mesela ben turkiyenin en iyi ozel hastanelerinden birinde a.....m hastanesinde yuzume lazer yaptirmistim ve bana uygulamayi hemsire yapiyordu.demek ki artik ozellere bile guvenemiycez...
yüz için nerde epilasyon yaptırırsanız yaptırın sonuç alamassınız.isterse makina ve hastane çok iyi olsun.
burda hemşirenin sizi uyarması gerekiyordu yüzde sonuç alamıyoruz,kıllar yayılıyor diye.
Arist estetik şişlide bulunan lazer epilasyonu kesinlikle önermiyorum. Hiç ilgilenmiyorlar. son seanslara gelindiğinde dökülme nasıl diye soruyolar bitmedi deyince lazer için bitmiş diye cevap veriyolar randevu aldığınız zaman işiniz çıkarsa iptal etmek neredeyse imkansız devamlı dolu diyorlar.
kol altı 2. seansa gireli 12 gün oldu. sol tarafın uzadığını bile fark edemeden döküldü. sağ taraf daha dirençli. bacaklardan da memnun kaldım. ama genital bölge en dirençlisi sanırım.
Ben hala çekinceli yaklaşıyorum yahu, sanki çok zararlıymış gibi geliyor. Çok uzun zaman önce tedavisini tamamlayan var mı acaba?
ben tavsiye üzerine arist estetik ile anlaştım ve cok memnun kaldım randevu sistemı ıle calışıldıgını ve ıptal edıldıgınde önceden hbr vermem gerektıgını daha satış yapmadan belırttıler zor durumda kalmayın dıye yüzde yuz sonuç alamayacağımı bıle soyledıler oraya gıdene kadar kaç merkezle konuştum %100 bıtış garantlı dedıler ama yıne mantık olarak benımde ınanamadıgım bırsey tamamen bıtecegını soylemelerı bu konuda arist estetik tarafından doğru bılgı verılmesı cok memnun edıcıydı benım acımdan, cok fazla müşterilerinin olmalarıda tercıh edıldıklerının gostergesı oldu açıkçası ben tavsıyenınde tavsıyesıyıM
Arist estetik şişlide bulunan lazer epilasyonu kesinlikle önermiyorum. Hiç ilgilenmiyorlar. son seanslara gelindiğinde dökülme nasıl diye soruyolar bitmedi deyince lazer için bitmiş diye cevap veriyolar randevu aldığınız zaman işiniz çıkarsa iptal etmek neredeyse imkansız devamlı dolu diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?