Komşularım Yüzünden Sinir Sistemimim Çöktü, Çok moralim bozuk...

Bu yüzden insanlarla oturup kalkmıyorum bir yüz verdin mi kendilerini bir şey sanıp arıza çıkartıyorlar sonra ben deliriyorum.Sonra yabani diyorlar.He deyip geçiyorum artık kafam rahat en iyisi bu...

aynen canım... eskide kaldı o çıkarsız komşuluk ilişkileri... ben de maalesef kimseden iyi olumlu bişey görmedim o yüzden ne kimseye gidiyorum ne de kimseyi evime çağırıyorum... kafam da rahat oluyor...

Çocuğunuz var mi bilmiyorum, aama o insanlar sizin ki eşyalarınizi korumaya çalışıyorlar, bes yasında ve bir yasında iki kızım var küçük olan laftan sözden zarardan anlamaz, cami açık bulsa atlar kndinw zarar vereceğini bilmez, gezmeye gittim diye çocuğa tasma takacak değilim, bir iki saat dekorasyonunun bozulmasına tahammülü olmayan, bi zahmet çocuklu misafir çağırmasın, gelene de herkesin icinde mertçe ben çocuklu kabul edemem desin, arkadan bık bik etmesin, hem kibar hem misafirperver gözükecek hem de arkadan saydiracak...

Bence fazla kabalar. Insan kirmamak icin tutardı kendini bir de bir araya gelip seni mi cekistirmisler? Sonra da oglunsuz cagirmislar. Hic hos degil. Esin hakli bence

Haklılar.
Ben de hasta öğrenciyi okula gönderdiklerinde çok kızıyorum, kendi çocukları geri kalmasın diye gönderiyorlar ama onunla beraber 10 çocuk da hasta oluyor ondan sonra toparla toparlayabilirsen.

Ben yüzüne karşı da söylerim zaten gerekirse.. Ben evime önem vermişim dekore etmişim, misafir gelecek de değiştirecek, yok öyle.. Önce çocuğuna eğitim versin, sonra gezmelere çıksın. 1.5 yaşında yeğenim var, en ufak şeyi kurcalamaz gittiği yerde çünkü o şekilde öğretildi. Hayırdan, yapmadan anlar. Demek ki çocuklar eğitilebiliyor, eğitmeyi bilecek ebeveynleri..

cooooooooookkkk ayıp etmısler ama sızde de suc var soylemelıydınız begenmıyosanız bıdaha gorusmeyın kımseyı benımle gorusmesı ıcın zorlamıyorum demelıydınız...
evıne cocuk ıstemeyenlerın cocuk sevmedıgını dusunuyorum 2 yasına yegenım var gelsede pesinde koşsam az mıncıklasam yanaklarını dıye beklıyorum valla bıde kota kota dondo dondo dıye dondurma cıkolata ıstemesı yok mu yirim ben onu

Yeğeniniz var demek, hic şaşırmadim bu kadar kit tecrubenize, bireysel farklilik kavramindan bile habersizsiniz, size tavsiyem çocuk eğitimiyle ilgili kitaplar okuyup ufkunuzu geliştirin, haluk Yavuzer, mackenze, gibi yazarlar, ayrıca mahallenin en mutlu serisini tavsiye ederim....
Yoksa bu konudaki düşünceleriniz, ben çocuklarımı bir bakışla sustururum diyen hanim teyzeden farksiz kalacak....

Hanımfendi ben 4 yıl her türlü çocuk gelişimini, psikolojisini gördüm merak etmeyin siz.. Siz bence açın okuyun çocuk nasıl eğitilirmiş, yetiştirilirmiş. Okumakla da kalmayın uygulayın derim çünkü bundan bihabersiniz, besbelli..

1
O zaman daha vahim, okumak da yeterli olmamış size....

Çok şükür ki sizin onayınıza ihtiyacım yok, uzmanlar onay verdi. Bu konuda sıfır bilgisi olan birinden de onay beklemiyordum :)
haklisiniz, bi alanda 4 yıl okuyunca super hiper bilgili olayacagimi anlamış, uzman olmayan biriyim, muhtemelen sizin onayinizin aynisindan bende de var, ama bunu nihai hedef edinmedim, hayat boyu eğitime inanirim çünkü....
Eğitimin kuru bilgiden farklı, davranış degisikligine sebeb oldugunun farkındayım....
Bir yaşındaki bir bebegin, hayirdan anlasa bile, sonsuz meraki sayikiyle herşeyi tecrübe edebileceğinden, ve bu sebeble asla yaramaz diye nitelendirelemeyeceginden, olsa olsa minik bi kaşif olduğundan haberim var ama...

Tamam siz böyle devam edin o halde.. Çocuğunuzu ÖZGÜR yetiştirin. O özgür çocukların da ileride karşılaştığı problemleri az çok hepimiz biliyoruzdur. Daha da bir şey demiyorum.

Hastalık çocuktan çocuğa her yerde bulaşabilir, parkta da bulaşabilir okulda da, parktakileri de mi kovalayacaklar ayol bu ne saçmalık böyle.. Hem ailece çağrılan yere ailece gidilir. Ne sacma sapan insanlar var ya aman...

Kurban olsunlar ogluma,alsınlar evlerini başlarına çalsınlar daha ilk gitmede bukadar eleştiri olurmu ya hadi bir kaç defa gidersin eşyalarını kırar zarar verir belki tatlı dille falan çocuğuna dikkat et falan dersin daha bismillah demeden bu neyin nesi bırak uzak dur canım ya kimse yavrumdan kıymetli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…