hicni bilgim yok sadece duydugum kadar yazicam yanlis olurasa affola.. komek veya halk egitimin dikiş kurslari varmış nasil basvuru yapabilirim gidebilirim bu kurslara.. ve bilgisi olan bu kurslar nasil oluyo saatleri gunleri filan.. bu arada izmitte yaşıyorum izmitte olan bilen varsa daha cok mmemnun olurum
benim şuan oturdugum yer konya bende yazın stajdan sonra kalan zamanımı değerlendirmek için gidiyorum elbette yardımcı olmak isterim seve seve
halk eğitime ilk başvurdugumda gayet güler yüzlü bi ortam vardı
fakat eğitim zamanları başlayınca asıl yüzler ortaya teker tekeer cıkmaya basladı velhasılı
ben renkli lens kullanıyorum ona bile laf ettiler
zaten benden yaşçaaa büyük kişiler vardı bundan pek hoşlanmadım neyse konuşmam dedim ama olmadı bi şekilde kendimi kavganın tam ortasında buldum ve tekrar hatırlamak istemeyeceğim seyler oldu.
o yüzden halk eğitimi önermem
biraz daha fazla para verip komeklere gitmeni tavsiye ederim orada son derece kibar zarif bayanlar var emekliler bile var fakat çok kibarlar tabiri caizse söz meclisten dışarı mahallelerin dırdırcı kavgacı karılarından değiller..
ve oranın eğitimi ben diyim bin kat sen de milyonlarca kat iyi..
seçtiğin branşa göre değişiyo
örneğin ;
ingilizce, arapça, almanca gibi yabancı dersler ise haftanın 4-5 günü oluyo sabahçı ve öglenci olmak üzere sanırım 4 saat
dikiş, kırkyama gibi makine işleri 1 tüm gün yada 2 yarım gün olmak üzeredir ki komekler lokaller akşam 5-5 bucukta muhakkak aksamadan kapanır..
size yakın olan veya sizin gideceğiniz bi komek yeri varsa girin ve sorun kaç aylık eğitimleriniz ? kaç lira nereye yatırcagım gibi zaten size bir sürü broşür ve banka numarası olan kartvizit verirler..
umarım yardımcı olmuşumdur
soruların olursa çekinmeden sorabilirsin sevgiler