Arkadaşımın babasının başından geçen bir olay
Büyükşehir Belediyesinin Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne geleli 1 yıl olmuştu. Bir gün bir telefon
geldi. Telefondaki bayan bilgisayarının patlayacağını ve acilen yetişmemi söylüyordu. Ben de büyük
bir panikle ve hızla taa 4. kata fırladım giderken de itfaiye yi de çağırsam mı acaba diye
düşünüyordum. Odaya girdiğimde alevler çıkan ve dumanlar içinde bir makine bekliyordum. Kadın hala
panik halinde yetiş diye bağırıyordu. Ne oldu dedim ve monitöre baktım birde ne görüyüm ekran
koruyucu kayan yazısında şu yazıyor "Bu Bilgisayar 5 Dakika içinde Kendi Kendine Patlayacak" karşı
masada ki arkadaşı yapmış bu şakayı bilgisayar özürlü arkadaşına. Ben koptum tabii ama kadın hala
"gülme patlayacak" diye bağırmaya devam ediyordu..!
---------------------
Ben cok sık yolculuk yaparım.Hep aynı firmayı kullandıgım için hep aynı dinlenme tesisinde duruyoruz
ve hep ben wcye gidiyorum. Tuvalette duran amcamda hiç degişmedigi için bi yüz aşinalıgı oldu. Bende
buna güvenerek amcama bi espri yapayım dedim.Amcaya "Ben devamlı buraya para ödüyorum bare abonman
kartı cıkarayımda ucuza gelsin dedim." Amcada actı agzını yumdu gözünü " Ya ben hep söylüyorum
burdakilere; şu tuvalerlere tuvalet kagıdı koyun şikayet geliyor diye beni dinlemiyolar sizde
haklısınız lazım tabi" diye.
Ben orda dumur olmuş şekilde tuvaletciye bakakaldım ve otobüse gidip dakikalarca güldüm
ALINTIDIR...