ddaenerys Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2012 65 0 48 Antalya 23 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ddaenerys #1 dişlerim küçük olduğundan boşlukların kapanması için yapıldı. sağ taraftaki boşluk tam kapanmadı telle kapatılacak onun için çekmedim ama soldan anlaşıyordur zaten. Eklentiler $pagesadpsodk.jpg 50,1 KB · Görüntüleme: 148 $asdfsdf.jpg 62 KB · Görüntüleme: 160
dişlerim küçük olduğundan boşlukların kapanması için yapıldı. sağ taraftaki boşluk tam kapanmadı telle kapatılacak onun için çekmedim ama soldan anlaşıyordur zaten.
fishtank Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2011 89 0 36 İstanbul 19 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ddaenerys #2 Cok guzel olmus gule gule uzun yillar kullanin. Ben de tel tedavisinden sonra ondeki iki disimin arasina yaptirdim cok korkuyorum kirilacaklar diye
Cok guzel olmus gule gule uzun yillar kullanin. Ben de tel tedavisinden sonra ondeki iki disimin arasina yaptirdim cok korkuyorum kirilacaklar diye
ddaenerys Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2012 65 0 48 Antalya 14 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ddaenerys #3 fishtank .!.: Cok guzel olmus gule gule uzun yillar kullanin. Ben de tel tedavisinden sonra ondeki iki disimin arasina yaptirdim cok korkuyorum kirilacaklar diye Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim,kolay kolay kırılmazlar gibi geliyolar sizde uzun süre kullanırsınız umarım
fishtank .!.: Cok guzel olmus gule gule uzun yillar kullanin. Ben de tel tedavisinden sonra ondeki iki disimin arasina yaptirdim cok korkuyorum kirilacaklar diye Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim,kolay kolay kırılmazlar gibi geliyolar sizde uzun süre kullanırsınız umarım