komsu sorunsali

Cok mantikli ama bu kadin da kizi da aynilar bunu demek ikna edici olmayabilir yani ya küser ya da beni öyle olmayacagu konusunda ikna etmeye calisir
Canım herhalde bu kendi torununuda getirip,bakıcıya baktıracak hemde kadınla muhabbet edip,can sıkıntısını giderecek..Senin yerinde olsam kesinlikle izin vermezdim ne münasebet yani? Sen gerekeni yap,küsmek isteyende küssün yani senin onlara ne ihtiyacın var annen değil,baban değil salla gitsin..Aman insanlar küser,aman kırılır diye diye tepene çıkartma..Olur olmadık zamanda geliyorlar demişsin neden izin veriyorsun böyle birşeye? Davet edilmeden gelmemeye alıştır onları..Herkesin kendine göre bir düzeni var ne işleri var yani sürekli senin evinde? Eğer şimdi tavrını koymazsan,ilerleyen zamanlarda iyice tepene biner bunlar..Böyle insanlar düşüncesiz oluyor çünkü..Bu yüzden sana küseceklerse de keyifleri bilir..Senin yerinde olsam takmam bile...

Bakiciya tembihlersiniz. Ev sahibi yokken annem bile gelse ben kimseyi alamam teyze kusura bakma der gonderir.

enaaammm benim de ikiz oglanlar yoldalar. Allahin izniyle iki ay sonra gelecekler. Hicbiyerlere cikmayim bari bana da boyle derler
Allahim sen benim kuzulari sakin akli basinda efendi uslu cocuklar yap Ya Rabbim ( cok amin )

enaaammm benim de ikiz oglanlar yoldalar. Allahin izniyle iki ay sonra gelecekler. Hicbiyerlere cikmayim bari bana da boyle derler
Allahim sen benim kuzulari sakin akli basinda efendi uslu cocuklar yap Ya Rabbim ( cok amin )
Çocuğunuza otur dediğinizde oturmayı öğrettikten sonra beşiz olsa farketmez.
Benim arkadaşımın çocuğu var eve geldiklerinde yatak odama kadar darmadağın eder bir kez yapma oğlum demez. Ben kızdım geçenlerde küstü gitti. Neyse konuyu dağıtmayayım.

Konu sahibi arkadaşım kesin tavrını koy, dostsa anlar değilse de küssün daha iyi işte. Ben evde yokken ne işi var başkasının evimde. Bi de meraklı olur böyle komşular sen yokken heryeri karıştırır. Benim de vardı da böyle komşum banyoya tuvalete girmiş en ust dolaplarıma kadar karıştırmıştı. Kesin ve net istemiyorum de.

simdiden samimiyetinizi azaltmaya calisin ve kesinlikle bakicinizi tembihleyin,soguk davransin kadina..

Müsait değiliz çocuk hasta uyuyor desin bakıcı ...su an siz niye alıştırıyosunuz ki siz de kabul etmeyin kesin ayağını komşulukta cıvıklığın sonu kötü oluyo müdahale başlıyo bi süre sonra ben sevmem hayatıma burnunu sokanları kimsenin de hayatına karışmam o yüzden bi saygı çercevesinde az öz görüşürüm

nıye her geldıgınde eve alıyorsunuz kı. musaıt degılım demek cok mu zor. sonra alısıyorlar işte. bakıcı varken gelecek cocuk ortada kendısı bakıcıyla muhabbet edecek buyuk ıhtımal bakıcı cocukla mı ılgılencek onunla mı. acmasın kapıyı veya acsın cocuk uyuyor desın herseferınde. anlar heralde.

en iyisi kapıyı acmamak yada ccocuk hasta grip sizinkidene bulasmasın diye kapıda konusursanız belki ısrarcı olmaz anlarlar

Bence bahanelerle biryere kadar bakıcı başladıktan sonra karsı komsu da dahil kimseyi içeri almayacaksın. Bunu da benim dediğimi çocuk için en iyisinin bu olduğunu söylediğini ve kesinlikle bu kurala uymadını aksi takdirde vaşka bakıcıyla dewam edeceğini söyledin. Bitti.

Her geldigindecalir miyim hic on kere geliyorsa sekizinde müsait değilim diyorum ama nafile...
Kararima gelince bakiciya kapiyi hic kimseye acmamasini soylucem zaten ben evde yokken kimse gelmesin bi zahmet biz de anahtarla gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…