- 22 Haziran 2024
- 34
- 10
- 29
-
- Konu Sahibi hrsygzlolck
Senin komşu milletten topladıklarıyla ev düzecek sanırım. Şaka gibi!Konu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
Ay tamam artık onemlı bsey gbı ıkıde Bi konu açıyosunKonu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
Okuma geç !Ay tamam artık onemlı bsey gbı ıkıde Bi konu açıyosun
Ne yemeyi yaaaa,artık uzak durun diyoruz siz illa bir bağlantım olsun diye ısrar ediyorsunuz.Acil şifalar diliyorum size....
vermedim zaten kusura bakma masamı vermemem dedim birdaha bu tarz bişey istemedim diyeMasamı nasıl vereyim üstünde yemek yiyoruz sofra kuruyoruz günlük deseydin keşke yada yapamam lütfen artık benden bir şeyler bekleme eşim kızıyor de kapat
Masayı komple zimmetlemek için mi istedi doğum günü kutlayıp sonra iade etmek için mi ?Konu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye
+ 1272271 yaniAy tamam artık onemlı bsey gbı ıkıde Bi konu açıyosun
İnanın bunu bende kendime diyorum . Ama çocukları görünce üzülüyorum diye .. mesela geçen sabah eşim tost yaptı çöp atmaya çıktım ama tostuda fazla yapmışsız baya kaldı çocuğu gördüm öyle baktım ona tost yermisin dedim evet çok severim dedim verdim tostu inan 5 dakikada birsür tostu kardeşleriyle kapının önünde yediler ve ben çok mutlu oldum onları öyle görünce …Ne yemeyi yaaaa,artık uzak durun diyoruz siz illa bir bağlantım olsun diye ısrar ediyorsunuz.Acil şifalar diliyorum size....
Bak yıne sinirden elim ayagım titredi+ 1272271 yani
Kutlayıp iade edecek bu doğru değil . Geçen bir komşudan soda istemiş sodada ihtiyacmı tabi ben bunları yeni duydum ..Masayı komple zimmetlemek için mi istedi doğum günü kutlayıp sonra iade etmek için mi ?