komşuluk kuramıyorum çok sıkılıyorum

Al benden de o kadar arkadasim. Dusunuyorum da komsu ne ya ben akrabalarla gorusen bir tip bile degilim. Sevmiyorum fazla muhabbeti insanlar cok nankor

Aaaa beni anlattın bulunduğum mühidin en büyük en kapsamlı sitesinde oturuyorum
Ben calışmayı evlenince bıraktım ev hanımıyım 1 yaşındada kızım var aslında özgüven problemi olmayan bi bayanım ama niyeyse bu durum bende evlendikden sonra oldu kızımı parka götürüyorum oturanlara merhaba diyorum onlarda merhaba diyo inanırmısın kızımla bil dısarda vakit geciremiyorum dilediğim gibi sanki bana bakıyorlar yanlış bişe yapıyormusum gibi kızım daha hevesini almadan eve cıkıyorum.
İlk zamanlar balkona cıktığımda dönüp selam verirdim şimdi göz göze gelmemk için hızlı hareket eder oldum.
Merhabadan sonra muhabbet nasıl ilerler bende beceremiyorum daha önce nasıl arkadaş edinmişim şaşırıyorum yada evli bir bayan olarak diğer evli bayanlarla ortak ne konuşulur onu bilmiyorum. :))))

bilmem inanirmisiniz okumus ve iyi bir is sahibi olmak genelleme yapmaya engel degil.
onyargida cabasi...
genelde öyle oluyor. siz kendinizi azınlıkta olabilirsiniz ama çevremde gördüğüm hep böyleler. birde memurdur yakında tayini çıkıp gider kafasıyla insanlar yakınlık kurmak istemiyorlar. dediğim gibi geneli böyle. hepsi böyle demiyorum

Ben de buraya yeni taşındım Allahtan doğup büyüdüğüm muhit. Arkadaşlarım akrabalarım çevrem hep burda. Ama binada daha kimseyle tanışmadım. Zaten hepsi benden büyük annem yaşında ve daha büyük teyzeler bi karşımda yeni evli bi gelin var ben taşınmadan 1hafta önce evlenmiş. Dur bakalım biraz zaman geçsin belki kaynaşıriz. Ben de yeni evli sayılırım
Kaynaşmazsak da sorun yok anam iki sokak ötemde bacılarim var benim zaten 4tane onlar yetiyor bana

Siz de ne bilim çok kaynasmayin çalışıyormuşsunuz da onlar otururken selam da veriyormuşsun gerçi. Valla ben de çok atak değilimdir. Genelde mesafeli olduğumdan bir sey diyemedim.

ayy neye merak salmissin surekli kullanmalara kalkarlar sonra. dedikodu fitne fesatlik ne ugrasacan.is donusu kapi onunde selamlasiyorum zoraki oda.dedikodan baska bisey yapmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…