Erkeklerin suçu %35 ise geri kalan %65 lik kısım kızların
Ağaç yaşken eğilir küçükken vermiyor aile terbiyeyi beş beş cevap veriyor sonra eğitmeye kalkıyor bi akraba var kızına pantolon giydiremez ceylin niye gitmiyorsun ablacım ayakların üşür diyorum küçücük beş yaşındaki kız bana olmaz onu giyersem kil...m görünmez diyor annenin ağırlığı bir yerde bitiyor da bu baba nasılsa hiç müdahale etmiyor etmediği gibi bide tebrik eder cümleler kuruyor
Tek eşli olduğuna değil tek eşli olması gerektiğine inanmak lazımben ınsanın tek eşli olduguna ınanıyorum
Allah allah... Böyle seslere genelde otellerde denk gelmiş, gülüp geçmişimdir. Ne tuhaf insanlar var. Komşularımdan böyle sesler duysam onları gördüğümde ben utanırım herhalde. İstisnadır belki, öyle denk gelmiştir.Kızlar merhaba ben bundan bir onceki kaldığım evde yan komşu sabah akşam anırarak seviştiği ve duvarlar ince olduğu için aynen duyulduğundan cıkmıştım. uyuyamıyordum saçmasapan uyuyordum uyursam da. şimdi 8-9 aydır başka bir evdeyim allah var bugune kadar hiç bi ses duymadım boyle ancak bi bu sabah erken saatte bir de az once tuvalete girdiğimde duydum cok kısa bir kadın sesi. belki bu sesler hep vardı ben rastlamıyordum. bu normal biiey mi herkes boyle sesler duyuyo mu yoksa ben mi duyuyorum
Bi küçük not yazip kapisina yapıştırın. Bizim burda alman bi komsum öyle yapmisti ses kesildi dedi.Canım insan az dikkat eder, ses gider diye, yetişkinler neyse de evde çocuk varsa sen utanıyorsun. Anne bu ne dese cevap veremezsin. Bir de böyle düşünmek lazım. Şimdi diyeceksin o saatte çocuk nasıl ayakta, ama bazen farklı saatlerde de olabiliyor. Nasıl stili yoksa saati de olmayabilir.
Aklıma bişey geldi çok güldüm tam o anda süpürge nin sapiyla tavana vurun yeteerrrr diyeZevklerini benim rahatsız olmayacağım şekilde nasıl yaşıyorlarsa yaşasınlar orası beni ilgilendirmez.
Dinlemiyorum zaten kulak verip de hatta yorganı kafama çekiyorum duymamak için.. Sanki kasıtlı dinliyoruz.
Bakın siz o yakın arkadaşınızın dinine dair bilgi sahibisiniz.. keşke arkadaşınıza da bizim dinimizde bu söylediğin şey zinadır ve büyük günahtır diyebilseydiniz de o da bilgi sahibi olsaydı.. sadece aldatilmak korkusu degil de günah oldugunu anlatmayi da dusunseydiniz keşke..Ben Tayland'a tasındım yakın bir süre önce..Burada çok yakın bir arkadaşım oldu karşı komşum , gerçekten çok sevdim Budist kendisi ..Geçen gün sevişmekten açıldı konu ve bana kibarca,''sen hamilesin zararlı olabilir istersen kocanla ilgilenebilirim''dedi. Ne diyeceğimi bilemedim şakaya vurdum güldüm geçtim.İnançlarına göre cinsellik çok çok normal ve tamamen iyi niyetli olduğuna inanmasam kavga eder ağzıma geleni söylerdim sanırım..Şimdi böyle komşularda var..Daha dikkatli olunması gereken..Bırakın derdiniz çığlıklar olsun sevişsin insanlar..size ilişmesinde varsın anırsınlar(anırmak neyse artık)
çok tatlısın yaAnırmak. Kütü bi tabir ve herkes sessiz kalabilecek diye bişe yok bazen insanın elinde olmuyor