• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri komili bebe şampuanı

bademinur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
525
0
66
Balıkesir
arkadaşımın 4 yaşında kızı var dalin kullanıyordu.kızının saçları hala bebek saçı gibi ne uzuyor ne gürleşiyordu.
dalini bıraktı komili bebe ya geçti inanırmısınız 2 hafta da kızın saçları kendine geldi.
bende gidip kendimiçin aldım bugün elimddeki blendaks karşlartırınca içindeki çok az madde var blendaksın içinde sürüyle kimyasal var . ayrıca silikon denilen zararlı Dimethicone ve saçı dölken mam...? denilen madde blendaksda var ken komilide yok.
ben henüz kullanmadım saçımda kepekprolemi var muhtemeln kepeği önlemeyecek ama diğerlerinden çok daha iidr diye düşünüyorum .
kullandıktan sonra yine yazarım

arkadaşımın 4 yaşında kızı var dalin kullanıyordu.kızının saçları hala bebek saçı gibi ne uzuyor ne gürleşiyordu.
dalini bıraktı komili bebe ya geçti inanırmısınız 2 hafta da kızın saçları kendine geldi.
bende gidip kendimiçin aldım bugün elimddeki blendaks karşlartırınca içindeki çok az madde var blendaksın içinde sürüyle kimyasal var . ayrıca silikon denilen zararlı Dimethicone ve saçı dölken mam...? denilen madde blendaksda var ken komilide yok.
ben henüz kullanmadım saçımda kepekprolemi var muhtemeln kepeği önlemeyecek ama diğerlerinden çok daha iidr diye düşünüyorum .
kullandıktan sonra yine yazarım

sonuçları bekliyoruz canım..
ben 6 ay önce denemiştim komili bebeyi ama çok yağlandırmıştı ve kepek yapmıştı bende..
inşallah sen memnun kalırsın :))

Dalin mi bu mu kararsız kaldım yaaa. Normal komili benim saçımı feci dökmüştü. 200ü aşmıştır dökülen saçım o gün..

Back