Komsu cocuğu derdi

2 yaşindaki çocuk şiddete uğruyor karşi tarafta daha kendi çocuğunu düşünüyor pes diyorum.

Ben diyecektimde abartmak olur diye demedim annelik özellikle vicdani herkese nasip olmuyor işte.
Bencillik geçicidir yalnız.

Daha önce şiddetede mağruz kalmış da olabilir daha 2 yaşında başkasından görüp kendide oyun olarak algılayıp yapıyor da olabilir yani sonuçta çocuk ama ailede sanırım şiddet baya var ki oda ordan görüp yapıyor bence

Son düzenleme:
Zaten şiddeti onayliyor belki az dövdüğünü düşünüyordur ondan dolayi akillanmadiğini ben karşi tarafa kizarim çocuğunu kendini ezdiriyor böylelerinezaten normal değil daha küçük bi çocuğa şiddet uyguluyor birde

Neyse buraya alkış alıp iki yaşindaki çocuk ve annesini yuhalamamızı bekleyen zihniyet ile geldi sanirim

Ben diyecektimde abartmak olur diye demedim annelik özellikle vicdani herkese nasip olmuyor işte.
Bencillik geçicidir yalnız.
Sadece kendi doğurduğuna annelik yaptığını sanan baska bir çocuğa zarar verilmesine ise seyirci kalan gerçek anne falan değildir benim gözümde.
İki şuursuz laklak yapacak diye 2 yaşındaki çocuk dayak yiyor.

Goygoydan başka bir şey düşünmedikleri gerçek zaten birisininde egosu için çocuk dayak yiyor.. Annelik vicdan demek zaten başka bir çocuğunda üzülmesini istemezsin merhamet yok bazılarında evlatlarına olan sevgininde gerçek olduğunu sanmıyorum

Cidden cok degisiksiniz. Bide hic bi mesaja cevap vermemissiniz… ne diyim yazik 2 yasindaki bebeye…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…