komsu sesleri

Dedeye bak ya

-Zina ediyorlar çat

-Zina ediyolar çozz

Yazık be hayvana
işte hayvana bunu yapan ınsanın sesını duysa naaaparrr bı dusun hakkaten adamına denk gelmemıs konusahıbının anırımsı komsuları

Hiç gülesim yoktu ya şimdi kv altta bizim gelinin içine şeyt.... mı kaçtı gece gece bu ne ses dicek

Bu zamanda öyle insan aramak mum ışığında iğne aramak gibi birşey nesilleri tükeniyor hoş yetişme tarzı müspet yetişirse insan neden olmasın ama şimdiki gençlik günah çukuru gibi

açık gül ama güldüğün belli olsun kv yanlış anlamasın
Yok sıkıntı yok benim için ben her türlü açıklamamı yaparım açıklama gerektiriyorsa yaptığım şey neyse bir yarım saat daha oyalanmam lazım benim eeee dede başka ne yapardı

Bu zamanda öyle insan aramak mum ışığında iğne aramak gibi birşey nesilleri tükeniyor hoş yetişme tarzı müspet yetişirse insan neden olmasın ama şimdiki gençlik günah çukuru gibi
cınsellıkle ılgılı her konuda hemen yazıyorlar ya cinsel eğitim şart diye ahlaki eğitim de şart

Yok sıkıntı yok benim için ben her türlü açıklamamı yaparım açıklama gerektiriyorsa yaptığım şey neyse bir yarım saat daha oyalanmam lazım benim eeee dede başka ne yapardı
ona da dadanmıstı kedıler dede sabah namazına gidecek ya kapıda ya pencerenın pervazında yapıolardı yazık 0 da kaynar su dökerdı kurukle sırtlarına vururdu bağırıp kaçırırdı :)

Bizim apartman çıkmaz sokakta üç apartman var u şeklinde düşün ölü bölge var bizim apartman kısmen bazen net görebiliyor bir ara liseliler keşfetmişti orayı ooo fena

Sadece kadın sesimi,canım sen bizim apartmana gelde sesin hertürlüsünü duy
Geçen gece saat tam 3 en üst kata iki adam çıkdı yukarda biriyle kavga kim bilmiyorum şok oldum bağıra bağıra

Ama toplantı zamanı yakın herkesin ipini çekicem

Bizim apartman çıkmaz sokakta üç apartman var u şeklinde düşün ölü bölge var bizim apartman kısmen bazen net görebiliyor bir ara liseliler keşfetmişti orayı ooo fena
ay bu zamanlarında da cocukların kafaları orda oluyo tek dusunduklerı sey hatta evermek lazım ama artık evlılık yasın en erken 25

Bu gençler ne yapıyor orda yani ilişkiye mi giriyor yoksa Masumca dedikleri öpüşme sahnelerini mi yaşıyorlar ayyy düşünmesi bile midemi bulandırdı Rabbim evlatlarımızın ayağını doğru yoldan kaydırtacak işler yapmalarına izin vermesin

ay bu zamanlarında da cocukların kafaları orda oluyo tek dusunduklerı sey hatta evermek lazım ama artık evlılık yasın en erken 25

Aile gerekli eğitimi vermezse sapıtırlar işte üniililer malum ben neler gördüm o ölü bölgede 15 yaşlarında gençlerde ailede eğitim şart

Aile gerekli eğitimi vermezse sapıtırlar işte üniililer malum ben neler gördüm o ölü bölgede 15 yaşlarında gençlerde ailede eğitim şart
unıdeyken bıızm yurdun arka tarafında bı yer vardı goruyoduk alenı yapıolardı bazıları yasadıklarını gelıp anlatıyordu

unıdeyken bıızm yurdun arka tarafında bı yer vardı goruyoduk alenı yapıolardı bazıları yasadıklarını gelıp anlatıyordu

Üni.de öyle zaten kim kime dumduma bakireysen kezbansın :))) Cinselliğe karşımıyım asla ama kendine saygıyı kayvetmeyecen günübirlik takılıyor herkes yurda da erkek sokarlar

Üni.de öyle zaten kim kime dumduma bakireysen kezbansın :))) Cinselliğe karşımıyım asla ama kendine saygıyı kayvetmeyecen günübirlik takılıyor herkes yurda da erkek sokarlar
ben ınsanın tek eşli olduguna ınanıyorum

Erkeklerin suçu %35 ise geri kalan %65 lik kısım kızların
Ağaç yaşken eğilir küçükken vermiyor aile terbiyeyi beş beş cevap veriyor sonra eğitmeye kalkıyor bi akraba var kızına pantolon giydiremez ceylin niye gitmiyorsun ablacım ayakların üşür diyorum küçücük beş yaşındaki kız bana olmaz onu giyersem kil...m görünmez diyor annenin ağırlığı bir yerde bitiyor da bu baba nasılsa hiç müdahale etmiyor etmediği gibi bide tebrik eder cümleler kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…