• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kompozit Dolgularımı Yaptırdım İşte Resimleri

daha önce hic bi islem gormemis diste güzel bi sonuc vereblr.ama benm gibi kücükken disini kirmis ve defalarrca dolgu yaptirmis ve disinin rengi koyulasmissa pek bi faydasi olmas.sadece sekli düzelir.ama rengi koyu olunca sekil tamda olsa güzel gözukmes.ben porselen yaptircam..almanyada sigota karsiladigi icin ücretsiz yaptirdim.caprasiklik gitti sayili.ama memnun olamadim:53:

daha önce hic bi islem gormemis diste güzel bi sonuc vereblr.ama benm gibi kücükken disini kirmis ve defalarrca dolgu yaptirmis ve disinin rengi koyulasmissa pek bi faydasi olmas.sadece sekli düzelir.ama rengi koyu olunca sekil tamda olsa güzel gözukmes.ben porselen yaptircam..almanyada sigota karsiladigi icin ücretsiz yaptirdim.caprasiklik gitti sayili.ama memnun olamadim:53:

benim disimdede kucuklukten yapilan dolgu var ama etkilemedi:26: disin üstüne ek olarak yapılıyor çünkü bu .dişi kesmiyor ellemiyor.porselen de kesiliyor ama çok daha güzel duruyor:31:

:12:Henüz bir kac saat once yaptirdim fikir olsun diye ekliyorum buyrun bakmak isterseniz :6:
Eki Görüntüle 628677 bu eski hali:27:
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim :32: konyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi
Dişleriniz çok güzel olmuş. Size bir şey danışmak istiyorum. Beinm köpek dişlerim biraz sivri ve bu görüntü beni rahatsız ediyor. Dişlerim uzun degil ancak uca doğru sivrileşiyor, buda yanındaki dişler ile aradaki mesafeyi açarak boşluga neden oluyor. Acaba kompozit dolguyu köpek dişler içinde yaparlar mı? Bilginiz var mı acaba?

Dişleriniz çok güzel olmuş. Size bir şey danışmak istiyorum. Beinm köpek dişlerim biraz sivri ve bu görüntü beni rahatsız ediyor. Dişlerim uzun degil ancak uca doğru sivrileşiyor, buda yanındaki dişler ile aradaki mesafeyi açarak boşluga neden oluyor. Acaba kompozit dolguyu köpek dişler içinde yaparlar mı? Bilginiz var mı acaba?

Teşekkür ederim:38: tam tarif ettiğiniz bendede var hatta bu aralar bende düşünüyorum yaptırmayı ve evet yapıyorlar:8:

Canım dişlerin çok.güzel olmuş güle güle kullan bende bonding istiyorum özelde 250 ye görüşmüştüm ankarada bir yerde tek dis fiyatı seninki çok uygun olmuş konyada yaptırmak isterim bende hala memnun musun bir sıkıntı yasadin mi istedigin şekilde yaptılar mi ilgilendiler mi yani

Back
X