komşu sesi terörü

üst kat komşum bugün öyle bi balkon yıkıyor ki bizim balkon göl oldu, kadın trabzanlardan aşağı hortum tutuyo, ya çamaşırlığım olsa ya yemek yiyo olsak, gerçi daha beteri oldu 1 yaşındaki oğlum ıslandı,bende balkon yıkıyorum takıyorum hortumu, zemini o şekilde yıkıyorum trabzanları bezle siliyorum görgüsüzlük başka bişey

Çok çok teşekkür ederim bunların hepsini telefona kaydedicem
umarım halledebilirim

kızlar keşke siz benim üst komşum olsaniz yaa

bi de aslında bunu yazarken de kendime kızıyorum yaptığım iyiliği unutmam gerek belki ama olmuyor

bunlar apt taşınırken temizlik zamanı çaydanlık pasta yiyecek şeyler hazırlayıp goturdum.ben lohusaydim bu evi temizlerken ,aldığımızda yani hadi dedim bana olsa mutlu olurdum bana yapan olmadı benim iyiliğim dokunsun.

İnsan bunu bari düşünüp kırmayayim der en azından ya

Bizimde öyle bi komşumuz vardı biz gürültü çıkarmadığımız evde olmadığımız halde bizi arıyordu gürültü yapıyoruz diye. Hakkınızı savunun ama o kişiyle konuşarak değil beğenmeyen çeker gider ne demek. dediğim gibi polise şikayet edin belediyeye edin bazı yerlerde halı çırpmayı geçti bez bile çırpmak yasak fotoğrafını çekip belediyeye yollayın halı çırparken belediye ceza yazar sonra nolcak bakalım

Çok can sıkıcı çok

her günüm stresle geçiyor bu da herşeye yansıyor ..

Ev almanın mutluluğunu yaşarken hiç bunlar gelmezdi aklıma.

Dediklerinizi harfiyen uygulucam

Dinsizin hakkından imansız gelir.

Benim Annem de sese tahammülü olmayangillerden. Üst katta geç saatte çocuk zıplaması, kavga, sabahın 8inde elektrik süpürgesi, kısaca ne ses duysa Polis aradı.

Polisler her seferinde geliyo, kapılarına çıkıyo, uyarıyo. En sonunda savcılığa verdi, ben savcının dilekçeyi kabul edeceğine hiç ihtimal vermiyodum ama inanırmısın kabul etti ve dava açıldı, ifadeye çağırıldı. Sora üstteki yayalvar yakar dilekçeyi geri çektirdi ve taşındı.

Böyle insanlarla muhattap olmayacaksın, her şey yasal yollarla.

Aslında en doğrusu bu.
Çünkü iki insan gibi konuşup ortak noktada buluşulacak gibi değil. En iyisi dediğiniz gibi muhatap olmamak savcıya bende şaşırdım süpermiş

annenizin tavrı cesaret verdi hakikaten

Polis cagir sikayet et hemen geliyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…