Zevklerini benim rahatsız olmayacağım şekilde nasıl yaşıyorlarsa yaşasınlar orası beni ilgilendirmez.Dinlemek zorunda değilsiniz tabi siz rahatsız olmayın diye onlar kendi evlerinde zevklerini yaşamayacak mı
Dinlemiyorum zaten kulak verip de hatta yorganı kafama çekiyorum duymamak için.. Sanki kasıtlı dinliyoruz.baya baya elinde olmaya bilir duymaz dinlemezsiniz olur biter makina mıyız ses ver verme dur başla insan eşiyle de mi rahat etmesin bunları mı düşünsün düşünse nolcak sonun da hiç bişe yapamaz hale gelecek ya belli noktalar vardır elden ip gider hiç mi bilmiyorsunuz bunu?
Rahatsız olanlar okuyabilir bu yazıyıEve ses yalıtımı yaptırmak sanırım en iyisi olacak.. ☺☺☺
ben sana soyliyeyim canim; olayi o boyuta getiren insanlar normal ahlaki degerlere sahip degiller ve akillarida pek yok.birkaç yıl önce altkatımıza yeni evli çift taşınmıştı. balayına falanda gittiler hani. geldiler bir iki hafta sonramıydı neydi. yatak odasının camınıda açmışlar ohhh. kızın canından can gidiyo sanki.çığlık çığlığa.. gecenin 2 si. insanın aklına başka ne gelirki. camdan baktım balkona çıkıp bakanlar var. yoldan geçen gençler balıp bakıp gülüyo. herkesin hayatına kimse karışamazama bu nedir yahuu
Ben Tayland'a tasındım yakın bir süre önce..Burada çok yakın bir arkadaşım oldu karşı komşum , gerçekten çok sevdim Budist kendisi ..Geçen gün sevişmekten açıldı konu ve bana kibarca,''sen hamilesin zararlı olabilir istersen kocanla ilgilenebilirim''dedi. Ne diyeceğimi bilemedim şakaya vurdum güldüm geçtim.İnançlarına göre cinsellik çok çok normal ve tamamen iyi niyetli olduğuna inanmasam kavga eder ağzıma geleni söylerdim sanırım..Şimdi böyle komşularda var..Daha dikkatli olunması gereken..Bırakın derdiniz çığlıklar olsun sevişsin insanlar..size ilişmesinde varsın anırsınlar(anırmak neyse artık)
Dört duvar arasında zaten yaptığı iş kendini nasıl kısıtlayabilir ki siz bence göz bandı gibi satılan kulak tıkaçları var onlardan alın gerçekten duymak istemeseydiniz duymazdınızZevklerini benim rahatsız olmayacağım şekilde nasıl yaşıyorlarsa yaşasınlar orası beni ilgilendirmez.[/Q
Zevklerini benim rahatsız olmayacağım şekilde nasıl yaşıyorlarsa yaşasınlar orası beni ilgilendirmez
. Bende sana kasıtlı dinliyorsun demiyorum güzel kardeşim sadece insanız ve robot degiliz ve bazıları yazmış ahlaksızlık diye eşi yahu eşi karı koca bunlar emin olun kasıtlı olmuyor böyle şeyler ya bunun kasıt oldugunu düşünen evli bayanlar galiba mutsuz bu konuda vicdan yahu vicdan belli noktalar vardır akıl mantık gider bu kadar basit mi inaanları aptal ahlaksız akılsız diye nitelemek lafım sana degil seni kırdıysam da özür dilerim
Dinlemiyorum zaten kulak verip de hatta yorganı kafama çekiyorum duymamak için.. Sanki kasıtlı dinliyoruz.
Dört duvar arasında zaten yaptığı iş kendini nasıl kısıtlayabilir ki siz bence göz bandı gibi satılan kulak tıkaçları var onlardan alın gerçekten duymak istemeseydiniz duymazdınız
Ahlaki değerler konusunda haklısın ama inanın insanlar üzerine konuştukları şeyi alttan alttan içine girmeye çalışıyorben sana soyliyeyim canim; olayi o boyuta getiren insanlar normal ahlaki degerlere sahip degiller ve akillarida pek yok.
simdi o kadin o mahallenin o insanlari tarafindan mimlenmedi mi? buna canak tutan kocaya ve bunu sergileyen o kocaya nasil gozle bakilir?
Duymak istemiyorum hatta midem bulanıyor, ne demek duymak istemeseniz duymazdınız. Özgürlüğün tanımını açıp okuyun. Benim özgürlüğüme dokunduğu yerde başkasının özgürlüğü biter.Dört duvar arasında zaten yaptığı iş kendini nasıl kısıtlayabilir ki siz bence göz bandı gibi satılan kulak tıkaçları var onlardan alın gerçekten duymak istemeseydiniz duymazdınız
bunun özgürlükle alakası ne? Ve mideniz bulanıyor madem ee siz hiç mi evlenmiyeceksiniz?Duymak istemiyorum hatta midem bulanıyor, ne demek duymak istemeseniz duymazdınız. Özgürlüğün tanımını açıp okuyun. Benim özgürlüğüme dokunduğu yerde başkasının özgürlüğü biter.
Kimse kimsenin özgürlüğünü kısıtlamıyor ki asıl özgürlük kısıtlayan bu yazıyı paylaşanGenel olarak haklısın ama şu var toplum içinde yaşıyoruz bundan sebep diğer insanların özgürlükleri de mevcut çiğneyemeyiz
sevişmenin yeni türü :)anırarak sevişmek nedir yaaaa
Sizin özgürlüğünüzü nasıl kısıtlıyor acaba öğrenebilir miyimDuymak istemiyorum hatta midem bulanıyor, ne demek duymak istemeseniz duymazdınız. Özgürlüğün tanımını açıp okuyun. Benim özgürlüğüme dokunduğu yerde başkasının özgürlüğü biter.
Ne demek ne alakası var. Benim özgürlüğüme dokunuyor, ben istemiyorum o sese maruz kalmak..bunun özgürlükle alakası ne? Ve mideniz bulanıyor madem ee siz hiç mi evlenmiyeceksiniz?