Komsu cocuğu derdi

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
Karsi komsumla aramiz iyi.sabah aksam beraberiz.benim kizim 4 inun oglu 2 yasinda.boyle cocuk gormedim.itururken kizima vuruyo sacini cekiio anesi dovuyor bagiriyot ama anlamio cocuk.kizimda hep agliyor.gorusmucem buyuk ihtimalle.basina boyle bisi gelen varmi

Bencede görüşmeyin. 2 yaşındaki çocuk şiddetten kurtulur belki biraz dicem de.
Anne dövdüğü için çocuk anneyi taklit ediyor da olabilir.
Mantıklı karar hiç görüşmeyin iki tarafın iyiliği için.

Bencede görüşmeyin. 2 yaşındaki çocuk şiddetten kurtulur belki biraz dicem de.
Anne dövdüğü için çocuk anneyi taklit ediyor da olabilir.
Mantıklı karar hiç görüşmeyin iki tarafın iyiliği için.
Annesi vuruyor döve yerde sürüyerek goturdu cocugu bilemiyorum.yapma cocuga diyorum ama dinlemiyor kadin.cocugumdan kiymetli degil görüşmem

Annesi vuruyor döve yerde sürüyerek goturdu cocugu bilemiyorum.yapma cocuga diyorum ama dinlemiyor kadin.cocugumdan kiymetli degil görüşmem
Yazık ya ben en çok o 2 yaşındaki çocuğa üzüldüm.
2 yaşındaki bir çocukta doğru yanlış kavramı bile olmaz ki .
Anne baba onu şekillendirir yavaş yavaş.
Şiddetin yanlış bir şey olduğunu şiddetle öğreten bir anneden bence de uzak durun.
O küçük çocuk sizin çocuğunuza vurdu diye değil Anne o küçük çocuğa vurdu diye onlardan uzak durun. Allah hidayet versin ben başka da bir demiyorum.

Çok yardimci bi cewap saol
benim başıma gelmiş olsa size nasıl bir yardımı dokunur?

anlamak isterseniz yardım apaçık ortada. illa komsunuzla görüşmek istiyorsanız açıp siddetsiz iletişim yollarını öğrenip komsunuza anlatacaksiniz. komşunuz umarsizca yazdığınız 'dovme' eylemine son verecek, çocuğuna iyi örnek olacak, tatlı dille uyaracak. yok görüşmesem de olur derseniz lütuf buyurursunuz, böylece yavrucağın yediği dayak azalır.

bu arada böyle bir çocuk olamaz çok çirkin bir ifade. çocuklar kötü olarak doğmuyor

Bu nasıl bir kafa ya neden şikayet etmiyorsunuz çocuk sürüklemek nedir gorusmeyin de çocuk dayak yemez belki

Karsi komsumla aramiz iyi.sabah aksam beraberiz.benim kizim 4 inun oglu 2 yasinda.boyle cocuk gormedim.itururken kizima vuruyo sacini cekiio anesi dovuyor bagiriyot ama anlamio cocuk.kizimda hep agliyor.gorusmucem buyuk ihtimalle.basina boyle bisi gelen varmi
Annesini uyarın annesi ona bağırıp vurduğu için o da etrafa şiddet saçıyor. Boşuna denmiyor demi şiddet ailede başlar yoksa 2 yaşındaki çocuk nereden öğrenecek???
Ayrıca büyüdükçe çocukta zamanla içine atarak normal görünmeye başlayacaktir (3-6 yaş fallik dönem) kendini kabullendirmeye başlayacak çünkü.
Yani kısacası çocuk ileride düzelir ama siz şimdiden annesi ile konuşup neden böyle olduğunu anlatirsaniz iyi olur. Bir de çocuğun aniden düzelmesini beklemese iyi olur. Sonuçta 2 senedir annesinden dayak yiyen bir cocugun 2 günde düzelmesini bekleyemeyiz. Onun içinde aylar gerek.

Evet bende böyle bir durumda görüşmezdim. 2 yaşında çocuğu sürükleyerek döven bir mahlukatın insan içine çıkmaya hakkı yok .kafese kapatılmalı. Ben dayanamaz tepki gösterirdim ve asla selam bile vermezdim. Ama zaten sizde ben böyle çocuk görmedim diyerek bir bebeği (2 yaşında) böcek gibi gösteriyorsunuz. Çocuklarimız rabbimizin bizlere emaneti

2yasindaki bebegini sizin gonlunuzu hos tutmak icin dovuyorsa onun anneligine tuk****m
Kucuk bebegin iyiligi icin bi zahmet gorusmeyin sizde!

Siz görüşüp dedikodu yapmaya o çocuklarda dayak yemeye devam eder. Sabah akşam insan ne diye komşuyla durur ya. Hiç mi işiniz gücünüz yok.

Siz gorusmessınız olur biter de , asıl o cocuga yazık , şiddet goruyo evde belli ki

Allah böyle insanlara evlat veriyor yazık küçücük bebek daha nasıl kıyıyor. Görüşmeyin valla bu durumu kızınızda görüp psikolojisi bozulmasın.

Umarım gerçek değilsinizdir. Bu kadar vicdansız mısınız, 2 yaşındaki bebek yerlerde sürünüyor, dayak yiyor ve siz sadece benim çocuğum önemli diyorsunuz. İçim acıdı gerçekten. Buradan bakınca vicdanınız çok rahat görünüyor ama sanmayın ki bir yerde gelip bulmaz sizi vicdansizliginiz

Annesinden dayak yiyen çocuk elbette bu şekilde davranır ne görüyosa o görüşmemek en mantıklısı sizin çocuğunuzun önnde bi annenin kendi çocuğunu dövmesi de sizin çocuğunuz için kötü örnek

Şu kızının kulağındaki küpe deliği için bir sürü konu açan üye değil misiniz siz?

Başka bir çocuk yanınızda dövülüp yerde sürükleniyor, size yapma dedim, benim çocuğumdan kıymetli değil diyorsunuz.

Hep takıntılı hem bencil hem vicdansızsınız.

Evlerden ırak.

O küçük çocuğun annesini de Allah bildiği gibi yapsın. O sizden de beter.

rahat rahat oturup dedikodu yapamiyorsunuz diye biriniz cocugu dovuyor biriniz de çanak tutuyor bravo size ya

Back