Komsu muzun kızında bıt var nasıl yardım edebilirim

Fiiznees11

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
12
2
25
Merhaba
komsu muzun kızının sacında bit var durumları cok kotu annesı calişiyo buyuk kız küçük kardesıne bakıyo buyuk olanda 12 yasında baba yok benım de 2 yasında Bi oglum var ve 15 gunluk bebegım bu komsu kızları gelirler aksama kadar benımle dururlar yedırırım içiririm hedıyeler alirim ufak yardımlarda bulunurum saolsunlar onlarda yardım ederler bana yenı bebegım dogdu cok yorgun oluyorum ve amalyatlıyım uzun zamandır bılıyodum bit oldugunu dıger komsu lar fln soyluyordu oynatma cocugun bulaşir dıyodu ama ben o kızları herkez gıbı dıslamak istemedim mahallede Baska arkadaşları bıle yok bugun ilk defa oğlumun basında bıt gordum dırek yıkadım taradım temizledim kendı ede baktım benım sorum su ben nasıl yardımcı olabılırım utandırmadan gucendırmeden cunku cok utangaclar bir gun sacı dagılmıştı gel ben baglıyım dedım baglarken baktığımı farkettı sacına dırek Bı bahane buldu kactı daha cocuk lar bılmıyorlar temizliği napabılırım ben herseyıne yardımcı oluyorum ama korkuyorum utandırmak uzmek ıstemıyorum annelerınıde kızlarıda

Paranit bit sampuani alin verirken de soyleyin ayip degil annesi guzelce yikasin temizlesin.benim iki kizima kuaforden ya da okuldan gelmis bilmiyorum.defalarca bu sampuanla yikadim icinden cikan tarakla taradim gunlerce bit sirke temizledim.

Merhaba
komsu muzun kızının sacında bit var durumları cok kotu annesı calişiyo buyuk kız küçük kardesıne bakıyo buyuk olanda 12 yasında baba yok benım de 2 yasında Bi oglum var ve 15 gunluk bebegım bu komsu kızları gelirler aksama kadar benımle dururlar yedırırım içiririm hedıyeler alirim ufak yardımlarda bulunurum saolsunlar onlarda yardım ederler bana yenı bebegım dogdu cok yorgun oluyorum ve amalyatlıyım uzun zamandır bılıyodum bit oldugunu dıger komsu lar fln soyluyordu oynatma cocugun bulaşir dıyodu ama ben o kızları herkez gıbı dıslamak istemedim mahallede Baska arkadaşları bıle yok bugun ilk defa oğlumun basında bıt gordum dırek yıkadım taradım temizledim kendı ede baktım benım sorum su ben nasıl yardımcı olabılırım utandırmadan gucendırmeden cunku cok utangaclar bir gun sacı dagılmıştı gel ben baglıyım dedım baglarken baktığımı farkettı sacına dırek Bı bahane buldu kactı daha cocuk lar bılmıyorlar temizliği napabılırım ben herseyıne yardımcı oluyorum ama korkuyorum utandırmak uzmek ıstemıyorum annelerınıde kızlarıda
canim merhabalar benim ogluma sanirim parkta oynarken bulasti ve daha bir bucuk yasinda.3 tane bit buldum ve sirkeler vardi banada sirkeler gecmisti biraz ben saclarimi boyadim mayonez kuru yaptim sirke ve tuz karisimi yaptim yine sirkeler cikiyodu tek tuk .oglumun ayikliyordum da gorunurde pek bisey yoktu ama sirkeler cikiyodu bir iki tane baktim ki bitmiyor iyice bunaldim. zaten oglumun surekli saclarini bit taragiyla tariyordum.en son bir kür yaptim ki yok boyle bisey sirkeden bitten eser yok hepsini patlatmisti resmen yaklasik. 2 yemek kasigi zeytiinyagi bi tatli kaaigina yakin nane yagi ve okaliptus yagini karistirdim bi kapta geceden kendime ve ohgluma surdum iyice sac diplerine yedirdim ve ogluma ince penye bere taktim kendimde stresleyip orttum kafami oyle uyuduk yaklasik 8 saat kaldi sabah uyandik taradim iyice sirkeler toz gibi parcalanmis resmen ikimizinde tertemiz oldu .eger cocuklarin alerjisi yoksa mutlaka bu sekilde kokunden bitiyo diyebilirim bizde oyle oldu . Bu da ders oldu artik nereye cikarsak kulak arkasi encsemize veya yakamiza lavanta yagi surup cikiyoruz . hepinize tavsiye ederim 🤗

Onlardan değil de kendi çocuğunuzdan onlara bulaştığını söyleyebilirsiniz.
Parkta bir çocuktan bulaştı dersiniz mesela.
En güzeli eczaneye gidin onlar size en iyisini söyler ilaçlı şampuanı verirler.

Bir de insanlar ne kadar kötü. Bit neticede ne olacak. Temizlersiniz gider. Siz dışlamayarak en güzelini yapmışsınız.

X