- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi kumrukusum
-
3cü cocugada büyük kızı baktı ve büyüttüde diyebiliriz.. yine hamile ve ikiz olduğunu söyleyince şaka yapıyor sandım şok oldum.. büyük kızlara istemiyoruz diye ağlamışlarYuhBu kadın canına mı susamış?
Hayırlısı ne diyim.
Ama onlara da yazık ya! Yanlışlıkla mı olmuş ikizler?3cü cocugada büyük kızı baktı ve büyüttüde diyebiliriz.. yine hamile ve ikiz olduğunu söyleyince şaka yapıyor sandım şok oldum.. büyük kızlara istemiyoruz diye ağlamışlar
Tahliller temiz çıktı, eğer vitamin eksikliği olsaydı görürlerdi diye düşünüyorum... inşallah hemen toparlanırAcaba vitamin eksikliğinden olabilir mi?hem bebeklerde ikizmiş,iki kat daha fazla vücuttan kayıp demek.folikasit eksikliği bile böyle depresyon yapabiliyormuş.bi aile hekimine gidip kan değerlerini ölçtürün,inşallah hemen toparlanır bebeleriyle ilgilenir.
Baştan isteyerek oldu diyordu şimdi ise yanlışlıklaAma onlara da yazık ya! Yanlışlıkla mı olmuş ikizler?
Psikologa gitmek istemiyor ben deli degilim diyor. Hem devlet bebeklerini elinden alir diye cok korkuyor. Haplar onu dahada kötülestiriyor o yüzden atmiyor.. ailesi bilmiyor zaten burda degiller maalesefEvet cok kotu birsey lohusa deprasyonu hemen bi psikologa gitsin neden fayda etmiyor ki haplar o kullansin bence bide ikiz bebek cok zor abdest alsin rahatlasin bebeklerini allaha enanet etsin yanına da annesu gelsin biraz yardimci olsun
Annesi bulundugu ülkede degil....Annesi hasta, kendine zar zor bakiyorannesi bulunduğu şehirde değilse bile gelmemesi için ne tür bir sebep var? Çok mu hasta.
Evet cook zor.. Allah herkese güc kuvvet versinİkiz olunca tabi..
Hmm cok zor durum ben hala anlayamadim ama haplar in sakinlestirmesi lazim amaPsikologa gitmek istemiyor ben deli degilim diyor. Hem devlet bebeklerini elinden alir diye cok korkuyor. Haplar onu dahada kötülestiriyor o yüzden atmiyor.. ailesi bilmiyor zaten burda degiller maalesef
Bizde anlamadik, ise yarayacakken tam tersi oluyor..Hmm cok zor durum ben hala anlayamadim ama haplar in sakinlestirmesi lazim ama
Psikologa gitmek istemiyor ben deli degilim diyor. Hem devlet bebeklerini elinden alir diye cok korkuyor. Haplar onu dahada kötülestiriyor o yüzden atmiyor.. ailesi bilmiyor zaten burda degiller maalesef
Evet haklisiniz, en az 6 ay düzenli kullanilmali, herhalde komsum hemen etkisi olur diye zannediyor ama bizde ona bu durumu anlattik yinede haplarini düzenli atmiyor. Komsum doktorlarin tarafindan gözaltina alindi.. panik atak yüzünden doktorlar ikizleri erkenden aldilarNe alaka? Devlet niye psikolojik tedavi görenin bebeklerini alsın? Sahipsiz değil ki etrafı insan dolu bebeklerin. Ayrıca şiddet de görmüyorlar.
Panik atak yüzünden uydurduğu bir şey bu.
İlaçları içtiğinden emin misiniz? Normalde işe yaraması gerekir.
Böyle durumlarda ilaçların kötü geleceğine inanıp içmeyen hastalar var.
İlaç ismi veremem ama ağır anksiyete yaşayan bir yakınım bir antidepresan sayesinde kendine geldi. En az 6 ay düzenli kullanmalı.
Ne alaka? Devlet niye psikolojik tedavi görenin bebeklerini alsın? Sahipsiz değil ki etrafı insan dolu bebeklerin. Ayrıca şiddet de görmüyorlar.
Panik atak yüzünden uydurduğu bir şey bu.
İlaçları içtiğinden emin misiniz? Normalde işe yaraması gerekir.
Böyle durumlarda ilaçların kötü geleceğine inanıp içmeyen hastalar var.
İlaç ismi veremem ama ağır anksiyete yaşayan bir yakınım bir antidepresan sayesinde kendine geldi. En az 6 ay düzenli kullanmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?