komsu sesleri

Ne demek ne alakası var. Benim özgürlüğüme dokunuyor, ben istemiyorum o sese maruz kalmak..
şaka gibisin dalga mı geliyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz ya size ne milletin yatak odasından ne özgürlük kısıtlaması bu sizin evde mi yapıyorlar lütfen kendinize gelin ayrıca ne bu mutsuzluğunuz var da mutlu olanlardan mı çıkarıyorsunuz ayıp olan günah olan mide bulandıran ne var karı koca bunlar size ne size?

siz budizmin ne olduğunu bildiğinizden emin misiniz? budizmde de monogami vardır çünkü. herhangi bir kültür ve inanış sisteminde o dediğiniz normal kabul edilmez. yozlaşmış kültür artıkları ve bozulmuş inanış sistemlerinin sonucu olabilir bu ancak. yani bak onlar ne medeni nasılda normal hoptri li lay lom diye bir dünya yok.çok eşlilik bir medeniyet değildir. aldatmanın normal kabul edildiği bir medeniyet yoktur bence. oldu evlilik hayatınıda komün yaşayalım benim eşim senin eşin şekerim rica ederim..

evlenenler çoluk çocuk olunca olayın önü arkası düşünülmüyor işte. 22-23 yaşlarındaydılar

Şu an istemiyorum diyerek sizde onun özgürlüğünü kısıtlıyor sunuz

Eski evimde yan binadakilerin tuvalet sesi gelirdi şır şır

duyma kardeşim kapa kulağını sizin sorununuz başka ters psikoloji belli yani
O kadar bağırırken duymamak mümkün mü acaba? Hadi görmemek için gözünü kaparsın ama duymamak için kulağını kapatsan da duyuluyor ses yüksek olunca.. Neymiş benim sorunum anlamadım. Bu arada öyle sesleri duymaktan siz zevk alıyorsunuz anladığım kadarıyla..

Sizin sorununuz sizsiniz belli ki bu konularda mutsuzsunuz ve yok gürültü yok mide bulandıran vs hayır ben duymaktan zevk almıyorum olabilir diyip yatıyom banane ki karı koca onlar

zormuştur o zaman beeeee savaşlar mılletın yakasından düşmemiş boyle oldugunu hiç sanmıyorum
Hakikaten acaba nasılmış bizim komşu çok konuşur bizim deyip kendim sahiplenmeyeyim kv komşusu birgün anlatıyor mecburiyetten dinlemek zorunda kalıyorum ya bahane uydurup çıkıyorum evime ama kadın yine anlatıyor bende he deyip geçiyorum bir gün anlatıyor bide kürt konuşması biraz tuhaf
hele beynel dinle hele diyor
Birgün kaynanam suyu ısıtmış kapımıza koymuş vallah ben yorgunam almışım suyu tökmişim bu nedir he bizim koca hergün suyu görünce kuduri
Onun anlatmasına bakılırsa böyle yani birileri yardım ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…