Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Komen ve ovitrelle kulandım bu ay ama negatif sonuç galiba
Temmuzun 8inde iğne vurulsun ondan beş gün önce de klomen ama dün 15. Gündü normal test yaptım negatif çıktı ama bulantılarım çok var kaşık ağrısı cok böyle olanlar var mı hamile olanlarda kaçıncı gün öğrendi
Belirtilerin devam etmesi normal hatta adet gecikmesi bile doğal çünkü günlerce hormon ilaçları aldı vucudun. 15.gün negatifte %99 tutmamış demektir. Denemeye devam
Belirtilerin devam etmesi normal hatta adet gecikmesi bile doğal çünkü günlerce hormon ilaçları aldı vucudun. 15.gün negatifte %99 tutmamış demektir. Denemeye devam
Rahmimi alcaklar çok istiyorum diye doktor bu ay tedavi yapalım olursa olur olmazsa ameliyat dedi sonuç olmadı gerçi adetim de gelmedi ama test yaptım yok
Rahmimi alcaklar çok istiyorum diye doktor bu ay tedavi yapalım olursa olur olmazsa ameliyat dedi sonuç olmadı gerçi adetim de gelmedi ama test yaptım yok