komşu sesi terörü

insanyavrusu

az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
258
323
38
Kızlar merhaba
yeni binadan 9ay önce ev aldık,inanın psikolojim ve sinirlerim bozuldu sürekli ses ses ses hele ki üst katımda ki aman Allahım medeni şekilde konusmaktan aciz,
sorum şu daha9.5yıl kredi var.bu şekilde satan var mi zarar etmeden nasıl bir yol izlemeliyiz.üst katimda aynı şekilde yani kimse taşınmayacak kiracı yok bu belli

mutsuzum ev aldığıma sevinemiyorum ya

Evi satıp krediyi kapatabilirsiniz ama komşunu uyar bence bende yeni ev aldım komşu sesinden çok rahatsizdim konuştuk şimdi çok şükür biraz daha dikkat ediyorlar

Bencede uyar bi önce ama pek etki edeceğini sanmıyorum. Şuan düşününce saygısız düşüncesiz görgüsüz tiplemedeki insanlar varmış gibi geliyor. Birde üstüne tepki verip daha da inatlaşabilecek zihniyetteki insanlar da var hayatta ne yazık ki..

Kiraya verebilirsiniz yıllarca size iyi günde kötü günde katkı sağlar sonuçta. Yada krediden daha yüksek meblaya yahut az zararla satabiliyorsanız satın. Ortalık yerde evde oturmak daha zor oluyor sitede oturursunuz ev alırsınız falan bundan sonra. Biz de siteye geçince huzura ermiştik.

Sağolun kızlar inanın az önce uyardım birde ezilip büzülüp , resmen ondan bana sıra gelmiyor konuşmaya.
Arsız insan çok zor bir e bin laf ediyor.yalıtım yaptır beni ilgilendirmez diyor.arastirdik inşaat halinde olabilecek bişey o da.
Yani konusmaktan anlamiyor
2yol var ya satmak yada kiraya çıkıp kiraya vermek :-(

Kredisi ödenen ev satılabiliyor mu yahu?
En iyisi hiç ev almamak. :) Şaka bi yana da herkes kendi evinde oturmak ister, ev sahibi olmak ister ama kurtulmanın zor olduğu sorunların insanı nerde ne zaman bulacağı belli değil. Siz her halükarda taşınacaksınız, şöyle doğru düzgün bir idaresi falan olan, bir rahatsızlık olduğunda size yardımcı olabilecek bir düzene sahip bir siteye falan taşınmalısınız sanırım.

insanlar apartman adabını bılmedıklerınden evlerı dıngonun ahırı gıbı kullandıklarından onlara gore ses yapmak dogal bırsey!
bır tanede benım basımda var ust komsum koca gun oturur gecelerı supurge yapar...
kaç kere uyardık, bız kıracıyız o da oyle ev sahıbımız aynı onlara da sıkayet ettık, kadına esı bıle kızıyor ama yok bıldıgını okumaya devam edıyor polıs bıle cagırmıslıgım var yanı o kadar rahatsız oluyorum...

Niye satıyorsunuz anlamadım gidin polise şikayet edin resmi yollardan çözün durumu bakalım susuyorlar mı gürültü mü yapıyorlar.

evi satarsınız. erken ödeme komisyonu %2 ödersiniz. bir de anaparayı.şuana kadar ödediğiniz taksit parasının çoğunluğu faizdi. boşuna ödemiş oluyorsunuz. ipotekli satış deniyor.

taşınıp kiraya vermeniz daha mantıklı. ancaaaak, kiracıya da güvenemezsiniz. yeri gelir ödemez, yeri gelir aylarca kiracı bulamayabilirsiniz.

en mantıklısı kibarca konuşmak bence..

Satmak pek mantikli degil gibi ama kiraya verebilirsiniz canim. Tabi kiraci da o gurultuye ne kadar dayanir? Ama konusarak cozemezsin orasi kesin. benim suan oturdugum gibi bir apartmanda oturuyorsun anladigim kadariyla gorguden apartman yasantisindan haberi yok hicbirinin. Ben de gurultuden cildiriyorum cogu zaman, dun aksam 10da 1 saat ceviz kirdilar tepemde sinirden duvari oyle bir yumrukladim ki kadin asagi indi ben yapmiyorum benim ust katimdaki yapiyo diye daha neler neler.

Kızlar bu akşam 5.konuşma denememdi. Asagilamak istemiyorum ama görgü çok önemli birşey nereli olduğundan ziyade..

Anlaşmamız mümkün değil.sanki ses yapan benim gibi tavirlar gayet rahat.

Tabi ki oğlu evde bisiklet sürebilirmiş
tabi ki ev onun olduğu için saat 2ye kadar fındık kırabilirmiş
tabi ki camlar balkon camlari açıkken de halı silkebilirmiş ,
halbuki elektrik süpürgesi icad olalı çok oldu

daha da bişey demedim anlaşmamız mümkün değil kafa yapısını değiştiremem

9aylık kızım var uykusundan sıçrıyor en çok sinir krizine sokan durum bu.

Yapacak bişeyi yokmuş

Mümkün değil onca yıl düşünemiyorum .

Ha Begenmeyen gidermis bir de

Benim de üstümde var öyle. Sanırım buradan bir önce dağda yaşıyordu.
Verebileceğiniz her türlü rahatsızlığı verip, öyle çıkın çıkıyorsanız da.
Polise şikayet edin. Elinizde bastonla vurun tavana. Kolonları tavana yakın yere yerleştirip tam uyudukları sırada müziği son ses açın. Rock, metal müzik falan olsun.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

sen sahiden belayı bulmuşsun, hadi tesellı edeyım dedım de yok yani.
kendını parçalasan laf anlatamazsın buna. yok mu yönetici falan bi konuşsan.

Hiç canınızı sıkmayın.Son çıkan kat mülkiyet kanununa göre yaptığı davranışları yönetim kurulu veya şahıs olarak kişiyi uyarabilir.Davranışları devam ettiği takdirde sulh hukuk mahkemelerine başvurabilir.Şayet kişi davranışlarından vazgeçmezse mahkeme kararıyla evini elinden alabilirsiniz.Kanun maddelerini tbmm sitesinden bulabilirsiniz.Kanun maddeleriyle yazıyı yazıp kendisine verirseniz çenesini kapar.Kapamazsa da işlemlere başlayın.

Oyy insaallah ya daha ne isterim.
10daire 7si dolu dubleksler iki toprak sahibi kardeşin onlar da kavgalı biri yönetici olmuştu diğeri istemedi Şuan yönetici de yok iskân da alınmadı çok karışık dallas bildiğiniz yani

şikayet edebileceğim bi yönetici de yok.
2kişi kiracı birinin ev sahibi dubai de
diğerinin sahibi küs olan toprak sahibi

aman Allahım yazarken durumun ne kadar vahim olduğunu farkettim

A bide iki kardeş küs ya , birinin kiracısı sahibiyle bir oldu avukat olan diğer kardeşi dövdü bu avukat da kanser Şuan 60küsur yaslarda bi adamcagiz. O da dubleks evini bıraktı başka evi var ona yerlesti yani düşman resmen kardeş koca adamlar. Çok karışık bi yere düştük.

Adamın kardeşi kanser trabzondan toplandı tüm akrabaları geldi yok olmadı.sözde sevindi herkes karadenizli yok karışık insan yok bilmem ne diye

hiç katılmam konuşarak anlasabileceğim herkes aynidir memleket değil. İki kardeş anlasamazken tüm karadeniz nasıl bir olsun.

Bu arada bursalı bir göçmenim

Ve çok üzgün :-(

Bireysel olarakta başvurabilirsiniz.8 daireyi geçen binalarda yönetim kurulunun toplanması ve kayıt altına alınması şart.Eğer yönetim kurulu toplanmıyorsa ve siz ev sahibiyseniz aynı zamanda yönetim kurulunu şikayet etme hakkına sahipsiniz.Yönetim kuruluna yönelik Para cezaları 10.000 tlden başlıyor.Mağduriyetten kaynaklı yönetim kurulundanda tazminat alma hakkına sahip olursunuz.kişiyle ilgili yapmanız gereken tek şey çok ses yaptığı sıralarda polis çağırıp tutanak altına aldırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…