- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 37
-
- Konu Sahibi son mecnun
İki yillik evli adam kahvelere mi atiyor kendini, hey Allahim
İnsan karisini alir, yemege gider, sinemaya gider.
Her aksam mi gidiyormus kahveye?
Eger arada sirada gidiyorsa abartmasin arkadasin. Her aksamsa eger sorun var demektir.
Hic mi ortak konuscak biseyleri yok? Adam evden sıkılıyor mu acaba? Herkes sevmez sessizligi.
kahvehane alışkanlığı varsa zor vazgeçer
yazık komşuna
bazı erkeklerde kahve kültürü vardır
evlenmeden önce de giidiyorlarsa çok zor bu alıskanlıgından vazgecmesı.
Haftada bir benim esim de gider, gorusemedigi arkadaslariyla oturuyor, muhabbet sohbet kafa dagitiyor. Bisey demiyorum ben. O yokken yemek, temizlik vakit geciyor. İki saat icinde gelir zaten.Haftada 1 e 2ye indirdi diye seviniyor kizcagiz ama firsatini bulsa tlfn gelse durmaz diyor
bazı erkekler böyledırYokmu bi caresi yani alismis kudurmusdan beter olayi
bazı erkekler böyledır
eşi hep kahveye gıdecek. çünkü onun yapısı o
hayatında hep o arkadasları ve kahvesı olacak
ama işte adam ona alısmıs. her aksam oradaysa nasıl bır erkek oldugunu tahmın edebılıyorumYazik..
ceneyle dirdirla adami kaciran kadinlari anlarim da boyle hanim hanimcik akli basindabiri olunca soz konusu madure insan uzuluyor
ama işte adam ona alısmıs. her aksam oradaysa nasıl bır erkek oldugunu tahmın edebılıyorum
arkadassız bır hayata hayır dıyenlerden
eşi yerıne arkadaslarıyla gezenlerden..[/
QUOTE]
Askin gozu kor iste insan gormek istemiypr bazi seyleri.. Nisanliyken bariz belli olur halbuki..
Buarada bebeginz hayirli olsun saglikla kucaginiza alin ins.
Yani haftasa bir iki bana cok gelmedi giytiginde ne kadar sureli kaliyorHaftada 1 e 2ye indirdi diye seviniyor kizcagiz ama firsatini bulsa tlfn gelse durmaz diyor
Haftada bir benim esim de gider, gorusemedigi arkadaslariyla oturuyor, muhabbet sohbet kafa dagitiyor. Bisey demiyorum ben. O yokken yemek, temizlik vakit geciyor. İki saat icinde gelir zaten.
Erkekler ve vazgecilmez arkadaslari diyorum ve susuyorum
Haftada bir benim esim de gider, gorusemedigi arkadaslariyla oturuyor, muhabbet sohbet kafa dagitiyor. Bisey demiyorum ben. O yokken yemek, temizlik vakit geciyor. İki saat icinde gelir zaten.
Erkekler ve vazgecilmez arkadaslari diyorum ve susuyorum
Yani haftasa bir iki bana cok gelmedi giytiginde ne kadar sureli kaliyor
Oy oy cok can sıkici ama brnim fikrimce bir yada ikiyse cok abartili degil onlarimda ihtiyaci var is disinda bir arkadas ortamina12 gibi geliyo kiz bazen kapiyi acmiyo sonra kavga kiyamet
Bazı erkeklerde maalesef bu huy var ben de hic anlamam gidenleri