sende gece yarısı dolapları aç kapa aç kapa makinaya bulaşık diz. tv sesini aç.çamaşır makinasını çalıştır.ben üst kattakine gıcık olunca gece 12 den sonra dediklerimi yapıyorum
Merdivenlere basa basa ciktim az once biraz sustu gibi
Hasta teyzeye bak sen bisikleti kendi bahçesine koyamıyor hasta olduğu için ama eşyaları sürükleyebiliyor hasta haliyle ilginç.
Böylelerine çirkefleşmek gerekiyor bence.
Hata etmissin.
Özür dilemekle buyuk hata etmissin hak hukuk bilmeyen kadina.
Niye ozurdılıypsunko kavgaya gelmiş zaten sende bagırsaydın
Özür dilenecek bişey yok ki, boş yere egosunu şişirmişsin kadının.
Saygı da bi yere kadar.
Keşke o da sizin bahçeden soğan çalarken yaygara koparsaydın. Bak o zaman nasıl kuzu olurdu.
İşte kadının zihniyeti yanlış. Ben buna karşıyım, sen istediğini al, o istediğini alsın. E bu saygısızlık. Öğrenciyken düzleştiricini izinsiz alan ev arkadaşı gibiBi de diyorki bize normal zamanda kendi bahcesindeki yesilliklerden alabilirmisiz istedigimiz zaman. Ki asla yapmicagim sey...
Bizim bahceden aldiklarina calmak demiyorum ama bizden istese de verirdik yani girip yolmanin alemi yoktu.
Buyuk diye ses etmedim ne bilim
Aynı dertten müzdaribim, bazen karşındakine anladığı dilden konuşmak lazım. Biliyorum ki, komşuma yumuşak şekilde konuşsam kar etmeyecek mesela. Ki dayanamayıp apartmandan taşınan da oldu ama kadın ve torunları değişmedi. Siz de onun bahçesindeki maydanozu toplayın, eve çoluklu çocuklu birilerini çağırıp onun bahçesinde oynatın. Bisikletinizi onun tarafına bırakın bakalım ne yapacak o zaman ?
İşte kadının zihniyeti yanlış. Ben buna karşıyım, sen istediğini al, o istediğini alsın. E bu saygısızlık. Öğrenciyken düzleştiricini izinsiz alan ev arkadaşı gibiTamam kullansın helal hoş olsun da izin almak bi görgüdür.
Bence bundan sonra tölerans gösterme. O senin yaptığına göstermiş mi bak.
O nedenle dedim zaten "herkesin anladığı dilden konuşmak gerekir." diye. Siz kibarlık ediyorsunuz ince düşünüyorsunuz ama ne yazık ki bu onun anladığı dil değil.Diğeri de sizin tarzınız değil Sinirleriniz yıpranıyor yok yere yazık yahu!Hayir ben bu eve her ay kira oduyorum annem ben o kadar calisip emek veriyoruz surda oturmak icin neden elin bisikleti kendi yeri varken bizde dursun.
yeri olmaz rica eder basim gozum ustune ama inadina yapiyor emrivaki yapiyor sanki..
keske ben de dediginiz gibi yapabilsem ama onun seviyesizliklerini ben yapamiyorum malesef ancak sessizce esyasini kendisine iade ederek tepki gosteriyorum... yoksa cok haklisiniz...
O nedenle dedim zaten "herkesin anladığı dilden konuşmak gerekir." diye. Siz kibarlık ediyorsunuz ince düşünüyorsunuz ama ne yazık ki bu onun anladığı dil değil.Diğeri de sizin tarzınız değil Sinirleriniz yıpranıyor yok yere yazık yahu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?