- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
- Konu Sahibi PelusBattaniye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz bir kac saat once yaptirdim fikir olsun diye ekliyorum buyrun bakmak isterseniz
Eki Görüntüle 628677 bu eski hali
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim
aa bundan benim annemde yaptırıcak.ayy çok güzel olmuş doğal duruyo bence valla mükemmel güle güle sağlıkla kullanırsın inşallah
muhteşem ötesi bayıldımm. :)
çok güzel olmuş maşallah :) bol gülümsemeli günler )
Henüz bir kac saat once yaptirdim fikir olsun diye ekliyorum buyrun bakmak isterseniz
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim konyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi
çok iyi yapmışlar ya, ben ankara da kompozit dolgu yaptırdım çürüklere, şimdi o tarafla bir şey yiyemiyorum ağrıyor ya
allah allah neden oyle agri yapiyorki bir gorun istersen doktora çünkü ben kuruyemis ve sert meyveler hariç isirabiliyorum herseyi sorun olmuyor canim
Merhaba canım . birşey sormak istiyorum benim ön dişim küçükken kırılmıştı bende ön dişimin kırık kısımını ( neredeyse yarısı) kompozit dolgu ile kapattırdım lakin benim dolgum gri'ye yakın bir renginden dolayı çok belli oluyor lakin seninkisi hiç belli değil tam olarak nasıl bir dolgu seninkisi
Eki Görüntüle 628679 Eki Görüntüle 628680 bunlarda yeni hali ustteki 4 disi yaptirdim konyada ozel bir hastanede oldukca uygun bir fiyata yaptirdim doktorda gercekten cok dikkatli eli cabuk bir bayandi
120 tl ye yaptırmış arkadaşımız..aynı hastanenin istanbul şubesinden randevu aldım 4 hazirana..bakalım nasıl olacak
şimdi arayıp randevu alırsanız hazirana veriyorlar..muayene oluyorsunuz işlemler de 2 ay sonra yapılıyormuş