komsu sesleri

Ses izolasyonu yok çoğu apartmanda. Az duyun, az düşünün ne var bunda?
Bu tip konuların açılması çok garip geliyor bana.

S
Bana da çok tuhaf geliyor böyle konular. Sevişme sesi olduğu bile belli olmayan bir ses için konu açılmış.
Türk kadınları neden orgazm olamıyor nedeni belli mahalle baskısı.
sessiz ol ışıgı kapa üstünü ört aman perdeye dikkat o bu şu derken haklısın türk kadının orgasm olması imkansz evet bizde duyuyoruz ama ne var bunda bize ne hem duyma görme belki benim de gitmiştir diye hiç düşünmedim gitmesin diye napalım sevişmeyelim zevk almayalım ya da ağzımızı mı tıkayalım size katılıyorum bu kafayla bizlerden bi halt olmaz

Bizimde eski evimizde adam yatak odasında yeni evlendiği kadını dövüyordu kızım o vakit ortaokula gidiyordu odasını değiştirdik bu salak kız boşandıktan sonra demiş ki ilk tanıştığım erkekle evleneceğim evlenmişte adamın ,mesleği yok , doğru düzgün eşya yok ,kış vakti giyecek elbiseside yoktu kızımlada bedeni uyunca onun kışlığından verdim sonra zaten kendi evimize taşındık , gürültü olayı her ecde oluyor ki bu evde yeni değildi

gecen ust kat konsumuz hiç aralıksuz matkap çalıştırmış
2 -3 saat e yakın çalışıyorum eşımde işten geldi gececı
bana telefon açtı
üsttekini arada biraz durdursun sonra yapsın işini uyucam işe gitcem diye
bende yok teli çık söyle dedim
olaya bak esim çıkmış abla işten geldim uyucam sonra yapsan işini gece işe gitcem diye
bomba napalım biz senin karının sesini dinliyoz ya demış bızımkınde sarteller atmış
benim karım matkap gıbı sesmı cıkarıyo işten geliyor akşam 7 de ne diyon sen hadi caliştırda goreyım o matkap sesi nasıl çıkar gosterırım dsana demış oh be diyor çıt çıkarmadı
tabı bu arada kadın nıye beni matkap sesiyle kıyasladı anlamadım

Edep, adap, görgü kuralı var diye biliyorum bu iş için de yatak odası hadi diğer odaları da anlarım ama duş altı sevi...e ne ya zevkler ve renkler tartışılmıyor ama duymamak gerekiyor bence
Birgün bize bir komşu geldi üvey kızı üst katta kendi alt katta yaşıyor uyarı mahiyetinde anne sizin banyodan acayip sesler geliyor yukarı dedi kadın yarı mahçup yarı utangaç öylemi duyuluyor mu felan benden için kayınvalideme yada kayınvalidemden için bana soruyor sizinde duyuluyor mu birbirinize
Kusura bakmasın kimse ama herkes sonunda bu iş için evleniyor kimsenin özel hayatıda beni ilgilendirmiyor seninde böyle alalı bulalı olmana gerek yok asıl ayıbı sana bunu söyleyen yapıyor her doğru her yerde söylenmez lafından yola çıkarak söylüyorum her duyduğunu anlatmak zorunda değilsin eğer kızında senin ilişkiden dolayı ses çıktığını bilip dinliyorsa oda onun ayıbı lütfen bir daha benim evimde bu tarz konuları konuşmayın dedim
Konu sahibine seslenmek istiyorum eğer rahatsız oluyorsanız duymayacaksınız Duyuyorsanız da bunu buraya yazmanıza gerek yok gider kapılarına bir not bırakırsınız ona göre herkes kendine çeki düzen verir buraya paylaşınca ne oldu sesleri kesil dimi yoksa yazını görüp yüzleri mi kızardı çok yazık gerçekten milletin se.. Hayatını eleştireceğinize kendi kendinizi eleştirin ben ne yapıyorum diye

Sandığınız gibi bir ses olmayabilir. Geçen gece bacağıma kramp girdi. Ayayayayyaaa şeklinde çığlık attım çünkü acıdan başka şey söyleyemiyordum. Komşum duyduysa o da sizin gibi sanmış olabilir. Bir kerelik rastladığınız bir şeydir belki de.

Apartmanların sağlam ses yalıtımı olması lazım. İnsanların tuvalet kağıdı koparırken çıkardığı sesi duyan her sesi duyar yani.

Evet ben duydum birkaç kez
Güldüm, geçtim
O problem değil de her an her yerden gelen bu sesler...

Sanki tüm mahalle aynı evde yaşıyoruz ya
Çok sinir bozucu

ben şok ben iptal

birkaç yıl önce altkatımıza yeni evli çift taşınmıştı. balayına falanda gittiler hani. geldiler bir iki hafta sonramıydı neydi. yatak odasının camınıda açmışlar ohhh. kızın canından can gidiyo sanki.çığlık çığlığa.. gecenin 2 si. insanın aklına başka ne gelirki. camdan baktım balkona çıkıp bakanlar var. yoldan geçen gençler balıp bakıp gülüyo. herkesin hayatına kimse karışamaz ama bu nedir yahuu

yahu sende resmen tetikte bekler gibisin kardeşim
şu sevişme sesleri neden se hep seni buluyor.
şanssızmısın ,aşırı hassas mı:? bilemedim

valla ses olayını bende sevmiyorum cünkü esim fazla sırnasık biri bende gelme etme elleme diye bagrıyorum yani esimin gece uyandırmaları coktur bende haliyle uykulu yada uykusuz bagrıyorum komsum kim bilir neler diyo
ama napıyım bigün dese cok ses var sendede böyle sürekli bi tarafını sıkan koca olsun sende bagrırısın bacım derim yanii

Valla bu konuya gülsem mi ağlasam mı bilemedim rahatsız ettiği siz olun bence Türkiye de yaşıyorsanız artık ortam kötü sokak ortasında tanımadığı adamla zevkine bu işi yapanlar var
Ya bide eşiniz yan daireden gelen sese tahrik olsa da o hayal ile yatıp kalksa eşinizin de anlayışlı olması gerekiyor ama kadın olmak zor dava

Sesli güldüm :)) demekki neyden kaciyorsan ona denk geliyorsun

insanlar mahremiyetini gizli yasar."ne var ki ses iste bazen kontrolsuzde olur ve komsular duyar"diyenlerin hayatta hangi olcutlere deger verdigini merak ediyorum.
burda OLCUT kelimesiyle yorumumu yumusatmaya calistim.aslinda gercekten cok agir kelimeler yazabime potansiyelim var su an

Ne demek insanın elinde olmuyor ya? İğrenç bir durum, ben duymak zorunda mıyım milletin inlemesini?
baya baya elinde olmaya bilir duymaz dinlemezsiniz olur biter makina mıyız ses ver verme dur başla insan eşiyle de mi rahat etmesin bunları mı düşünsün düşünse nolcak sonun da hiç bişe yapamaz hale gelecek ya belli noktalar vardır elden ip gider hiç mi bilmiyorsunuz bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…