Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sessiz ol ışıgı kapa üstünü ört aman perdeye dikkat o bu şu derken haklısın türk kadının orgasm olması imkansz evet bizde duyuyoruz ama ne var bunda bize ne hem duyma görme belki benim de gitmiştir diye hiç düşünmedim gitmesin diye napalım sevişmeyelim zevk almayalım ya da ağzımızı mı tıkayalım size katılıyorum bu kafayla bizlerden bi halt olmazBana da çok tuhaf geliyor böyle konular. Sevişme sesi olduğu bile belli olmayan bir ses için konu açılmış.
Türk kadınları neden orgazm olamıyor nedeni belli mahalle baskısı.
Katlıyorum...cocuk koşuşturma bağıma ağlama sesi duymaktansa sevişen komşu sesi bin kat daha iyidir
Ben Tayland'a tasındım yakın bir süre önce..Burada çok yakın bir arkadaşım oldu karşı komşum , gerçekten çok sevdim Budist kendisi ..Geçen gün sevişmekten açıldı konu ve bana kibarca,''sen hamilesin zararlı olabilir istersen kocanla ilgilenebilirim''dedi. Ne diyeceğimi bilemedim şakaya vurdum güldüm geçtim.İnançlarına göre cinsellik çok çok normal ve tamamen iyi niyetli olduğuna inanmasam kavga eder ağzıma geleni söylerdim sanırım..Şimdi böyle komşularda var..Daha dikkatli olunması gereken..Bırakın derdiniz çığlıklar olsun sevişsin insanlar..size ilişmesinde varsın anırsınlar(anırmak neyse artık)
yahu sende resmen tetikte bekler gibisin kardeşimKızlar merhaba ben bundan bir onceki kaldığım evde yan komşu sabah akşam anırarak seviştiği ve duvarlar ince olduğu için aynen duyulduğundan cıkmıştım. uyuyamıyordum saçmasapan uyuyordum uyursam da. şimdi 8-9 aydır başka bir evdeyim allah var bugune kadar hiç bi ses duymadım boyle ancak bi bu sabah erken saatte bir de az once tuvalete girdiğimde duydum cok kısa bir kadın sesi. belki bu sesler hep vardı ben rastlamıyordum. bu normal biiey mi herkes boyle sesler duyuyo mu yoksa ben mi duyuyorum
Valla bu konuya gülsem mi ağlasam mı bilemedim rahatsız ettiği siz olun bence Türkiye de yaşıyorsanız artık ortam kötü sokak ortasında tanımadığı adamla zevkine bu işi yapanlar varvalla ses olayını bende sevmiyorum cünkü esim fazla sırnasık biri bende gelme etme elleme diye bagrıyorum yani esimin gece uyandırmaları coktur bende haliyle uykulu yada uykusuz bagrıyorum komsum kim bilir neler diyo
ama napıyım bigün dese cok ses var sendede böyle sürekli bi tarafını sıkan koca olsun sende bagrırısın bacım derim yanii
Ne demek insanın elinde olmuyor ya? İğrenç bir durum, ben duymak zorunda mıyım milletin inlemesini?Anırmak. Kütü bi tabir ve herkes sessiz kalabilecek diye bişe yok bazen insanın elinde olmuyor
Sesli güldüm :)) demekki neyden kaciyorsan ona denk geliyorsunKızlar merhaba ben bundan bir onceki kaldığım evde yan komşu sabah akşam anırarak seviştiği ve duvarlar ince olduğu için aynen duyulduğundan cıkmıştım. uyuyamıyordum saçmasapan uyuyordum uyursam da. şimdi 8-9 aydır başka bir evdeyim allah var bugune kadar hiç bi ses duymadım boyle ancak bi bu sabah erken saatte bir de az once tuvalete girdiğimde duydum cok kısa bir kadın sesi. belki bu sesler hep vardı ben rastlamıyordum. bu normal biiey mi herkes boyle sesler duyuyo mu yoksa ben mi duyuyorum
Dinlemek zorunda değilsiniz tabi siz rahatsız olmayın diye onlar kendi evlerinde zevklerini yaşamayacak mıNe demek insanın elinde olmuyor ya? İğrenç bir durum, ben duymak zorunda mıyım milletin inlemesini?
baya baya elinde olmaya bilir duymaz dinlemezsiniz olur biter makina mıyız ses ver verme dur başla insan eşiyle de mi rahat etmesin bunları mı düşünsün düşünse nolcak sonun da hiç bişe yapamaz hale gelecek ya belli noktalar vardır elden ip gider hiç mi bilmiyorsunuz bunu?Ne demek insanın elinde olmuyor ya? İğrenç bir durum, ben duymak zorunda mıyım milletin inlemesini?