Onkoloji - Kanser ve Türevleri kometerapi

cenkeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
63
10
88
37
mrb arkadaşlar bir sorum var yardımcı olabilecek var mı gogus kanseriyim kemoterapi alıyorum 21.gün arayla ilk 4 kırmızı renkli olan serum aldım diğer 4 u beyaz renkli olcakmis bu alacağım beyaz renkli kemoterapi ilacı da ilki gibi yan etki yapcak mi çok kötü geçirdim ilk 4unu korkuyorum aynıdır diye

Konu hakkında bilgim yok,çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..

öncelikle rabbim acil şifalar versin.
kemoterapinin ilk 4 seansı sanırım daha zorlu, şimdi mide bulantılarınız vs daha az olacak diye biliyorum ama emin değilim.
Allah'ın izniyle atlatırsınız. Atlatacağınıza dair hep umutlu olun.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Rabbim şifanı verir inşallah.kemotetapinin yan etkilerini azaltmak için önden bir serum veriyorlardı anneme.içinde vitaminler ve mide bulantısını önleyici ilaclar vardı.onun sayesinde kemonun yan etkilerini minimum seviyede yaşıyordu hatta mide bulantısı hiç olmuyordu.Annem özel hastanede alıyordu yalniz.siz devlette alıyorsanız yaparlamı bilmiyorum.yapılmıyorsa bile sadece onu kemodan hemen önce özelde yaptırmanızı tavsiye ederim.çok yuksek bi fiyatı yoktu.bunu bir araştırın isterseniz

Bilmiyorum ama acil şifalar dilemeden gitmeyeyim.
Allah şifa versin.Su gibi geçsin herşey.

bende özelde oluyorum ama ilaçlar çok kitu

Kemoterapi ilaçları ağır ilaçlar olduğundan mide bulantısı, iştahsızlık, halsizlik gibi yan etkileri çok fazla. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Geçmiş olsun.

Bilgim yok geömiş olsun. Umarım sıkıntı yaşamadan atlatırsınız

Kemoterapi maalesef henüz sağlıklı ve hasta hücreleri aritedemedigi için maalesef yan etkileri de çok kötü oluyor
Evet bu kemoterapi dende etkileneceksiniz ama ilk dördü kadar değil inşallah
Halsizlik,mide bulantısı,kabızlık,ağızda yaralar,istahsizlik vs.
Mide bulantısıni minimum seviyeye indirmek ve agizdaki o tahsizlik için sık sık buz yiyin,suyu dondurup buz yapın ve yiyin ağzına tat gelecektir.
KanserlerE dans çok zor bir süreç biliyorum,hem hasta hem hasta yakınlarıni etkileyen bir süreç
Siz çok güçlü bir kadinsiniz ve bu savaşı siz yeneceksiniz ve moral en iyi ilaciniz
Allah şifalar versin ve bu günleri kötü bir anı olarak hatırlayın inşallah❤

Allah yardımcınız olsun şifanızı versin, hayat yaşamaya değer sakın yorulup pes etmeyin inşallah güneş sizin için de doğacaktır

Canım çok geçmiş olsun, benim annemde meme kanseriydi ve son 3 veya ilk 3 daha zorlayıcı olacak diye belirtmişti doktor gece gece hatırlayamadım..

Ne önemi varki, sonuç olarak şifa olarak geri döncek o terapiler sana..

Annem simdi turp gibi maşallah, darısı sana olsun inşallah..

Rabbim acil şifalar versin

Allah şifa versin. Umarım biran evvel sağlığınıza kavuşursunuz. Bu hastalığı yenmekte inatçı olmalısınız ve her daim moralinizi yüksek tutmaya çalışmalısınız. Her sey guzel olacak buna kalpten inanın.

Rabbim şafi ismiyle şifa versin.
Merak etme kırmızı serumların cok daha fazla yan etkisi oluyo
Beyaz serumlar da o kadar agir geçirmezsin etkilerini inşallah
Tabiki bünyeden bünyeye degisiyosa bilemem.
Moralini yüksek tut kendini koyverme
Inan bana geçecek bugünler.
Sen cok güçlüsün bunu unutma
Hastalik senden korksun sen ondan degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…