- 15 Nisan 2015
- 258
- 323
- 38
-
- Konu Sahibi insanyavrusu
Satmak pek mantikli degil gibi ama kiraya verebilirsiniz canim. Tabi kiraci da o gurultuye ne kadar dayanir? Ama konusarak cozemezsin orasi kesin. benim suan oturdugum gibi bir apartmanda oturuyorsun anladigim kadariyla gorguden apartman yasantisindan haberi yok hicbirinin. Ben de gurultuden cildiriyorum cogu zaman, dun aksam 10da 1 saat ceviz kirdilar tepemde sinirden duvari oyle bir yumrukladim ki kadin asagi indi ben yapmiyorum benim ust katimdaki yapiyo diye daha neler neler.Kızlar merhaba
yeni binadan 9ay önce ev aldık,inanın psikolojim ve sinirlerim bozuldu sürekli ses ses ses hele ki üst katımda ki aman Allahım medeni şekilde konusmaktan aciz,
sorum şu daha9.5yıl kredi var.bu şekilde satan var mi zarar etmeden nasıl bir yol izlemeliyiz.üst katimda aynı şekilde yani kimse taşınmayacak kiracı yok bu belli
mutsuzum ev aldığıma sevinemiyorum ya
Kızlar bu akşam 5.konuşma denememdi. Asagilamak istemiyorum ama görgü çok önemli birşey nereli olduğundan ziyade..
Anlaşmamız mümkün değil.sanki ses yapan benim gibi tavirlar gayet rahat.
Tabi ki oğlu evde bisiklet sürebilirmiş
tabi ki ev onun olduğu için saat 2ye kadar fındık kırabilirmiş
tabi ki camlar balkon camlari açıkken de halı silkebilirmiş ,
halbuki elektrik süpürgesi icad olalı çok oldu
daha da bişey demedim anlaşmamız mümkün değil kafa yapısını değiştiremem
9aylık kızım var uykusundan sıçrıyor en çok sinir krizine sokan durum bu.
Yapacak bişeyi yokmuş
Mümkün değil onca yıl düşünemiyorum .
Ha Begenmeyen gidermis bir de
Bireysel olarakta başvurabilirsiniz.8 daireyi geçen binalarda yönetim kurulunun toplanması ve kayıt altına alınması şart.Eğer yönetim kurulu toplanmıyorsa ve siz ev sahibiyseniz aynı zamanda yönetim kurulunu şikayet etme hakkına sahipsiniz.Yönetim kuruluna yönelik Para cezaları 10.000 tlden başlıyor.Mağduriyetten kaynaklı yönetim kurulundanda tazminat alma hakkına sahip olursunuz.kişiyle ilgili yapmanız gereken tek şey çok ses yaptığı sıralarda polis çağırıp tutanak altına aldırmak.Oyy insaallah ya daha ne isterim.
10daire 7si dolu dubleksler iki toprak sahibi kardeşin onlar da kavgalı biri yönetici olmuştu diğeri istemedi Şuan yönetici de yok iskân da alınmadı çok karışık dallas bildiğiniz yani
şikayet edebileceğim bi yönetici de yok.
2kişi kiracı birinin ev sahibi dubai de
diğerinin sahibi küs olan toprak sahibi
aman Allahım yazarken durumun ne kadar vahim olduğunu farkettim