Komşularım Yüzünden Sinir Sistemimim Çöktü, Çok moralim bozuk...

çocuğunuzun olmadığı ve pembe hayallerde gezdiğiniz çok belli aslında. ne diyelim inşallah çocuğunuz olur yetiştirirsinizde bende belki sizin dünyanıza gelerek bi bakarım :) evet düşünceler farklı olunca konuşacak ortak konu da olmuyor ne yazık ki. iyi dilekleriniz için teşekkürler iyi geceler.

Öncelikle ikide iki böyle terbiyesiz Komşuyu tutturmak da ayrı bir şans olsa gerek. Ağlayıp üzülmeyin hiç. Birdaha davet ederlerse de gitmeyin. Orda bunu göre göre oturuyorsa onun vurdum duymazlığı. Bide terbiyesiz çocuğu eşine bırakta gel diyor. Bidaha davet ederse gribiz biz ailecek dersin her sorduğunda ki hep upuzak dursun lar.

He he evet. Hatta anlattıklarım da pembe hayal ürünü. Hadi canım hadi, laf sokacağına dersini çalış, bişeyler öğren. Sonra da kabuğundan çık ve dünyada başka nasıl hayatlar, ne eğitim anlayışları var gör biraz. Dünya senin gördüğünden ibaret değil. Daha çok yolun var.
İnsanı kibar konştuğuna da pişman ediyorsunız ya. Demek sizle böyle konuşmalı. Hey Allahım.

çok kibarsınız gerçekten gördük şu an.. kibarmış hı hı :) siz bana ne yapıcagımı söyleyemezsiniz. yazmayın daha da hatta engelleme varsa engelleyim de bir daha muhattap olmak zorunda kalmıyalım.

çok kibarsınız gerçekten gördük şu an.. kibarmış hı hı :) siz bana ne yapıcagımı söyleyemezsiniz. yazmayın daha da hatta engelleme varsa engelleyim de bir daha muhattap olmak zorunda kalmıyalım.
Tüm yazdıklarınızı okudum da.. Bir öğretmen olarak yeni nesil niye böyle diye düşünüyorum ne yaparsak yapalım okulda olmuyor.. Ve bu konuyla ilgili tüm düşüncelerimi sizin gibi buldumcuk olmuş veliler doğruluyor. çok üzülüyorum pırıl pırıl çocuklar sizin gibi doğurunca ne oldum delisi olan velilerin elinde sözde özgüven saçmalığıyla heba oluyor.

Çocuğu yaramaz anneleri sevmem. Cocuklarini zaten sevmem. O yüzden gorusmem. Görüşüp sonra yüzüne yüzüne şikayetçi olmak nedir onu anlamadım o yüzden. Cagirmasaydin o zaman yani hayret bişey. Senin komşular değişik. Hele cocugundan cocuguma hastalık bulaştı diyen tam bir komedi. Vah! Sanki gebermis çocuk ulan bu. Hastalanir oksurur iyileşir nedir yani. Bence esin haklı,siz bi daha bu boş kafalarla gorusmeyin. Millet çıldırmış olmalı,neye takicaklarini ne konusucaklarini bilemez olmuşlar.

Evet yaramaz çocuklu çocuğuna sahip çıkmayan annelerle görüşmeyenler kulübü kuralım. Onlar sadece birbirine gidip gelsinler

Evet yaramaz çocuklu çocuğuna sahip çıkmayan annelerle görüşmeyenler kulübü kuralım. Onlar sadece birbirine gidip gelsinler

Vallahi çok mantıklı. Hayır hem çocuk yaramaz hem de genel olarak böyle anneler aynı evin içinde olmaktan haliyle,bagisiklik filan kazanıyorlar. Çocuk anne anne diye bagirsada,ortalığı yiksada,kadın çoğu zaman sadece sohbetine devam etmekten yana oluyo. Kafalar oluyo bi milyon gurultuden. Cidden sevmiyorum o yüzden ya. Çocuğun koltuk tepesinde bi indir yani bi bişey yap. Ay gerçekten konuşurken bile sinir bozucu. Al işte gitti bütün kadın kadına toplanma keyfisi. Çocuk yaramaz olur ama anne basedebilir ona acigimda, rahat insan o çocukla hiç çekilmiyor at balkondan gitsin.

Aslında bi bakıma haklılar benim kızım çok yaramaz olmadığı halde ben bir yere cikmiyorum rahatsızlık veririm diye gitsem Bile ki sayilidir hep arkasında kosturmaktan oturup konisamiyoruz zaten onun için neme lazım ne başım ağrısın strese girmiyim nede baskasini strese sokmayayim evimde otururum....

Evt katılıyorum bazıları çocukla hiç ilgilenmiyor laf edeyim derken kafa bi milyon....

Bayldım valla bu fikre yakar sigaramızı kafa dinleriz. Şu an bile bi sukunet çöktü ortama sanki :) bi de şu ay napıyım başedemiyorumcular şu süper dadıyı falan hiç mi görmedi. Lan bir hafta bir. Bir hafta o çocukla uğraşacaksın o ortalığı yıkacak ağlayacak azmedeceksin. 1 haftanın sonunda pamuk gibi çocuk . Bu sadece anneye kolaylık değil o çocuğa da kolaylık inanın biraz pedagoji bilen insan anlar bunu. O azgınlıkla yaşamak o çocuğa da eziyet. Bakın o programa bakalım o çocuk annesi disiplinli diye 1 haftanın sonunda sevmiyor mu annesini. Dur çocuğum çüş çocuğumla geçireceği vakti enerjiyi çocuğuyla aktivite yaparak kaliteli geçiriyor çocuk da gayet mutlu oluo yani. Ay sinirleniyom ne çektik be şu anneliği bilmeden doğurup duranlardan

"Dur çocuğum çüş çocuğum" kısmına ağır güldüm Allah canını almasın

çok haklısınız bende hep düşünüyorum 2 çocuk gelse tahammül edemiyorum yeri geliyo kendi çocuğuma tahammül edemiyprum bu öğretmenler nasıl katlanıyor diye hep düşünmüşümdür şahsen öğretmen olmak istemezdim....

Canım valla ben de istemedim işi bıraktım zaten ama çocuklar yüzünden değil mesleğimizi bizden iyi bilen anneleri yüzünden. 8 yıl çalıştım severek yapıyorum diyen 1 2 kişi gördüm herkes çok bilmiş veliden yılgın. Çalışan maddiyat için çalışıyo zaten , e o öğretmenden de bişi bekleyemezsin artık.

Bir de iyi yetiştirilmiş çocuklar yaramaz olmuyor mu diye sorulmuş size onun da cevabını verseydiniz keşke.böyle on beş satır başka şeyler anlatacağınıza

Ay siz lafa atlayacağınıza bildiğiniz varsa paylaşsaydınız da yararlansaydık. :)
Benim başkasına verdiğim cevaptan size ne, bir de satırına kadar saymış. Hey Allahım [/QUOTE]
Satırına kadar saydığım yok denk gelmiş. Ben mi dedim ki iyi yetiştirilmeyen çocuk yaramaz oluyo.ben mi o kadar anneyi zan altında bıraktım da ben cevap veriyorum. Hala diyecek lafınız olmadığı için dalga geçerek cevap veriyorsunuz

Yok ben eminim, "Çocuğum hasta diye kadın aldı çocuğunu kalktı gitti" derdi.

Beni ne kadar tanıyorsunuzda hakkımda bu kadar emin konusuyorsunuz !!!
Hiçte kızıp kırılmaz anlayışla karşılardım. Kendisine de söyledim zaten, madem bu kadar ince düşünüyorsun kızım çok hassas hemen hastalık kapıyo ben eve gitsem iyi olucak diyip gitseydin dedim.
Heryerde var işte sizin gibiler malesef...

ya ne cahil terbiyesizler.bilere o kızı senin oğlun yüzünden tabikide hasta olmamıştır.bide seni çağırıpda ayra vermeleri.
artık insanlık hiç kalmamış yaa.
hani hep diyoruz yaaa biz sokaklarda çeşmelerden su içen çocuklardık.ikiside komşu dimi belliki şu anda pek iyiler yakında girerler birbirlerine . pes dedim hiç uzulma herkes bunlar gibi kötü aptal değil ne halleri varsa görsünler

Keşke o on beş satırı okusaydınız da birkaç şey öğrenseydiniz. Gerçekten çok güzel bir konuya değinmiş.
Birkac şey bilmediğimi nerden çıkardınız. Mesleğim gereği biliyorum o olmasaa kızımı haftada iki kere psikoloğa götürüyorım. Çok ilginç de bişey dememiş yani çoğu insan çocuğu yaramaz olımca hiperaktif diyor yok öyle bişey demiş. Zaten sürekli duyduğum bir cümle. Zaten insanlar da aha çocuğum hiperaktif teşhisi koydum demiyor kş. Çocuğunun yaramaz ve hareketli olduğunu tek birkelimeyle anlatmak istiyor. Yani ççoğu böyle yapıyr bence

Bahsi ettiğim çocuk 1.5 yasında fark ettiniz mi acaba, allah için 0-2 yas arası çocuk gelişimini okuyun bi, koca koca proflar bir sey bilmiyor gibi ahkam kesiyorsunuz.... kafaniz o kadar karisik ki bir şey anlatamayacgim...
Ayrıca bir mesajımda olsun çocuğunuz olsun anlarsın demis miyim, 2*2= 4 bilgiler aktarıyorum, siz yardim alin diyorsunuz....
O kadar komik ki bu söylediğiniz, 1 aylık bebek pilav yemiyor diye Dr götürmek gibi bir şey....

Çok yanlış yerde geziyosun kardeş :))
Yazdıklarınızın her satırına imzamı atarım. Birgün benimle kurumumuzun parkına gelin ve anne karnından masum bir melek olarak doğan çocukların nasıl canavar gibi yetiştirildiğini görün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…