komik itiraflar-sıcak sıcak

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
Aynıyız
Markette annesinin tüm seslenişlerine rağmen peşimi bırakmadı. Dönüp,"Efendim fıstık, bir şey mi söyleyeceksin?" dedim. "Ayakkabılayın çok güzel, neyden aldın?" dedi. Her yaşta aynıyız...

Hamster
Oğlumun yoğun ısrarlarına dayanamayarak, istemeyerek de olsa evimize küçük ve sevimli bir hamster aldık. O günden beri kayınvalidem "O mendebur hayvan o evdeyken, ben adımımı atmam!" diyerek bize gelmiyor. Teşekkürler oğlum, seni ve küçük hamster'i çok seviyorum.

Bilimsel yaklaşım
Dört buçuk yaşındaki oğlumun doktorculuk oynarken koyduğu teşhisine göre; kulağımda fukubik, midemde böğkürük, gözlerimde de çömkürük var. Tedavisi de çok basit; her gün sabah-akşam lolipop, öğlenleri sürpriz yumurta...

Demli çamaşır
Ertesi gün gideceği seyahatte lazım olur diye yanına ten rengi iç çamaşırı almak isteyipte dolabında olmadığını görünce, beyaz iç çamaşırını bir kovada, kahvaltıdan kalma çayın deminde bekletip ten rengi yapan birini de gördüm ya Derya Baykal falan hikaye artık gözümde!

Hatır akıldan üstün
"Kocam, çocuklarım beni bekliyor, gitmeliyim." diyerek sürekli kaçma girişiminde bulunan ve bütün huzurevi personeline her gece kök söktüren teyzeye, "Aaa vallahi bırakmam! Bu gece misafirimsin!" diyerek ona 10 yıldır kaldığı odayı yeniymiş gibi tahsis eden kendime, odasını hatırlamadığı halde benim misafirim olduğunu unutmayıp geceyi gayet mutlu ve sakin geçirdiği için de tonton teyzeme alkış istiyorum. Akıl gidiyor ama hatır kalıyor haberiniz olsun.

Kodu, oturdum
Toplantıdan çıkmışız. Bir arkadaşımla koridorda konuşarak ilerlerken, kocamla bir arkadaşı da birkaç adım arkamızdan geliyorlar. O sırada telefonuma bir mesaj geliyor. Mesaj aynen şu şekilde; ''Eteğini biraz aşağıya indir! Valla kodum mu oturtacağım, az kaldı!'' Oldu bitanem, mesajını aldım!

süper hele sonuncusu aynı sevgilimi anlatıyor aynı öyledir kendisi çok güldüm tşk paylaşım içinkaydirigubbakcemile3

Demli çamaşır
Ertesi gün gideceği seyahatte lazım olur diye yanına ten rengi iç çamaşırı almak isteyipte dolabında olmadığını görünce, beyaz iç çamaşırını bir kovada, kahvaltıdan kalma çayın deminde bekletip ten rengi yapan birini de gördüm ya Derya Baykal falan hikaye artık gözümde!

ayştayn halt yemiş türk kadınının yanında :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…