Komik Sözler

berna450

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
6
0
41
- Ben erkeğin başının etini yiyen kadına çok karşıyım. Bir işe başladın mı yarım bırakmayacaksın, yedin mi ömrünü yiyeceksin.
- Hap yazma yutamam, şurup midemi bulandırır, iğneden korkarım diyen ergene doktordan ibretlik cevap geldi: Muska mı yazayım? :)
- Türk dediğin taksiye binince yolu değil, taksimetreyi takip eder :)
- Boğaza sıfır bir yalıda oturuyor olsam, bütün gece oturup viski içeceğime gelen geçen gemilere taş atarım. İçimdeki fakir asla ölmez :)
- Yeni yetişen nesil Sıhhatler Olsun sözünü Saatler olsun zannederek büyüdü.
-Bugün diş doktoruma gittim. Kanal tedavisi için 6 ay sonrasına gün verdi. Sanırsın İstanbul’ a 3.köprüyü yapacak :)
-Aslında söylendiği gibi okumaya sevmeyen bir millet değiliz. Erkekler bildiğini okuyor. Kadınlarda erkeklerin canına okuyor.
-Temel’ e sormuşlar, Kariyer hakkında ne düşünüyorsun diye? Cevap vermiş : Gerçekten çok doğru, erkek çalışır Karı- yer :)
-Geçen 90*60*90 ölçülerinde, sarışın, güzel yüzlü, şık giyimli bir kız gördüm. Sonra telefonun alarmı çaldı, uyandım :)
-Kapı komşuma sayısal loto dan büyük ikramiye çıkmış. Duyduğumdan beri gülüyorum. Eee ne demişler gülme komşuna gelir başına. Bekliyorum bakalım :)
- Adama sormuşlar: “Karınız ortak bir özelliğiniz var mı?”
Evet, aynı gün evlendik :)
- Bir gün mutlu olacağım diye çok korkuyorum. Hayır, bünyem alışık değil :)

Devamı ve kaynak :

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…