Canım belki de çocukları bu denli cinsellikten uzak tutmak, kaçırmak zararlı tarzında bir şeyler söylemek istedin sanırım, yani anlayacağı dilden anlatır falan diyince bu çıkarımı yaptım. Buna katılmakla beraber, çok erken yaşta bu tarz şeylere maruz kalmak da doğru değildir. Çocuğu geç şimdi ergen bir kızım olsa, şahsen bu sesleri net bir şekilde duysun istemezdim. Bilemiyorum ya, geri mi düşünüyorum bilemem ama cinsellik tabu değil fakat özel bir şeyin sınırlarının da yan eve açılması pek iç açıcı değil zannımca.Valla bu konu birkaç ay önce yüzlerce sayfa tartışıldı. Herkesin görüşü farklı. Kimi utanır anlatamaz çocuğuna, kimi anlayacağı dilden anlatır. Dikkat etmek ya da edebilmek kişiden kişiye değişir. Sevişme anında kendine hakim olamıyor olabilir insanlar.
Sizin yüzünüzden sevişmeyi kestim ya biri sesimizi duyar da arkadan konuşur diye.
Haha haberi vardı geçen gün tam okuyamadım ama kriterleri belirlenmişti yanılmıyorsam. Ahh boş zaman ah insana neler yaptırıyor.Eski evler yok duvarlar ince toplum içinde yaşıyoruz daha dikkatli olmamız lazım bu arada muhafazakarlığa takıldım bende islami usüllere göre sevişmek farklı mı ?
Haha haberi vardı geçen gün tam okuyamadım ama kriterleri belirlenmişti yanılmıyorsam. Ahh boş zaman ah insana neler yaptırıyor.
Yok da bunu da dine bağlamak absürdlükten başka bir şey değil. Cinsellik, beslenme ve yaşama olmak üzere üç temel ihtiyaç vardır ki bu hayvanlarla bile ortaktır. Herhangi bir şekilde özel kılınacak bir yönü yoktur, tüm insanlar ve hayvanlar yapar bunları, iç güdüdür yani.Allah kabul etsin o zaman diyeyim
Yok da bunu da dine bağlamak absürdlükten başka bir şey değil. Cinsellik, beslenme ve yaşama olmak üzere üç temel ihtiyaç vardır ki bu hayvanlarla bile ortaktır. Herhangi bir şekilde özel kılınacak bir yönü yoktur, tüm insanlar ve hayvanlar yapar bunları, iç güdüdür yani.Olsa olsa fazla tutkulusu veya ağır çekimi vardır bu da tercih meselesidir. Mune hanımcım saygılar efenim
Sizin yüzünüzden sevişmeyi kestim ya biri sesimizi duyar da arkadan konuşur diye.
arkadas muhafazakar sözüne bile takiliyorsunuz ya,elbette ki farkli sevisen insanlar vardir,ne alakasi var ne kadar cok bagirirsan o kadar mi cok zevk aliniyor anlamadim ki??
Offff içimi sıkıyor bazı insanlar.
Ülkeyi komple size bırakıp gitmek istiyorum bazen. Sizin insanları rahat bırakacağınız yok cunku.
Yok zevke göre desibel artıyor
Ben Tayland'a tasındım yakın bir süre önce..Burada çok yakın bir arkadaşım oldu karşı komşum , gerçekten çok sevdim Budist kendisi ..Geçen gün sevişmekten açıldı konu ve bana kibarca,''sen hamilesin zararlı olabilir istersen kocanla ilgilenebilirim''dedi. Ne diyeceğimi bilemedim şakaya vurdum güldüm geçtim.İnançlarına göre cinsellik çok çok normal ve tamamen iyi niyetli olduğuna inanmasam kavga eder ağzıma geleni söylerdim sanırım..Şimdi böyle komşularda var..Daha dikkatli olunması gereken..Bırakın derdiniz çığlıklar olsun sevişsin insanlar..size ilişmesinde varsın anırsınlar(anırmak neyse artık)