- 30 Haziran 2013
- 21.097
- 16.469
işte hayvana bunu yapan ınsanın sesını duysa naaaparrr bı dusun hakkaten adamına denk gelmemıs konusahıbının anırımsı komsularıDedeye bak ya
-Zina ediyorlar çat
-Zina ediyolar çozz
Yazık be hayvana
işte dedeye göre ayıp oyle bırine denk gelırlerse yandılarÇok acımasızmış ama hayvan yani adı üstünde cık cık cık o hayvan yarın ahirette hesap sorsa dile gelip
açık gül ama güldüğün belli olsun kv yanlış anlamasınHiç gülesim yoktu ya şimdi kv altta bizim gelinin içine şeyt.... mı kaçtı gece gece bu ne ses dicek
işte hayvana bunu yapan ınsanın sesını duysa naaaparrr bı dusun hakkaten adamına denk gelmemıs konusahıbının anırımsı komsuları
tabı canımmmmBir kürek bir kova kaynar suyla gelir nerede o zinakarlar diye dalar
Yok sıkıntı yok benim için ben her türlü açıklamamı yaparım açıklama gerektiriyorsa yaptığım şey neyse bir yarım saat daha oyalanmam lazım benim eeee dede başka ne yapardıaçık gül ama güldüğün belli olsun kv yanlış anlamasın
cınsellıkle ılgılı her konuda hemen yazıyorlar ya cinsel eğitim şart diye ahlaki eğitim de şartBu zamanda öyle insan aramak mum ışığında iğne aramak gibi birşey nesilleri tükeniyor hoş yetişme tarzı müspet yetişirse insan neden olmasın ama şimdiki gençlik günah çukuru gibi
ona da dadanmıstı kedıler dede sabah namazına gidecek ya kapıda ya pencerenın pervazında yapıolardı yazık 0 da kaynar su dökerdı kurukle sırtlarına vururdu bağırıp kaçırırdı :)Yok sıkıntı yok benim için ben her türlü açıklamamı yaparım açıklama gerektiriyorsa yaptığım şey neyse bir yarım saat daha oyalanmam lazım benim eeee dede başka ne yapardı
Bu zamanda öyle insan aramak mum ışığında iğne aramak gibi birşey nesilleri tükeniyor hoş yetişme tarzı müspet yetişirse insan neden olmasın ama şimdiki gençlik günah çukuru gibi
Sadece kadın sesimi,canım sen bizim apartmana gelde sesin hertürlüsünü duyKızlar merhaba ben bundan bir onceki kaldığım evde yan komşu sabah akşam anırarak seviştiği ve duvarlar ince olduğu için aynen duyulduğundan cıkmıştım. uyuyamıyordum saçmasapan uyuyordum uyursam da. şimdi 8-9 aydır başka bir evdeyim allah var bugune kadar hiç bi ses duymadım boyle ancak bi bu sabah erken saatte bir de az once tuvalete girdiğimde duydum cok kısa bir kadın sesi. belki bu sesler hep vardı ben rastlamıyordum. bu normal biiey mi herkes boyle sesler duyuyo mu yoksa ben mi duyuyorum
ay bu zamanlarında da cocukların kafaları orda oluyo tek dusunduklerı sey hatta evermek lazım ama artık evlılık yasın en erken 25Bizim apartman çıkmaz sokakta üç apartman var u şeklinde düşün ölü bölge var bizim apartman kısmen bazen net görebiliyor bir ara liseliler keşfetmişti orayı ooo fena
Bu gençler ne yapıyor orda yani ilişkiye mi giriyor yoksa Masumca dedikleri öpüşme sahnelerini mi yaşıyorlar ayyy düşünmesi bile midemi bulandırdı Rabbim evlatlarımızın ayağını doğru yoldan kaydırtacak işler yapmalarına izin vermesinBizim apartman çıkmaz sokakta üç apartman var u şeklinde düşün ölü bölge var bizim apartman kısmen bazen net görebiliyor bir ara liseliler keşfetmişti orayı ooo fena
ay bu zamanlarında da cocukların kafaları orda oluyo tek dusunduklerı sey hatta evermek lazım ama artık evlılık yasın en erken 25
unıdeyken bıızm yurdun arka tarafında bı yer vardı goruyoduk alenı yapıolardı bazıları yasadıklarını gelıp anlatıyorduAile gerekli eğitimi vermezse sapıtırlar işte üniililer malum ben neler gördüm o ölü bölgede 15 yaşlarında gençlerde ailede eğitim şart
unıdeyken bıızm yurdun arka tarafında bı yer vardı goruyoduk alenı yapıolardı bazıları yasadıklarını gelıp anlatıyordu
ben ınsanın tek eşli olduguna ınanıyorumÜni.de öyle zaten kim kime dumduma bakireysen kezbansın :))) Cinselliğe karşımıyım asla ama kendine saygıyı kayvetmeyecen günübirlik takılıyor herkes yurda da erkek sokarlar
Erkeklerin suçu %35 ise geri kalan %65 lik kısım kızlarınAile gerekli eğitimi vermezse sapıtırlar işte üniililer malum ben neler gördüm o ölü bölgede 15 yaşlarında gençlerde ailede eğitim şart