• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kompozit Dolgularımı Yaptırdım İşte Resimleri

dişlerin çok doğal olmuş benimkilerde senin ki gb anladığım kadarıyla baskent hastanesinde olmuşsun fiyatı da oldukça uygun acaba her dişçi yapar mı bu uygulamayı?antalyada yapan var mıdır? yapılan hastane falan?

her dis hastanesinde yapilir bence canm :8:teşekkür ederim. evet başkent hastanesinde yaptırdım:8:

cnm okadar güzel görünüyor ki cok doğal olmus hıc belli degil bende yaptırmk ıstıyorum ama cesaret edemiyorum :(( umarım kullanıslıdır ymk yerken bı sorun cıkarmıyordur erik yiyebiliyor musun bari soyle tuzlayıp tuzlayıpp :))) ayrıca agrılı bır işlem mi ben diş hekimlerinden cok korkuyorum da:((

cok tesekkur ediyorum canim öncelikle hic bir agri olmuyor yaptirdiktan sonra filan:6: yemek yerken de sorun olmuyor valla yiyorum ben erik hic bisey olmuyor sadece kuruyemisi oyle yemiyorum onun dışında herseyi rahatca yiyorum:3:hic korkma yarim saat sürüyor dort dis okadar agirisiz acisiz bir is

canım güzel olmuşlar ben diş teknikeriyim sadece şunu söylicem köpek dişlerinden dolayı onun önündeki dişlerin sağ taraflarını (yani distalini) az daha belirgin yapsaymış o dişlerindeki büyüklük çok göze batmazmış.ama ilk haline göre çok güzel güle güle kullan.bol bol gülümse :)

cok tesekkur ederim:16 orada biraz kendi dislerimde sarilik varmis suan rengide esitlendi daha iyi oldu :31:

geçen gün dişçiye gittim bende kompozit dolgu istiyorum dedim ama diş araları çok açık dolgu olmaz lamine lazım dedi ondan da biraz korktum açıkcası:( aslında cok açık deil ama dr öle dedi belki de işine gelmedi die düşündüm çok da aralıklı sayılmaz lamine çok ağrılı olur mu acaba:34:

geçen gün dişçiye gittim bende kompozit dolgu istiyorum dedim ama diş araları çok açık dolgu olmaz lamine lazım dedi ondan da biraz korktum açıkcası:( aslında cok açık deil ama dr öle dedi belki de işine gelmedi die düşündüm çok da aralıklı sayılmaz lamine çok ağrılı olur mu acaba:34:

baska bir hastaneye baska bir doktora daha git canim bence.lamine hakkinda bi bilgim yok ama onunda goruntusu cok guzel oluyor.ama ggercek dis kaybedilmis oluyor o yonden kotu canim lamine:26:

merhaba dişleriniz çok güzel olmuş. saglklı iyi günlerde güle güle kullanın.bende başkent hastanesine başladm konyadayım.hangi doktor acaba özelden veya buraya yazarsan sevinirim.ben ayşegül hanma gidiyorum.:nazar::nazar::nazar:

merhaba dişleriniz çok güzel olmuş. saglklı iyi günlerde güle güle kullanın.bende başkent hastanesine başladm konyadayım.hangi doktor acaba özelden veya buraya yazarsan sevinirim.ben ayşegül hanma gidiyorum.:nazar::nazar::nazar:

merhaba :3: cok teşekkür ederimm :16: ben sonay hanima gitmiştim. cok memnun kaldım sizde memnun kalırsınız inşallah:16:

çok çok güzel olmuş güle güle kullan :D bana da özelden nereye,kime gittiğini ve ne kadara yaptırdığını yazar mısın? bir de muayene ücreti aldılar mı? sanırım iki defa gittin çünkü muayneye, tekrardan güle güle kullan harika görünüyorlar ve teşekürler bize de yardımcı olduğun için :)

Back
X