• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kompozit Dolgularımı Yaptırdım İşte Resimleri

PelusBattaniye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
828
3
68
:12:Henüz bir kac saat once yaptirdim fikir olsun diye ekliyorum buyrun bakmak isterseniz :6:
$20130205_105443-1.jpg bu eski hali:27:
$20130209_150209-1.jpg $20130209_150324-1-1.jpg bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim :32: konyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi

Son düzenleme:
aa bundan benim annemde yaptırıcak.ayy çok güzel olmuş doğal duruyo bence valla mükemmel güle güle sağlıkla kullanırsın inşallah

aa bundan benim annemde yaptırıcak.ayy çok güzel olmuş doğal duruyo bence valla mükemmel güle güle sağlıkla kullanırsın inşallah

cok tesekkur ediyorum yaptirsin tavsiye ederim cok rahat kolay ve kisa surede uygulaniyor ustelik benim dis boylarim kucuk olmasina ragmen hic dogalligi bozmadan yapiliyor:31::32:

Merhaba canım . birşey sormak istiyorum benim ön dişim küçükken kırılmıştı bende ön dişimin kırık kısımını ( neredeyse yarısı) kompozit dolgu ile kapattırdım lakin benim dolgum gri'ye yakın bir renginden dolayı çok belli oluyor lakin seninkisi hiç belli değil tam olarak nasıl bir dolgu seninkisi

:12:Henüz bir kac saat once yaptirdim fikir olsun diye ekliyorum buyrun bakmak isterseniz :6:
Eki Görüntüle 628677 bu eski hali:27:
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim :32: konyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi

çok iyi yapmışlar ya, ben ankara da kompozit dolgu yaptırdım çürüklere, şimdi o tarafla bir şey yiyemiyorum ağrıyor ya

çok iyi yapmışlar ya, ben ankara da kompozit dolgu yaptırdım çürüklere, şimdi o tarafla bir şey yiyemiyorum ağrıyor ya

allah allah neden oyle agri yapiyorki bir gorun istersen doktora çünkü ben kuruyemis ve sert meyveler hariç isirabiliyorum herseyi sorun olmuyor canim:56:

Son düzenleme:
Merhaba canım . birşey sormak istiyorum benim ön dişim küçükken kırılmıştı bende ön dişimin kırık kısımını ( neredeyse yarısı) kompozit dolgu ile kapattırdım lakin benim dolgum gri'ye yakın bir renginden dolayı çok belli oluyor lakin seninkisi hiç belli değil tam olarak nasıl bir dolgu seninkisi

gec cevap okdu kusura bakma canım:26: benimkide kompozit dolgu mavi bir isikla sertlestirilerek yapiliyor allah allah neden griye donukki acaba dolgu degilde arkasi yada ici metalik olan porselenlerden var ondanmi yaptiki sana doktor.belki yeniletme zamani gelmistir canim cunku belli bir sure sonra renk degistiriyorlar diye biliyorum:31:

bende bugün aradım başkent hastanesini hazirana randevu verdiler:( önce muayene olunuyormuş,o gün işlem yapılmıyormuş..tekrar 2 ay sonrasına gidiliyormuş ve işlem yapılıyormuş..çok ilginç ilk defa böyle birşey duyuyorum:(

Eki Görüntüle 628677 bu eski hali:27:
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim :32: konyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi

Çok güzel olmuş maşallah,peki durumunuz nasıl hala memnun musunuz yemek çiğnerken bir problem oluyor mu bir de ne kadara yaptırdınız acaba ben pişman olmaktan korkuyorum sizin gibi 4 dişe yaptırmak istiyorum.

Son düzenleme:
120 tl ye yaptırmış arkadaşımız..aynı hastanenin istanbul şubesinden randevu aldım 4 hazirana..bakalım nasıl olacak

şimdi arayıp randevu alırsanız hazirana veriyorlar..muayene oluyorsunuz işlemler de 2 ay sonra yapılıyormuş

ewet ya kesin öyle..önce 24 hazirana verdiler sonra tekrar aradım 4 hazirana aldım..arada bir arıyorum iptal eden olursa erkene aldırmak için..24 ağustosta nikahım var ondan önce yetişsinde başka bişey istemiyorum

Back
X