- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
O sesi duymak istemiyorum, bu kadar basit..Sizin özgürlüğünüzü nasıl kısıtlıyor acaba öğrenebilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sesi duymak istemiyorum, bu kadar basit..Sizin özgürlüğünüzü nasıl kısıtlıyor acaba öğrenebilir miyim
taktik alıpta anırmalıhımmm iyiymişşş
şaka gibisin dalga mı geliyorsunuz şaka mı yapıyorsunuz ya size ne milletin yatak odasından ne özgürlük kısıtlaması bu sizin evde mi yapıyorlar lütfen kendinize gelin ayrıca ne bu mutsuzluğunuz var da mutlu olanlardan mı çıkarıyorsunuz ayıp olan günah olan mide bulandıran ne var karı koca bunlar size ne size?Ne demek ne alakası var. Benim özgürlüğüme dokunuyor, ben istemiyorum o sese maruz kalmak..
ayy yok becemeek biztaktik alıpta anırmalı
siz budizmin ne olduğunu bildiğinizden emin misiniz? budizmde de monogami vardır çünkü. herhangi bir kültür ve inanış sisteminde o dediğiniz normal kabul edilmez. yozlaşmış kültür artıkları ve bozulmuş inanış sistemlerinin sonucu olabilir bu ancak. yani bak onlar ne medeni nasılda normal hoptri li lay lom diye bir dünya yok.çok eşlilik bir medeniyet değildir. aldatmanın normal kabul edildiği bir medeniyet yoktur bence. oldu evlilik hayatınıda komün yaşayalım benim eşim senin eşin şekerim rica ederim..Ben Tayland'a tasındım yakın bir süre önce..Burada çok yakın bir arkadaşım oldu karşı komşum , gerçekten çok sevdim Budist kendisi ..Geçen gün sevişmekten açıldı konu ve bana kibarca,''sen hamilesin zararlı olabilir istersen kocanla ilgilenebilirim''dedi. Ne diyeceğimi bilemedim şakaya vurdum güldüm geçtim.İnançlarına göre cinsellik çok çok normal ve tamamen iyi niyetli olduğuna inanmasam kavga eder ağzıma geleni söylerdim sanırım..Şimdi böyle komşularda var..Daha dikkatli olunması gereken..Bırakın derdiniz çığlıklar olsun sevişsin insanlar..size ilişmesinde varsın anırsınlar(anırmak neyse artık)
Şu an istemiyorum diyerek sizde onun özgürlüğünü kısıtlıyor sunuzDuymak istemiyorum hatta midem bulanıyor, ne demek duymak istemeseniz duymazdınız. Özgürlüğün tanımını açıp okuyun. Benim özgürlüğüme dokunduğu yerde başkasının özgürlüğü biter.
onda haklısın kendı adıma normalini bile unutum :)ayy yok becemeek biz
herkesın normalı degısır belkı ama buyuklerımız anormal sevişme şekillerini belirlemiş gecenlerdeonda haklısın kendı adıma normalini bile unutum :)
duyma kardeşim kapa kulağını sizin sorununuz başka ters psikoloji belli yaniO sesi duymak istemiyorum, bu kadar basit..
:)herkesın normali kendine ben merak edıyorum bundan 100 sene once nasılmış :)herkesın normalı degısır belkı ama buyuklerımız anormal sevişme şekillerini belirlemiş gecenlerde
zormuştur o zaman beeeee savaşlar mılletın yakasından düşmemiş boyle oldugunu hiç sanmıyorum:)herkesın normali kendine ben merak edıyorum bundan 100 sene once nasılmış :)
spontone gelişen olaylardır heralde :)zormuştur o zaman beeeee savaşlar mılletın yakasından düşmemiş boyle oldugunu hiç sanmıyorum
O kadar bağırırken duymamak mümkün mü acaba? Hadi görmemek için gözünü kaparsın ama duymamak için kulağını kapatsan da duyuluyor ses yüksek olunca.. Neymiş benim sorunum anlamadım. Bu arada öyle sesleri duymaktan siz zevk alıyorsunuz anladığım kadarıyla..duyma kardeşim kapa kulağını sizin sorununuz başka ters psikoloji belli yani
muhtemelen öyle olmustur ama köy yerlerınde bu işler çok fenaaaaaspontone gelişen olaylardır heralde :)
Sizin sorununuz sizsiniz belli ki bu konularda mutsuzsunuz ve yok gürültü yok mide bulandıran vs hayır ben duymaktan zevk almıyorum olabilir diyip yatıyom banane ki karı koca onlarO kadar bağırırken duymamak mümkün mü acaba? Hadi görmemek için gözünü kaparsın ama duymamak için kulağını kapatsan da duyuluyor ses yüksek olunca.. Neymiş benim sorunum anlamadım. Bu arada öyle sesleri duymaktan siz zevk alıyorsunuz anladığım kadarıyla..
Hakikaten acaba nasılmış bizim komşu çok konuşur bizim deyip kendim sahiplenmeyeyim kv komşusu birgün anlatıyor mecburiyetten dinlemek zorunda kalıyorum ya bahane uydurup çıkıyorum evime ama kadın yine anlatıyor bende he deyip geçiyorum bir gün anlatıyor bide kürt konuşması biraz tuhafzormuştur o zaman beeeee savaşlar mılletın yakasından düşmemiş boyle oldugunu hiç sanmıyorum