komik bir itiraf

E

eray

Ziyaretçi
ben takıntılı derecede titiz bir bayanım.her işimi dört dörtlük bitirmeden evden çıkamam,iki çocuğum var,biri bu olay olduğunda 1 yaşındaydı.evimi toparladım pazara gideceğim, süslendim kızımı hazırladım,hızlı hızlı yolda yürüyorum.tanıdığım bir arkadaşımın dükkanına girdim ben panik bir halde arkadaşımı öpüp,acelem var alışverişimi yapayım dönüşte uğrarım rahatla otururuz diyorum oda bana önce şu elindeki bez poşetini at öyle gidersin dedi.:bbo:eek:rada öle bilirdim ben çarşının ortasından böylemi geçtim inanmıyorum dedim.:çok üzgünüm:merak etme lor poşeti var zannetmişlerdir öyle görünüyor dediler:roflol:sağ olsun arkadaşlar teselli ettiler ama olan oldu birkere bende herşeye yetişmenin imkansız olduğunu anladım şimdi takıntılarımı sınırlamaya ve sakin olmaya çalışıyorum:eek:

"herşeye yetişmenin imkansız olduğunu anladım şimdi" inşallah başarırsın.

gerçekten imkansız saldım çayıra mevlam kayıra eskisi gibi olamıyorum çünkü hasta oluyorumartık atom karınca olucam dişye

"herşeye yetişmenin imkansız olduğunu anladım şimdi" inşallah başarırsın.

inşallah canım temizlik konusun da kendimi baya dizginliye bildim günün en az4-5 saatini temizlikle geçiriyordum çünki, şimdi dinlendiriyorum arada kendimi benim asıl sıkıntım takıntılarım çok fazla koyduğum hiç birşeyin yerinin değişmesine tahammül edemiyorum özelliklede çarpık olan herşey birde puf yastıklarla başım belada dolayısıylada böyle gülünç olaylar yaşıyorum...fisfisfis

bazı takıntılar bir türlü geçmiyor ,ne kadar çabalasanızda nafilee

inşallah tez zamanda temizlik takıntısından kurtulursunuz. hayat zaten zor daha da zorlaştırmayın kendinize

X