komsu sorunsali

ladybug_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
96
43
38
Mrb arkadaşlar benim derdim kapi komsumla maalesef.. Komşuluk iyidir güzeldir ama bazen özel hayatına müdahale ediliyor.. Kapi Komşum kari-koca ben Esim hepimiz is askadasiyiz onun 3 cocugu var ve en küçük olanina anneannesi bakiyor yani birlikte yasiyorlar gibi birşey bu teyze olur olmadik zamanlarda çocuklardan bir kacini alip sürekli bize geliyor benim ne gibi bir ortak noktam olabilir hadi neyse de adil sorun su ki benim beş aylik bir bebeğimvar bir yasina geldiğinde işe baslayip bakici tutcam bu teyze bana gecen gün dedi ki bakici gelince samimi olacak gelip gidecekmis ben de olmaz ben sevmem öyle şeyleri bakici isini yapsin cocuguma baksin dedim ama eminim ki bu olacak yani kesin eminim ben evde yokken eve gelecek simdi ben burada ne yapmaliyim bakiciyi tembihleyip kesinlikle alma mi demeliyim yoksa kiziyla konuşup ben evde yokken gelmesinden hoşlanmadigimi mu söyleyim ne yapayim bilemedim kimseyle de kotu olmak istemiyorum sonuçta is arkadasiyiz ve çok küçük bir yerde yasiyoruz yardim lütfen

eğer istemiyorsanız bakıcıyla konuşup mesafe koymasını hatta gerekirse kapıyı açmamasını söylersiniz

Eger bakiciya soguk olmasini tembihlerseniz bi zaman sonra gelmez zaten.

Evet dogru anlamissiniz ben denedim derken soğuk davrandim ama yine de gelmesi gitmesi eksilmedi

ha.
Hayir hic bi sorun olmaz.
sizden basta yuz bulmus odan geliyordur.
eger bakici basta soguk tavrini belli ederse zaten hic yeltenmez gelmez.

Direk kızına söyle çekinecek birşey yok..Canım yanlış anlama ama ben bakıcının sadece çocukla ilgilenmesini,işini ciddi yapmasını istiyorum,annen gelirse şimdi kadın oturur muhabbete,çocuğa ilgisi azalır,ben iş saati içinde bakıcının sadece işini yapmasını istiyorum annen ben varken gelsin lütfen de...

Ayrıca insanlara çok yüz vermeyin..Çok fazla samimiyet iyi değil..Evin hanımı evde yokken komşunun eve gelmesi gereksiz birşey yani ne gerek var neden geliyor?Herkes biraz haddini bilsin..Eğer bu kadar çok yüz verirseniz,daha da tepenize çıkar ve pişman olursunuz..Sınırlarınızı çizin ve mesafeli davranın..Çünkü kadın biraz vıcık biri anlattığınızdan anladığım kadarıyla,böyle insanlara çok yüz vermeye gelmiyor...

Cok mantikli ama bu kadin da kizi da aynilar bunu demek ikna edici olmayabilir yani ya küser ya da beni öyle olmayacagu konusunda ikna etmeye calisir

Çok doğru soyledin bunları artik birinin cikip bu insanların yuzune söylemesi gerek çünkü asla yüz vermedim surekli beni cagiruyorlar gitmiyorum kadin geliyor doğru düzgün konusmuyorum bile hep ters cevap veriyorum yani bi de yüz versem benden cikmazlar eminim yanlis anlasilmasin misafir sevmeyen biri değilim ama gerçekten çok abartiyorlar bir de ikiz oğlanlar acayip yaramazlar bunlar da dur otur yapma demiyorlar ben kendi daginiklimi zor topliyorum bir de bunlar gelip her yeri karistiriyorlar dagitiyorlar off allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…