komsu sesleri

Sizin sorununuz sizsiniz belli ki bu konularda mutsuzsunuz ve yok gürültü yok mide bulandıran vs hayır ben duymaktan zevk almıyorum olabilir diyip yatıyom banane ki karı koca onlar
Haha hiç güleceğim yoktu. Bu arada sizin sahte üye olduğunuzu düşünüyorum. Avatar olsun, üye olduğunuzdan beri gönderdiğiniz mesajlar olsun, inceleyenler de anlayacaktır eminim.

Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor ki asıl özgürlük kısıtlayan bu yazıyı paylaşan
Kimsenin, kimsenin yatak odasına karışmaya hakkı yoktur kişi kendinden utanmıyor yaptıklarını sorgulamıyorsa çevresine de saygısı olmaz kendine de boş yere parmak yormanın anlamı yok
İllede edep diyorum başka da bir şey demiyorum
Konu sahibi de nereye gittiyse yüzü kızardı heralde

Toplum kuralları uyum içinde yaşamamız bir birimize saygılı olmamız için var

Ben evde misafirlerim ile sohbet vs ederken sizin sevişmeniz eşliğinde olsun istemem ki buna mecburmuyum sizce ?

Haha hiç güleceğim yoktu. Bu arada sizin sahte üye olduğunuzu düşünüyorum. Avatar olsun, üye olduğunuzdan beri gönderdiğiniz mesajlar olsun, inceleyenler de anlayacaktır eminim.
Allah seni ıslah etsin yoruldum sayende tamam incelesinler sorun yok sen preminyumsun ya ne desen dogrudur

bu tur ozel durumlar kisiye ozel olmali... hic hos bisey dgil bu tur durumlarin avaza baglanmasi. bu da benim fikrim. hic boyle bi durum yasamadim sukur :)

Toplum kuralları uyum içinde yaşamamız bir birimize saygılı olmamız için var

Ben evde misafirlerim ile sohbet vs ederken sizin sevişmeniz eşliğinde olsun istemem ki buna mecburmuyum sizce ?
Mecbur olmadığınız gibi utanç duymak zorunda da değilsiniz ben ses çıkaran haklı demiyorum tabiki görgü kurallarına uymak çevrenin huzurunu düşünmeli benim anlatmak istediğim yapan insana diyebilecek birşeyin olmaması yapan yapar yani o onun edebini hayasını gösterir o edepsiz diye ben onun bu hareketinden dolayı kendi kabuğuma çekilip bir köşeye sinecek değilim daha çok hatasını anlaması için anlayacağı dilden konuşmayı tercih ederim
Şimdi aklınıza bu sesten rahatsız olduğunuzu anlatmak için sizde ağırır mısınız diye aklınızda soru işareti olabilir burada söylemek istediğim empati meselesi her neyse bu konu gerçekten haddinden fazla uzadı beni ilgilendirmiyor bu konu gereksiz zaman kaybı hayırlı akşamlar

Mecbur olmadığınız gibi utanç duymak zorunda da değilsiniz ben ses çıkaran haklı demiyorum tabiki görgü kurallarına uymak çevrenin huzurunu düşünmeli benim anlatmak istediğim yapan insana diyebilecek birşeyin olmaması yapan yapar yani o onun edebini hayasını gösterir o edepsiz diye ben onun bu hareketinden dolayı kendi kabuğuma çekilip bir köşeye sinecek değilim daha çok hatasını anlaması için anlayacağı dilden konuşmayı tercih ederim
Şimdi aklınıza bu sesten rahatsız olduğunuzu anlatmak için sizde ağırır mısınız diye aklınızda soru işareti olabilir burada söylemek istediğim empati meselesi her neyse bu konu gerçekten haddinden fazla uzadı beni ilgilendirmiyor bu konu gereksiz zaman kaybı hayırlı akşamlar

Utanç duymam ama dikkatli olması müstakilevde oturmadığı için şart özel durum bir iki susarım ama misafirim olur vs vs kapısına çıkar az sessiz sevişin bu gün derim hiç çekinmem

Hakikaten acaba nasılmış bizim komşu çok konuşur bizim deyip kendim sahiplenmeyeyim kv komşusu birgün anlatıyor mecburiyetten dinlemek zorunda kalıyorum ya bahane uydurup çıkıyorum evime ama kadın yine anlatıyor bende he deyip geçiyorum bir gün anlatıyor bide kürt konuşması biraz tuhaf
hele beynel dinle hele diyor
Birgün kaynanam suyu ısıtmış kapımıza koymuş vallah ben yorgunam almışım suyu tökmişim bu nedir he bizim koca hergün suyu görünce kuduri
Onun anlatmasına bakılırsa böyle yani birileri yardım ediyor
o zamanlarda su ısıtmamak ayıp gibi bişeymiş eski zamanlarda ama her ne olursa olsun kımseye karısmam ama böyle seylerın özel oldugu ınancındayım

Siz fazla hassas olabilir misiniz? Şu sevişirken ortalığı yıkan çiftler nerede?
Ben niye kimsenin sesini duymadım 29 yıldır yahuo_O
Tuvalette banyoda duyulan sesler normal yani de..
Mesela ben hiç hassas değilim fakat her sabah duvara yatak çarpmasından yoruldum sıkıldım.Ayrı apartmanlarda oturuyoruz fakat duvarlarımız birleşik.İnsanlar seks yapar sevişir bunlar normal seyler.Çok şükür şiddet sesleri değil.

Utanç duymam ama dikkatli olması müstakilevde oturmadığı için şart özel durum bir iki susarım ama misafirim olur vs vs kapısına çıkar az sessiz sevişin bu gün derim hiç çekinmem
Çekinilecek bir durum yok ya bilmiyorum ben yapım olsun düşünme tarzım olsun insanlara hep farklı gelir ama ben hep vicdanım ile muhasebe ederim kişinin dostuda düşmanıda kendisidir o yüzden ben önce aklıma sonra vicdanıma göre hareket ederim eğer ikisinide uymuyorsa olduğu gibi bırakırım üstü senin olsun derim

Çekinilecek bir durum yok ya bilmiyorum ben yapım olsun düşünme tarzım olsun insanlara hep farklı gelir ama ben hep vicdanım ile muhasebe ederim kişinin dostuda düşmanıda kendisidir o yüzden ben önce aklıma sonra vicdanıma göre hareket ederim eğer ikisinide uymuyorsa olduğu gibi bırakırım üstü senin olsun derim

Tam olarak anlayamadım dediklerinizi özür dilerim

o zamanlarda su ısıtmamak ayıp gibi bişeymiş eski zamanlarda ama her ne olursa olsun kımseye karısmam ama böyle seylerın özel oldugu ınancındayım
Tabiki özel mahremiyet içeriyor ama mahremiyet i bilmeyen birini ses çıkarmadan yap şu işi ayıp desen nasıl karşılar bilemiyorum :-D

Tabiki özel mahremiyet içeriyor ama mahremiyet i bilmeyen birini ses çıkarmadan yap şu işi ayıp desen nasıl karşılar bilemiyorum :-D
çok pahalı değil ses yalıtımı :KK53::KK53: bunu yapabileneler adamına denk gelmemiş valla kaynar su dökerlerrr bizim bi dede vardı rahmetli oldu kedi köpeğe bile kazma kürekle kaynar suyla dalıyodu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tam olarak anlayamadım dediklerinizi özür dilerim
Demek istediğim şuan burda onların yaptığı şeyi savunmuyorum kendi nazarımda da aklım ve vicdanım ile hareket ederim yani evet yanlış yapıyorlar ama yanlışı yanlış ile düzeltemeyiz

çok pahalı değil ses yalıtımı :KK53::KK53: bunu yapabileneler adamına denk gelmemiş valla kaynar su dökerlerrr bizim bi dede vardı rahmetli oldu kedi köpeğe bile kazma kürekle kaynar suyla dalıyodu :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok acımasızmış ama hayvan yani adı üstünde cık cık cık o hayvan yarın ahirette hesap sorsa dile gelip

Demek istediğim şuan burda onların yaptığı şeyi savunmuyorum kendi nazarımda da aklım ve vicdanım ile hareket ederim yani evet yanlış yapıyorlar ama yanlışı yanlış ile düzeltemeyiz

Gidip uyarmak belirtmek yanlış değildir ki ? Belli zamanlarda bir iki onay veririm sonra baktım yerli yersiz gider söylerim illa.

Bizim üst komşu yeni evlilerdi her gece yatak sesi inleme sesleri tam odamın üstü hiç ses çıkarmadım yenidirler diye ki sesde öyle böyle değil sabah ben öpecem neredeyse harikaydın diye :KK70:

Sonra apartmanın kadınları söylemiş durdular şimdi arada nadir yatak gıcırtısı sesleri yok

müstakil ev olsa ne yaparlarsa yaosınlar rahat rahat kime ne ?

Dedeye bak ya

-Zina ediyorlar çat

-Zina ediyolar çozz

Yazık be hayvana

X