komsu sesleri

Dinlemek zorunda değilsiniz tabi siz rahatsız olmayın diye onlar kendi evlerinde zevklerini yaşamayacak mı
Zevklerini benim rahatsız olmayacağım şekilde nasıl yaşıyorlarsa yaşasınlar orası beni ilgilendirmez.
Dinlemiyorum zaten kulak verip de hatta yorganı kafama çekiyorum duymamak için.. Sanki kasıtlı dinliyoruz.

ben sana soyliyeyim canim; olayi o boyuta getiren insanlar normal ahlaki degerlere sahip degiller ve akillarida pek yok.
simdi o kadin o mahallenin o insanlari tarafindan mimlenmedi mi? buna canak tutan kocaya ve bunu sergileyen o kocaya nasil gozle bakilir?

tayland turistler için seks cenneti olabilir de bu dediğiniz sadece işkembeden sallamak oluyor.
ben de oraları çok bilmeden sanırdım ki oradaki tüm erkekler ameliyatla kadın oluyor.
oralarda da bu kadar genişlik yok yani bu biraz sizin hayal dunyanızın genişliği

Zevklerini benim rahatsız olmayacağım şekilde nasıl yaşıyorlarsa yaşasınlar orası beni ilgilendirmez.[/Q
Dört duvar arasında zaten yaptığı iş kendini nasıl kısıtlayabilir ki siz bence göz bandı gibi satılan kulak tıkaçları var onlardan alın gerçekten duymak istemeseydiniz duymazdınız

Dört duvar arasında zaten yaptığı iş kendini nasıl kısıtlayabilir ki siz bence göz bandı gibi satılan kulak tıkaçları var onlardan alın gerçekten duymak istemeseydiniz duymazdınız

Genel olarak haklısın ama şu var toplum içinde yaşıyoruz bundan sebep diğer insanların özgürlükleri de mevcut çiğneyemeyiz

Ahlaki değerler konusunda haklısın ama inanın insanlar üzerine konuştukları şeyi alttan alttan içine girmeye çalışıyor

Duymak istemiyorum hatta midem bulanıyor, ne demek duymak istemeseniz duymazdınız. Özgürlüğün tanımını açıp okuyun. Benim özgürlüğüme dokunduğu yerde başkasının özgürlüğü biter.

bunun özgürlükle alakası ne? Ve mideniz bulanıyor madem ee siz hiç mi evlenmiyeceksiniz?

Gayet normal biz neredeyse bütün apartmanı duyuyoruz :)

ne çok uzadı konu nereden nerelere gelıyor bır ara orgazm olamamaya bile gelmış yav :)

Genel olarak haklısın ama şu var toplum içinde yaşıyoruz bundan sebep diğer insanların özgürlükleri de mevcut çiğneyemeyiz
Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor ki asıl özgürlük kısıtlayan bu yazıyı paylaşan
Kimsenin, kimsenin yatak odasına karışmaya hakkı yoktur kişi kendinden utanmıyor yaptıklarını sorgulamıyorsa çevresine de saygısı olmaz kendine de boş yere parmak yormanın anlamı yok
İllede edep diyorum başka da bir şey demiyorum
Konu sahibi de nereye gittiyse yüzü kızardı heralde

Sizin özgürlüğünüzü nasıl kısıtlıyor acaba öğrenebilir miyim

artık duvarları çok ınce yapıyorlar ısı iyi dağılsın diye binalarımız sıcacık ve bol sevişmeli oluyor böylece dua edelım de sesi yansıtan ekolu evler yapmasınlar derinden derinden dinleriz komşuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…