• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kompozit Dolgularımı Yaptırdım İşte Resimleri

Çok güzel olmuş maşallah,peki durumunuz nasıl hala memnun musunuz yemek çiğnerken bir problem oluyor mu bir de ne kadara yaptırdınız acaba ben pişman olmaktan korkuyorum sizin gibi 4 dişe yaptırmak istiyorum.

cok tesekkur ederim öncelikle:21: özetlemek gerekirse ilk bir iki hafta pek rahat degildi sürekli duscekler gibi hissediyordum ağzımda büyüklük hissediyordum ama alisinca cok rahatladim hic bir problem yok canim:21: sadece elma armur gibi şeyleri oyle hart hurt isirmiyorum kdilim dilim kesip oyle yiyorum .pişman olursanda geri dönüşü var bu dolgu çeşidinin canim çünkü disi carklamiyor hic bisey yapmıyor istersen bunlari çıkartabiliyorlar geri eski dislerine dönebiliyorsun:31:

ewet ya kesin öyle..önce 24 hazirana verdiler sonra tekrar aradım 4 hazirana aldım..arada bir arıyorum iptal eden olursa erkene aldırmak için..24 ağustosta nikahım var ondan önce yetişsinde başka bişey istemiyorum

2. randevuyuda şimdiden vermiyor larmi bana iki raneevu veriyorlardi oyle yaparwaniz daha erken e alinma sansi olur belki:31:gerçi ozamanda önce muayene edelim diyeceklerdir neyse muayene sırasında doktora israr edersiniz en erken tarihealdirirsiniz zaten ikinci randevunuzda biter hemen tek seansta:31:

öyle söylediler tlfonda..önce muayene oluyormuşuz sonra 2 ay sonraya işlem neyse yapılıyormuş..gidince bastırıcam doktora bakalım inşş istediğim gibi olur

Kızlar ikinize de çok teşekkürler bir şey daha sorucam ömürleri ne kadar mesela çay kahve sigara sarartırmış sigara kullanmıyorum çayla kahveyle aram yok ama pipetle içerim :D içince fırçalarım falan ne bileyim artık:)) ama 5-10 yıl gider mi ki?:/

Kızlar ikinize de çok teşekkürler bir şey daha sorucam ömürleri ne kadar mesela çay kahve sigara sarartırmış sigara kullanmıyorum çayla kahveyle aram yok ama pipetle içerim :D içince fırçalarım falan ne bileyim artık:)) ama 5-10 yıl gider mi ki?:/

rica ederiz canm:3: oradaki asistan bana kardeşinin de 9 yildir kullandığını hic bir sorun olmadığını söylemişti düzenli fircalayinca hic bir sey olmaz bencede :) kahve zaten icmiyorum selülit yapıyor diye cayda az içiyorum ben ama aksine suan bu resimdeknden daha beyaz dislerimin hepsi düzenli bakımını yapınca cok hos duruyor:21:

rica ederiz canm:3: oradaki asistan bana kardeşinin de 9 yildir kullandığını hic bir sorun olmadığını söylemişti düzenli fircalayinca hic bir sey olmaz bencede :) kahve zaten icmiyorum selülit yapıyor diye cayda az içiyorum ben ama aksine suan bu resimdeknden daha beyaz dislerimin hepsi düzenli bakımını yapınca cok hos duruyor:21:

İçime nasıl bir su serptiğini tahmin bile edemezsin sağol canım :))

çok mutluyum..randevulardan iptal eden olmuş beni perşembe gününe aldılar..gidip görüşücem bakalım hayırlısı..bu arada ewet canım aynı şey bonding diğer adı

canim öğrendiğim kadarıyla zirkonyum metql değilmiş porselen kaplama imis :31:tabi sen illede yaptiracagim diyorsan yaptır yalniz dis caklanacaksa asla yaptirna derim sevgilimde yaptırdı görünüşü dikkatli bakınca belli oluyor ayrica geri dönüşü yok asla çünkü disin kesiliyor eger oyleyse yaptırma ne olur.benim bu gittiğim doktora ben bir yıl öncede gidip yaprak porselen istemiştim yapmamisti dusun biraz disin gitcek kesilecek ne gerek var demişti :15: bu nedenle ben kompozit yaptırdım canim muhtemelen o doktor korktu kompozit dolguya düzgün bsekil veremeyeceginden :31: çünkü porselen kalıp daha kolay :31:

dişlerin çok doğal olmuş benimkilerde senin ki gb anladığım kadarıyla baskent hastanesinde olmuşsun fiyatı da oldukça uygun acaba her dişçi yapar mı bu uygulamayı?antalyada yapan var mıdır? yapılan hastane falan?

:12:Henüz bir kac saat once yaptirdim fikir olsun diye ekliyorum buyrun bakmak isterseniz :6:
Eki Görüntüle 628677 bu eski hali:27:
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim :32: konyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi

cnm okadar güzel görünüyor ki cok doğal olmus hıc belli degil bende yaptırmk ıstıyorum ama cesaret edemiyorum :(( umarım kullanıslıdır ymk yerken bı sorun cıkarmıyordur erik yiyebiliyor musun bari soyle tuzlayıp tuzlayıpp :))) ayrıca agrılı bır işlem mi ben diş hekimlerinden cok korkuyorum da:((

canım güzel olmuşlar ben diş teknikeriyim sadece şunu söylicem köpek dişlerinden dolayı onun önündeki dişlerin sağ taraflarını (yani distalini) az daha belirgin yapsaymış o dişlerindeki büyüklük çok göze batmazmış.ama ilk haline göre çok güzel güle güle kullan.bol bol gülümse :)

Back
X