komik kalçalar

R

rock_4eva

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi rock_4eva
Bilmem burası yeri mi ama ben yeni üyeyim ve forumu daha tam tanıyamadım, eğer hata yaptıysam affola, ben vücudumdan memnunum göbeğim ve kalçam dışında şöyle ki, kalçam da bir tarafı yaptığım sporlarla birlikte çok sıkı ama bir tarafı daha tam şekil alamadı -tatlicadiarzu- böyle komik birşeyi söylemeye utansam da :eek:, sizin gibi deneyimli insanlardan belki biri benimle aynı dertten müzdaripdir diye düşünerek ve bir kadın forumu olduğu için güvenle açtım, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler Şeniz

• Konu Sahibi rock_4eva
Bilmem burası yeri mi ama ben yeni üyeyim ve forumu daha tam tanıyamadım, eğer hata yaptıysam affola, ben vücudumdan memnunum göbeğim ve kalçam dışında şöyle ki, kalçam da bir tarafı yaptığım sporlarla birlikte çok sıkı ama bir tarafı daha tam şekil alamadı -tatlicadiarzu- böyle komik birşeyi söylemeye utansam da :eek:, sizin gibi deneyimli insanlardan belki biri benimle aynı dertten müzdaripdir diye düşünerek ve bir kadın forumu olduğu için güvenle açtım, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler Şeniz

canım bu sitede gördüm, kalçayı duvara vurarak eritme-sıkılaştırma diye bi yöntem varmış:) sen de sadece gevşek olan kalçanı aklına galdikçe duvara vurarak deneyebilirsin:) dalga geçmiorum valla ciddiyim delikafadulden. google a bi yaz duvara vurarak kalça sıkılaştırma diye, bişeyler bulursun...

• Konu Sahibi rock_4eva
canım bu sitede gördüm, kalçayı duvara vurarak eritme-sıkılaştırma diye bi yöntem varmış:) sen de sadece gevşek olan kalçanı aklına galdikçe duvara vurarak deneyebilirsin:) dalga geçmiorum valla ciddiyim delikafadulden. google a bi yaz duvara vurarak kalça sıkılaştırma diye, bişeyler bulursun...

delikafadulden :1shok: :sm_cool:

• Konu Sahibi rock_4eva
ahaaaah çok güldüm bu olaya yaaaa kaydirigubbakcemile3
o anı kameraya almak lazım sonrada moralin bozuk olduğu günler seğretmek... kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi rock_4eva
Bence duvara falan vurma bi tanıdıgım gencken yapmıs simdi 60 yasında kocaman bir gobegi var ve kalcası yok, simdi hos durmuyor,,

• Konu Sahibi rock_4eva
şöyle yapmanı tavsıye ederım .. ayaga kalk yere otur ayaga kalk yere otur ..sık sık ama.. oturma şeklin ise su sekilde olacak .. şekil almayan sıkı olmayan kalcan hangı tarafsa onun ustune dogru .. mesela sekil almayan gevsek olan kalcan sol tarafsa, yere oturdugunda bacakların saga dogru ters v yapmıs olacak .. anlatabıldım mı acaba:)

şöyle de soyleyebilirim.namaz kılma şekli var ya aynen oyle ıste..

X