Komşumun istekleri 2

hrsygzlolck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
34
10
29
Konu açmıştım daha önce ilk konumu hatırlayanlar olur kilim ,buzlu klimamı isteyen komşum diye o gündür konuşmadım denk gelmedik ve bugün mesaj atmış doğum günü kutlayacakmış mutfak masamı istedi benden ve başka komşum aradı ondanda istemiş yani apartmandaki bir çok kişiden masa istemiş evet gerçekten şaka değil !bende durumu yok diye üzülüyordum ama herkesten istediğini duyunca demeki ihtiyaç değil alışkanlık olduğunu anladım hatta bir komşudan çöp kutusu istemiş inanırmısımısınız binaya ortak çöp kutuları alındı bir kadınında zaten şahsi çöp kutusu varmış onu kapının önünde görünce annem bende demiş bu çöp kutusu fazlaysa ben götüreyim demiş halka şoku üstümden atamadım … yiyecek dışında artık hiçbir şey vermeyi düşünmüyorum yiyecekte 4 çocuk hatrına gelir isterse vicdan yaparım diye

Senin komşu milletten topladıklarıyla ev düzecek sanırım. Şaka gibi!

Ben böylesine yiyecek bile vermem. Çünkü eminim aç kalmıyordur, her evden 1 tabak yemek alıp her gün Halil İbrahim sofrası kuruyordur.

Ay tamam artık onemlı bsey gbı ıkıde Bi konu açıyosun

Ayyy artık sıktı bu komşuda yaa. Kız yemek bile vermek zorunda değilsin adam kaldırsın g*tünü çalışsın alışmışlar beleş yemeğe.

Kadının isteme hastalığı ya da ne bileyim huyu var demek ki. Size uymuyorsa direkt iletişimi kesin. çöp kutusu benim için artık çok uç seviye.

Bizde komşumla birbirimizden birşeyler isteriz de sizin komşu masayla işi arşa çıkartmış. Ve hep siz talep edilen taraf olmuşsunuz... Çok saçma. Benim komsumda farklı farklı yemekler yapar bize de yollar. Birbirimizden yumurta yoğurt vs isteriz. Ama karşılıkli olur bu iş. Bugün çamaşır makinası deterjanı istedi. Geçen esim iki tane almıştı birini verdim ama gözüme gelmez çünkü o da fazlasinca ikram da eder acil istediğimde de verir sağolsun. Canım komşum ya

Ne yemeyi yaaaa,artık uzak durun diyoruz siz illa bir bağlantım olsun diye ısrar ediyorsunuz.Acil şifalar diliyorum size....
Masamı nasıl vereyim üstünde yemek yiyoruz sofra kuruyoruz günlük deseydin keşke yada yapamam lütfen artık benden bir şeyler bekleme eşim kızıyor de kapat
vermedim zaten kusura bakma masamı vermemem dedim birdaha bu tarz bişey istemedim diye

Masayı komple zimmetlemek için mi istedi doğum günü kutlayıp sonra iade etmek için mi ?

Ne yemeyi yaaaa,artık uzak durun diyoruz siz illa bir bağlantım olsun diye ısrar ediyorsunuz.Acil şifalar diliyorum size....
İnanın bunu bende kendime diyorum . Ama çocukları görünce üzülüyorum diye .. mesela geçen sabah eşim tost yaptı çöp atmaya çıktım ama tostuda fazla yapmışsız baya kaldı çocuğu gördüm öyle baktım ona tost yermisin dedim evet çok severim dedim verdim tostu inan 5 dakikada birsür tostu kardeşleriyle kapının önünde yediler ve ben çok mutlu oldum onları öyle görünce …

Gerçekten ihtiyacı olan insanlar böyle sürekli birilerinden bir şeyler istemiyor inanın. Benim yengemle amcam paramız yok diye ağlana ağlana ev aldılar. Kiralarını aylarca ödemezlerdi markete vs borçları olurdu hep. Sonra onlar ev aldılar biz hâlâ kirada oturuyoruz Benim annemin bir kere bile birinden bir şey istemişliği yoktur tek başına bizi okutup büyütmesine rağmen. Yani hiç vicdan yapmayın. İçinizden geldiğinde yardım edin tabii ama böyle keyfi şeyler için habire kapınızı çalıyorsa arsızlıktan başka bir şey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…