Annesi vuruyor döve yerde sürüyerek goturdu cocugu bilemiyorum.yapma cocuga diyorum ama dinlemiyor kadin.cocugumdan kiymetli degil görüşmemBencede görüşmeyin. 2 yaşındaki çocuk şiddetten kurtulur belki biraz dicem de.
Anne dövdüğü için çocuk anneyi taklit ediyor da olabilir.
Mantıklı karar hiç görüşmeyin iki tarafın iyiliği için.
Yazık ya ben en çok o 2 yaşındaki çocuğa üzüldüm.Annesi vuruyor döve yerde sürüyerek goturdu cocugu bilemiyorum.yapma cocuga diyorum ama dinlemiyor kadin.cocugumdan kiymetli degil görüşmem
benim başıma gelmiş olsa size nasıl bir yardımı dokunur?Çok yardimci bi cewap saol
Bu nasıl bir kafa ya neden şikayet etmiyorsunuz çocuk sürüklemek nedir gorusmeyin de çocuk dayak yemez belkiAnnesi vuruyor döve yerde sürüyerek goturdu cocugu bilemiyorum.yapma cocuga diyorum ama dinlemiyor kadin.cocugumdan kiymetli degil görüşmem
Annesini uyarın annesi ona bağırıp vurduğu için o da etrafa şiddet saçıyor. Boşuna denmiyor demi şiddet ailede başlar yoksa 2 yaşındaki çocuk nereden öğrenecek???Karsi komsumla aramiz iyi.sabah aksam beraberiz.benim kizim 4 inun oglu 2 yasinda.boyle cocuk gormedim.itururken kizima vuruyo sacini cekiio anesi dovuyor bagiriyot ama anlamio cocuk.kizimda hep agliyor.gorusmucem buyuk ihtimalle.basina boyle bisi gelen varmi
2yasindaki bebegini sizin gonlunuzu hos tutmak icin dovuyorsa onun anneligine tuk****mKarsi komsumla aramiz iyi.sabah aksam beraberiz.benim kizim 4 inun oglu 2 yasinda.boyle cocuk gormedim.itururken kizima vuruyo sacini cekiio anesi dovuyor bagiriyot ama anlamio cocuk.kizimda hep agliyor.gorusmucem buyuk ihtimalle.basina boyle bisi gelen varmi
Umarım gerçek değilsinizdir. Bu kadar vicdansız mısınız, 2 yaşındaki bebek yerlerde sürünüyor, dayak yiyor ve siz sadece benim çocuğum önemli diyorsunuz. İçim acıdı gerçekten. Buradan bakınca vicdanınız çok rahat görünüyor ama sanmayın ki bir yerde gelip bulmaz sizi vicdansizliginizAnnesi vuruyor döve yerde sürüyerek goturdu cocugu bilemiyorum.yapma cocuga diyorum ama dinlemiyor kadin.cocugumdan kiymetli degil görüşmem
Annesinden dayak yiyen çocuk elbette bu şekilde davranır ne görüyosa o görüşmemek en mantıklısı sizin çocuğunuzun önnde bi annenin kendi çocuğunu dövmesi de sizin çocuğunuz için kötü örnekKarsi komsumla aramiz iyi.sabah aksam beraberiz.benim kizim 4 inun oglu 2 yasinda.boyle cocuk gormedim.itururken kizima vuruyo sacini cekiio anesi dovuyor bagiriyot ama anlamio cocuk.kizimda hep agliyor.gorusmucem buyuk ihtimalle.basina boyle bisi gelen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?