- 11 Eylül 2014
- 96
- 43
- 38
-
- Konu Sahibi ladybug_34
eğer istemiyorsanız bakıcıyla konuşup mesafe koymasını hatta gerekirse kapıyı açmamasını söylersiniz
Eger bakiciya soguk olmasini tembihlerseniz bi zaman sonra gelmez zaten.
sanmam bakıcı soğuk kanlı diye düşünürler bakıcıyla konuşursun öyle yansıtır yani. başka seçenek yokBen de oyle düşündüm ama bir gelir iki gelir on gelir yüz gelir bu teyze bikmaz sonra anlasilmaz mi benim tembihledigim
Onu ben denedim işe yaramadi malesef
sanmam bakıcı soğuk kanlı diye düşünürler bakıcıyla konuşursun öyle yansı. başka seçenek yok
su an evde bi bakici varmida?
cocugunuz bir yasina girdiginde gelecek olan bakicidan bahsediyorz sandim ben..
Evet dogru anlamissiniz ben denedim derken soğuk davrandim ama yine de gelmesi gitmesi eksilmedi
ha.
Hayir hic bi sorun olmaz.
sizden basta yuz bulmus odan geliyordur.
eger bakici basta soguk tavrini belli ederse zaten hic yeltenmez gelmez.
simdiden bunu dusunmeyi birakin bence, su an cocugunuz 5 aylik sanirim.En mantiklissi bu sanirim ya valla simdiden stres oldum off
Direk kızına söyle çekinecek birşey yok..Canım yanlış anlama ama ben bakıcının sadece çocukla ilgilenmesini,işini ciddi yapmasını istiyorum,annen gelirse şimdi kadın oturur muhabbete,çocuğa ilgisi azalır,ben iş saati içinde bakıcının sadece işini yapmasını istiyorum annen ben varken gelsin lütfen de...
Ayrıca insanlara çok yüz vermeyin..Çok fazla samimiyet iyi değil..Evin hanımı evde yokken komşunun eve gelmesi gereksiz birşey yani ne gerek var neden geliyor?Herkes biraz haddini bilsin..Eğer bu kadar çok yüz verirseniz,daha da tepenize çıkar ve pişman olursunuz..Sınırlarınızı çizin ve mesafeli davranın..Çünkü kadın biraz vıcık biri anlattığınızdan anladığım kadarıyla,böyle insanlara çok yüz vermeye gelmiyor...