir komşu için 12 yıllık eş dövülsün anlamadan etmeden ön yargıyla saçma saçma çok saçmaaaa size gelince çocuklarınızın önünde çok kötü olmuş affedilir gibi değil canım peki çoocuklar babalarıyla görüştümü bu olaydan sonra ne durumdalar?

Allah yardımcınız olsun..

şakamı bu yaaa...
Canım çok üzüldüm hatta çok. Inanılır gibi değil gerçekten...
Eşinizin bukadar o komşualrınıza bağlanmasına anlam veremedim hatta aklıma kötü kötü şeyler geldi acaba komşuluk değilde farklı bir ilişkimi var aralarında bazı çiftler de oluyor internetten okumuştum acaba onalrın ilişkileride mi öyle diye düşünmeden edemedim açıkcası yoksa bir komşu için 12 yıllık eş dövülsün anlamadan etmeden ön yargıyla saçma saçma çok saçmaaaa size gelince çocuklarınızın önünde çok kötü olmuş affedilir gibi değil canım peki çoocuklar babalarıyla görüştümü bu olaydan sonra ne durumdalar?

Allah yardımcınız olsun..

benimde aklıma bu geldi. ne paylaşıyorlarmış bu kadar aralarında hayret doğrusu.

bende bilemiyorum aralarında ne bağı var, iki erkek olarak

fakat şunu net söyleyebilirim.
bizim iki aile olarak sürekli çollu çoçuklu beraber gezmemizi, beraber yememizi, beraber.......... bunlar böyle uzar gider. yani tek olmayı istese bende kötü düşüneceğimde.

zaten iki erkek bır araya geldıgın de,ne evlı oldugu ne baba oldugu ne de sorumlulugu oldugunu hatırlamaz.cocuk gıbı bırsey oluyorlar.keske ılk baslar da esınızın tek basına komsusuna ınmesıne ızın vermeseydınız .

keşke bi doktora gidip darp raporu alsaydınız, polise haber verseydiniz.
eşinizi allah affetsin, nasıl affettiniz bilemiyorum ama dikkatli olun.
o insanların da yüzüne tükürmek lazım.
taşınma ihtimaliniz yok mu?

ben olsam gelip yalvarıp yakardığında eve dönmek için "o adamla arkadaşlığını bitireceksin" şartı koşardım eşime..
çok geçmiş olsun, okuyunca ben de şok olanlardanım :26:

Oha :KK53::KK53::KK53: Tatlım uzak doğu sporlarıda yapıyormuşsun bir daha yaparsa evire çevire dövde aklı başına gelsin bakalım utancından neyapacak karısından dayak yiyince :KK53: Şaka bir yana gerçekten çok kötü bir durum uyuz olurum öyle komşulara ve eşinede hayret doğrusu nasıl o tür gevşek bir adamı senin bulunduğun ortama sokuyor pess erkek dediğin karısının yanında belden aşağıya konuşan bir adamın ağzına 2 tane çakmalı senin ki maşallah oturup birde esprilerine katılıyor :KK20: :KK19:

X