Yazık ya ben en çok o 2 yaşındaki çocuğa üzüldüm.
2 yaşındaki bir çocukta doğru yanlış kavramı bile olmaz ki .
Anne baba onu şekillendirir yavaş yavaş.
Şiddetin yanlış bir şey olduğunu şiddetle öğreten bir anneden bence de uzak durun.
O küçük çocuk sizin çocuğunuza vurdu diye değil Anne o küçük çocuğa vurdu diye onlardan uzak durun. Allah hidayet versin ben başka da bir demiyorum.
Daha önce şiddetede mağruz kalmış da olabilir daha 2 yaşında başkasından görüp kendide oyun olarak algılayıp yapıyor da olabilir yani sonuçta çocuk ama ailede sanırım şiddet baya var ki oda ordan görüp yapıyor bence
Evet bende böyle bir durumda görüşmezdim. 2 yaşında çocuğu sürükleyerek döven bir mahlukatın insan içine çıkmaya hakkı yok .kafese kapatılmalı. Ben dayanamaz tepki gösterirdim ve asla selam bile vermezdim. Ama zaten sizde ben böyle çocuk görmedim diyerek bir bebeği (2 yaşında) böcek gibi gösteriyorsunuz. Çocuklarimız rabbimizin bizlere emaneti
Zaten şiddeti onayliyor belki az dövdüğünü düşünüyordur ondan dolayi akillanmadiğini ben karşi tarafa kizarim çocuğunu kendini ezdiriyor böylelerinezaten normal değil daha küçük bi çocuğa şiddet uyguluyor birde
Neyse buraya alkış alıp iki yaşindaki çocuk ve annesini yuhalamamızı bekleyen zihniyet ile geldi sanirim
Sadece kendi doğurduğuna annelik yaptığını sanan baska bir çocuğa zarar verilmesine ise seyirci kalan gerçek anne falan değildir benim gözümde.
İki şuursuz laklak yapacak diye 2 yaşındaki çocuk dayak yiyor.
Sadece kendi doğurduğuna annelik yaptığını sanan baska bir çocuğa zarar verilmesine ise seyirci kalan gerçek anne falan değildir benim gözümde.
İki şuursuz laklak yapacak diye 2 yaşındaki çocuk dayak yiyor.
Goygoydan başka bir şey düşünmedikleri gerçek zaten birisininde egosu için çocuk dayak yiyor.. Annelik vicdan demek zaten başka bir çocuğunda üzülmesini istemezsin merhamet yok bazılarında evlatlarına olan sevgininde gerçek olduğunu sanmıyorum