Z
zynpp
Ziyaretçi
- Konu Sahibi beyaz toprak
-
hakket hepside güzel olmuş.bir bir bir okudum valla.gülmekten kırıldım kızzz[
Aslan: Evet bir küçük aslancık, içi dolu egocuk! Ho ho ho! Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoo millet senle ne dalga geçiyo, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, iyisi mi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir... Ya, hoşuna gitmedi, öyle mi? Peki buna ne dersin; seni kimse sevmiyor aslanım, annen bile!! Nedenine gelince, insanları sinir ediyor ve sürekli kırıyorsun da ondan! Her düşündüğünü söylemen gerekmez. Yapayalnız bir şekilde ölüp gitmeye niyetli değilsen bir beyin ameliyatı yaptırmayı düşünsen iyi edersin, ama söyle de diline bir düğüm atmayı unutmasınlar! Hadi öptüm!!
:
lİkizler: İkizlerden uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü ve yalancı bir burçtur. Dışardan saf ve (hani olmaz ya) sevimli gözükse de, nerede ne sinsilik yapacağı belli olmaz. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsınız (en az altı ayı gözden çıkarın). Ruhen pozitif bir tarafı olmadığı için kendini beğendirmek için fiziksel özelliklerini kullanır. Zaten güzelliği de olmasa çekilir bir yanı yoktur ya. Bir an yüzünüze güler, en zorlu günlerin dostudur, bir an sonra size ilk tekme atanlar arasında yerini almaktan çekinmez! (Siz de çekinmeyin ve onunkilerin en az 5 katı şiddette tekmelerle karşılık verin!) Ayrıca çoğu şizofrenin de İkizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilemiycem artık. hooop ağır ol kardeşim bana tekme vuracak adam anasının karnından doğmadı...ayrıca benim kadar temiz içi dışı bir bir insan varmıdır merak ediyorm doğrusu....sırnaşık şey
:
Yay: En kötü durumda bile her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir (uyuz bir durum). Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez zaten. Şahsiyetsizdir (o nee!). Ne kadar sevimli görünmeye çalışırsa çalışsın, gizliden gizliye acayip gergin ve sevimsiz bir tiptir. Dikkat edin, işsiz güçsüz takımı hep bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir (çekinmeyin canım deyin, ısırmaz). İşi gücü aylak aylak gezmek ve alemlerin karizması şeklinde dolanmaktır. Oysa karizması çok rahat bozulabilecek biridir (bunların boyları genelde kısa olur, ordan vurabilirsiniz, hobbit hobbit diye bağırmayı deneyin! Ağlayarak kaçarlar). Çoğu Yay burcu alkoliktir. Zaten bu burcu adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat... bu da sevgilimin burcu ayrıca ne boyu kısa ne işsiz güçsüz takımıyla da alakaı yoktur son derece şahsiyetli,efendidir... Kötü Kazen kızdırmayın kelimiiiiiiiiiKötü Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?