komsu sesleri

Eskidendi erkek yaparlar şimdi kızlar eve erkek atıyor zaten aile temel eğitimi verse düzeyli yaşar dikkatli olur

Üniversite olayı başlı başına zaten bi serbestlik aileden ayrı baskıdan ayrı hayat ona güzel misali

Allah allah... Böyle seslere genelde otellerde denk gelmiş, gülüp geçmişimdir. Ne tuhaf insanlar var. Komşularımdan böyle sesler duysam onları gördüğümde ben utanırım herhalde. İstisnadır belki, öyle denk gelmiştir.
Haaa gerçi birden aklıma geldi. Arkadaşımın evinde banyoya girmiştim. Yan dairede baba oğul yaşıyordu. Sapık çocuk mastürbasyon yapıyordu sanırım banyoda. Ama resmen kasıt var yani. Öhö öhöööö diyorum halen devam ediyor ses... Gece evde yalnız kalmıştım bir de bütün gece başıma bişey gelecek diye korktum. Etraf manyak dolu. Bizim komşuların sadece çocuk sesleri geliyor. Arkadaşıma söyledim hiç öyle bir şeye denk gelmediğini söyledi.

Anırarak sevişenler var cidden ya yok olay anı olabiliyor bilmem ne bunun edeple alakası yoksa edep ne olay anı olabilir diye bişey yok annen sana azcık terbiye verdiyse mahreminî kimseye işittirmeyeceksin yoksa git sokakta yap ha duymuşuz ha görmüşüz ama onada olay ano olabilir diyen edepten yoksun insanlat vardır

İnsanlar evlerinde rahat sevişemiycek mi
Herşeye kulak vermeyin sizde apartmanda yasıyorsanız

Arkadaşlar
Biz insanlar hepimiz ortak biyolojik özelliklere sahibiz.
"Yiyoruz-iciyoruz-hacet gideriyoruz" (gerisi teferruat)
Peki hangimiz sırf popomuz bize ait diye ortalık yerde ihtiyacımızı gideriyoruz.

Bırakın uluorta yerde yapmayı acaba kim birisi yanında gaz kaçırsa "bana ne popo onun bu en doğal hakkı "der ?

Demem o ki evet bizler "mitoz" bölünme ile cogalmiyacagiz yada sırf sesimi çıkmasın diye ağımızı bağlamiyacağız ama (fantezi gibi oldu) daha dikkatli olmak zorundayız.

Edit:Şubat tatilinde kaldığım otelde ki yan oda dakilere sesleniyorum,
Oğlum tüm gece boyunca "o bebek ağlama sesi neydi anne" dediğinde ne cevab vermem gerekiyordu.

apartman ve duvarlar bende suan komsunun horlamasini dinliyorum.
mutahitler duvar yerine perde kullancaklar yakinda

Kk sayesinde sevişme Kültür'üm gelişti yeminle anirarak sevişme,muhafazakar sevişme
Hep yanlış demişler savaşma seviş diye. Aha bak sevisincede olay oluyor.

Bi küçük not yazip kapisina yapıştırın. Bizim burda alman bi komsum öyle yapmisti ses kesildi dedi.

Aklıma bişey geldi çok güldüm tam o anda süpürge nin sapiyla tavana vurun yeteerrrr diye

Siz de gecenin köründe ahhh uhhh diye bağırın da bide onlar anlasın rahatsız olmayı bence :))

sessız olmanın muhafazakarlıkla , ses cıkarmanın rahatlıkla alakalı oldugunu sanmıyorum. kimisi vardır belkı esınden bıle utanır cok sesı cıkmaz , kımısı belkı cok zevk almıyordur hıc sesı cıkmaz , kimisi nirvanaya ulasmıstır yer gök inler. ama oda bıyere kadar tabi. konu sahıbıde cok takılmıs rahatsız olmuş demekki.
ama kendımı hayal ettımde eşimle otururken sağdan soldan sevişme sesleri gelse bende rahatsız olurum yahu

Duvarlar fazla ince artık ben komşumun abdest sesini duyuyorum 3 kere ağız gargara 3 kere burun temizleme

eskilerde okdugum bir konu vardı,
üye komşusu tarafından sesler ile taciz edildiginizi düşünüyordu,
hatta ne zaman kız arkadaslarım gelse odada oldugumuzu farketseler erkek olan daha cok bagırmaya baslıyor diyordu,
hatta yöneticiye sikayet etsem mi diye düsünürken onlar sikayetci olmuşlardı...
dolayısıyla rahatsız edildigi aşikardı,
önceki yaşadıklarınız bu şekilde ise çirkin bir sekilde nitelendirmenizde de şahsen bir sakınca görmüyorum.

fakat bunu her gelen ses icin takıntı haline getirmeye basladıysanız sadece psikolog onerebilirim.
sonucta havalandırmadan gelen "herhangi bir ses" olarak karşılamanız gerekirken sevişme sesi olarak tanımlayıp rahatsızlıgınıza ilişkin vurguyu sesten ziyade baska bir noktaya yapıyorsunuz.

Bakın siz o yakın arkadaşınızın dinine dair bilgi sahibisiniz.. keşke arkadaşınıza da bizim dinimizde bu söylediğin şey zinadır ve büyük günahtır diyebilseydiniz de o da bilgi sahibi olsaydı.. sadece aldatilmak korkusu degil de günah oldugunu anlatmayi da dusunseydiniz keşke..
Ayrica bizim dinimizde de cinsellik çok çok normaldir altini cizmek istedim. Ama tabii ki helal dairede. 'Helal daire keyfe kafidir' zaten.. Bizde böyledir arkadaşım diyebilseydiniz keşke..
Bence bunu yapmadığınız için su an büyük bir tehdit altindasiniz bu teklife dair.. Çünkü şakaya vurup gülüp geçmişiniz kendi tabirinizle. En yakin zamanda arkadaşınızla bu konuya deginmelisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…