Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımfendi ben 4 yıl her türlü çocuk gelişimini, psikolojisini gördüm merak etmeyin siz.. Siz bence açın okuyun çocuk nasıl eğitilirmiş, yetiştirilirmiş. Okumakla da kalmayın uygulayın derim çünkü bundan bihabersiniz, besbelli..
1
O zaman daha vahim, okumak da yeterli olmamış size....
okul mevzusun da haklısınız ama bu kadın komşusuna gitmiş.. diğer kadın çocıuğunu çok düşünüyorsa bi zahmet bi bahane uydurup kalksaydı sonradan senin çocuktan benim kıza hastalık bulaştı demesi hiç hoş değil.Haklılar.
Ben de hasta öğrenciyi okula gönderdiklerinde çok kızıyorum, kendi çocukları geri kalmasın diye gönderiyorlar ama onunla beraber 10 çocuk da hasta oluyor ondan sonra toparla toparlayabilirsen.
Ne fark eder ki? Ben dahi hastayken hiç bir daveti kabul etmiyorum hele ki çocuklu insanlara asla gitmiyorum. Bulaşır falan dikkat etmek lazım ki diğer kadının çocuğu serum yiyecek kadar ciddi bir şekilde rahasızlanmasa söylemezlerdi bence. Konu sahibi kendi çocuğuna getirmesydi denince bile bozulmuş, diğer kadın çocuğu o derece hastalanınca bozulmasın mı?okul mevzusun da haklısınız ama bu kadın komşusuna gitmiş.. diğer kadın çocıuğunu çok düşünüyorsa bi zahmet bi bahane uydurup kalksaydı sonradan senin çocuktan benim kıza hastalık bulaştı demesi hiç hoş değil.
Bu sefer de kadın kalktı diye laf ederdi konu sahibi..okul mevzusun da haklısınız ama bu kadın komşusuna gitmiş.. diğer kadın çocıuğunu çok düşünüyorsa bi zahmet bi bahane uydurup kalksaydı sonradan senin çocuktan benim kıza hastalık bulaştı demesi hiç hoş değil.
bilmiyorum şahsen bana çok ters. ben olsam o an bi işim var diye bahane uydurur kalkardım ama asla senin çocuktan benim çocuğa hastalık geçti demezdim. ayrıca hasta insanlar heryerdeler otobüste metro da markette kişi hasta olmak istemiyosa kendi dikkat etmeli biraz da hadi yakınına hastaysan görüşmeyelim der de dışarıda ki insanların hangi birine diyebilir ki.Ne fark eder ki? Ben dahi hastayken hiç bir daveti kabul etmiyorum hele ki çocuklu insanlara asla gitmiyorum. Bulaşır falan dikkat etmek lazım ki diğer kadının çocuğu serum yiyecek kadar ciddi bir şekilde rahasızlanmasa söylemezlerdi bence. Konu sahibi kendi çocuğuna getirmesydi denince bile bozulmuş, diğer kadın çocuğu o derece hastalanınca bozulmasın mı?
Bence sadece çocuklar değil bütün hasta insanlar biraz daha dikkatli olmalılar etrafa karşı.
Ne şekilde büyümüşüm?Çocuğu kısıtlayarak büyütmek
heleki kucucuk cocuklari elestirmek normal değil
Misal sizde o şekilde büyümüşsunuz sanirim ve bunu savunuyorsunuz ancak
Agresifsiniz
zannetmiyorum. sonuçta konu sahibinin de çocuğu var çocuğunu düşündüğünün farkında olurdu.. ama tekrar çağırıpta çocuksuz gelsin demeler felan çok ayıp. bu kadar rahatsızlarsa bi daha çağırmasalardı konu sahibi de araya giren mesafeyi anlar ısrarla gitmek istemezdi diye düşünüyorum.Bu sefer de kadın kalktı diye laf ederdi konu sahibi..
Yok ben eminim, "Çocuğum hasta diye kadın aldı çocuğunu kalktı gitti" derdi.zannetmiyorum. sonuçta konu sahibinin de çocuğu var çocuğunu düşündüğünün farkında olurdu.. ama tekrar çağırıpta çocuksuz gelsin demeler felan çok ayıp. bu kadar rahatsızlarsa bi daha çağırmasalardı konu sahibi de araya giren mesafeyi anlar ısrarla gitmek istemezdi diye düşünüyorum.
ooo bu lafa katlanamam iste bide sammimi degilsin yeni tanısmıssın terbiyesizlige bak gel ama cocuksuz yuh yanii gitme ama kapıda karsılasırsan da benim cocuklarımdan ve esimden önemli kimse yok bana cocuksuz gel kimse diyemez cocugumu istemeyen beni zaten istemesin der basar giderimBenle görüşmek istiyorlar ama çocuksuz.
Kızıyla haber yollamış 5 dakika gelebilir mi ama çocuksuz diye.
küçük beyinli. kendinin de 3 çocugu var bana 3 çocukla geliyo.
konu sahibi yıllardır arkadaşınız heralde çok eminsiniz felan :))Yok ben eminim, "Çocuğum hasta diye kadın aldı çocuğunu kalktı gitti" derdi.
Yeğeniniz var demek, hic şaşırmadim bu kadar kit tecrubenize, bireysel farklilik kavramindan bile habersizsiniz, size tavsiyem çocuk eğitimiyle ilgili kitaplar okuyup ufkunuzu geliştirin, haluk Yavuzer, mackenze, gibi yazarlar, ayrıca mahallenin en mutlu serisini tavsiye ederim....
Yoksa bu konudaki düşünceleriniz, ben çocuklarımı bir bakışla sustururum diyen hanim teyzeden farksiz kalacak....
bi de hiperaktif çocuk var hiç duydunuz mu acaba.. iyi yetiştirilmiş de nasıl bi kelime ayrıca ne yani yaramaz çocukları anne babaları kötü mü yetiştiriyor.. bu onların suçu mu.. siz nasıl yetiştiriyorsunuz mesela çok merak ettim gerçekten.. bi de yanlış anlamayın ben evli değilim çocuğum yok sadece çocuk gelişim okuyorum da sizin bilgilerinizden de yararlanayım dedimAnlaşılan hayatınızda hiç iyi yetiştirilmiş çocuk görmemişsiniz. Siz çocuğunuzu yetiştiremiyorsunuz diye insanların eğitimine ve hatta okuduğunu anlayıp anlamamasına bile laf etmişsiniz. Ayıp. Dünyada tek çocuk sahibi siz değilsiniz. Ve ben iyi yetiştirilen çocuk görmesem yiyecem bu "çocuğun olunca anlarsın" temalı lafları. O yüzden bu bahaneler bana komik geliyor. Siz iyi yetiştirilmiş çocuk görürseniz anlarsınız bence. Ha bir de sorunlu çocuklar için pedagog var. Olmuyorsa yardım alın. Millete hakaret edeceğinize çocuğunuzla uğraşın.
Arkadaşlar 1 ay önce ev değiştirdim. Site de oturuyorum yeni yeni insanlarla tanışıyoruz haliyle.
2 hafta önce bir komsum davet etti ailece tanışma amaçlı. O arada oglum ufak bir soguk algınlıgı geçiriyordu ve kendisi bunu biliyordu neyse bizde davete icabet gerekir diye tamam dedik. Bakşa bir arkadaşı daha davet etmiş eşi ile birlikte. Hep birlikte bir araya geldik oturduk en fazla 2-3 saat oturmusuzdur. Benim çocugum hareketli bir çocuk 3,5 yaşında ve ben hamileyim... Gittik oturduk geldik...
Buraya kadar bişey yok. Dün akşam komsum beni çağırdı... ''Oğlunu babasına bıraksın da gelsin demiş'' bu söylediğine acayip bozuldum ama sorun etmedim kötü niyetli değildir dedim gittim. iki bayan bir araya gelmişler. Diğer komşunun söylediklerini aynen yazıyorum; Canım yanlış anlamanı istemem ama senin çocugundan benim kızıma hastalık bulaştı ve biz hastanede kızıma serum taktırmak zorunda kaldık, iğne ilaçla zor toparladı kendini... Keşke o durumda oglunu getirmeseydin !!! evine davet eden kişi bu durumu biliyordu zaten abartılacak bir durumuda yoktu. Bende keşke o zaman söyleseydin... yada çocugunu alıp sen gitseydin engelleseydin hastalık geçmesini dedim. Ben daha önceki arkadaşlarımda hiç böyle şeyler söz konusu olmadıgı için böyle düşünmedim açıkcası.
Diğer komsumda oğlum hareketli biraz diye biraz söylendi. Evide eşyalarıda yeni içi gitmiş belliki...
Hiç bozuntuya vermedim haklısınız dedim biraz daha kalıp evime geçtim ama o kadar zoruma gittiki 8 aylık hamile halimle saatlerce agladım. Eşimde kesinlikle bu insanlarla görüşmem bundan sonra merhaba merhaba dedi. Hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım ve asla evlerine gitmeyi düşünmüyorum artık. Yanlışmı yapıyorum aslında onlarmı haklı nedir fikirleriniz. Şimdiden teşekkür ederim.