Kombine Estetik Maceram

izmirdebirgelin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
26
17
38
Arkadaslar Merhaba

Bugün tam 10 gün oldu, Burun ve meme protez ameliyati oldum.
Burnumda nefes alma problemim, etler ve artik disaridan da belli olan bir kemik yamuklugu vardi. Burun ucu hic ellenmedi, icerisindeki yamukluk ve kemer duzeltildi.
Göğüslerim icin 350 cc kas üstü mentor marka protez takildi.
Henuz silikon tamponlarim ve bandajlarim cikmadi, bir aksilik olmazsa yarin cikicak.
10 gun olmasina ragmen hafif hafif burnumun sag tarafinda kanama devam ediyor. Dedigim gibi cok fazla degil sizma seklinde ama devam ediyor. Bunun disinda baska hicbir sıkıntım olmadi. Cok hafif bir sararma oldu goz altlarimda, hafif de sislik oldu o kadar. Arnica krem kullandim morluklar icin ki zaten hic morarmadim sadece hafif sari bir renk oldu. Agrim sizim neredeyse hic olmadi diyebilirim. En buyuk sıkıntım gece sirt ustu yatmak ve agzi acik uyumak oldu. Hala da duzelmis değil tam olarak uyku duzenim. Bir kanama.
Silikonlara gelince ameliyattan ciktigimda o kadar sis gergin ve buyuktu ki doktora narkozunda etkisiyle bunlari geri cikar diye aglamistim. 2 gun onceye kadar da pisman olmustum cok buyuk oldular diye. Aslinda gorenler cok ideal oldgnu cok guzel durdugunu soyluyorlardi ama ben buyuk göğüs hic ama hic sevmiyorum, 2 cocuktan sonra deforme ve esitligi bozulmus goguslerimin sadece biraz daha diri ama kucuk olmasini istemiştim cunku. Doktorumda bana 1 ay sonra gelip kizacaksin biraz daha buyuk yapamaz miydin diye dedi. Cok inanmadim tabi o ruh haliyle ama 2 gundur tam istedigim kıvama geldiler. Sislikler onemli ölçüde azaldi. Sertlik bir miktar daha var. Rahatsiz edici değil. Hatta doktorun dedigi gibi daha fazla inmese vari diyorum. Cok rahat bir sekilde yan yatabiliyorum. Burnumdan endişeleniyorum sadece yan yatarsam deformasyon olur mu diye. Yarin doktora soracagim unutmazsam. Dun araba kullandim bu arada cok fazla ağrım olmadi. Yakin mesafe kullanabilirim artik diye dusunuyorum yine de doktora danisacsgim.
Bu arada ameliyatimi Fatih Uygur yaptı, izmirde.
Doktorumdan cok memnunum. Ben istiyorum diye yuzume yakismayan bir burnu yapmamak icin uzun süre ndil döktü. Sonunda onun dedigi oldu henuz sonucu gormedim ama guzel oldgunu dusunuyorum.
Genel olarak yardimci olabilmisimdir umarim. Agri konusunda asla endiselenmeyin kesinlikle ben en ufak bir agri hissetmedim. Zaman zaman sizlamalarim oldu onlarda cok degildi. Ameliyatin 3 gunu 20 lik disim sisti mesela o cok cok daha fazla agrimisti hatta aglamistim agridan. Burun meme falan hiiiic gozum gormedi. Eger dis agrisi cektiyseniz ve ameliyattan korkuyorsaniz bu yazim size yardimci olacaktir.
Saygilar

gecmis olsun.cicişlerinde hayırlı olsun canim. bence o diş ağrısı yüzünden hissetmemissindir diger ağrıları çünkü diş ağrısı heleki 20lik diş agrisi şu dunyada cekebilecegim en korkunc agrilardan biri :KK17:

gecmis olsun.cicişlerinde hayırlı olsun canim. bence o diş ağrısı yüzünden hissetmemissindir diger ağrıları çünkü diş ağrısı heleki 20lik diş agrisi şu dunyada cekebilecegim en korkunc agrilardan biri :KK17:

Cok teşekkür ederim ☺
Ameliyattan 3 gun sonra tuttu 20 lik dis agrim, o ana kadarda burun ve meme agrisi cekmemeistim aman aman. Yillardir korktugum kadar yokmus yani.

Tekrar merhaba

Gecen gun silikon tamponlarim cikti, sag tarafi hissetmedim ama sol tarafta bayginlik gecirdim. Nasil canim yandi anlatamam. Demekki o sehir efsanesi dogruymus. Ameliyattan cok tamponlar can yakiyormus. Bikac saniyelik bisey ama acisi baya surdu. 1 saatlik yolda eve gelene kadar agladigim.
Biraz erken konusmusum galiba.
Tamponlar ciktiktan sonra burnum o kadar sisti ki, gorunce korktum. Dun de bandajlarim alindi tamamen. Birde iceriyi temizledi doktor. O da baya aciliydi. Agri esigim yuksek olmasına ragmen zor dayandim.
Bugun de hala sislik sinir bozucu bir halde devam ediyor. Masaj yapmam gerekiyor gunde 2 kere. Ama dokununca burnum sizliyor.
Neredeyse pisman olucam.
Umarim sikayetlerim biran once ortadan kalkar. Evde inleyerek geziyorum tum gun. Cok can sıkıcı. Cocuklarim anne ne zaman normale doneceksin diyolar.
Goguslerime gelince onlarla ilgili cok buyuk bir sorunum yok. Gunden gune yumusamaya devam ediyorlar. Sol gogsum sag gogsumden biraz daha buyuk suan. Sanırım hala odem var. Biraz daha kuculurlerse tam istedigim gibi olacaklar. Bi buyuyo bi kuculuyolar sanki.
Gogus altindaki bandajlari kendin cikarabilirsin dedi bugn doktorum, biraz zor oldu o da, kabuk yapismis bandaja zor ayirdim. Dusta cikardim ustelik.
Birde geve yatarken sporcu sutyeni takmana gerek yok dedi ama bosta kalinca hem yara hem goguslerim sizliyor. Biraz daha takmaya devam edicem galiba

Benden haberler bu kadar. Birkac gune tekrar donerim. Sevgiler.

Yurt disinda mi olmayi dusunuyorsunu? Izmirde ortalama fiyatlar bu sekilde. Hatta yine cok cok iyi bir doktordan daha uygun fiyat almistim ama ameliyat tarihinden dolayi ona olamadim maalesef.
Canim yurt disinda yasiyorum ama ameliyati Trde olmak istiyorum..
Yani fiyatlar nerdeyse ucte biri ve Turk drlara ameliyat olmak isterim

Selaam öncelikle çook geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi sonuçlanmıştırr :KK200:
Ben de dün Fatih Bey' e muayene olup ameliyat gününe randevu aldım. 2 hafta sonra ameliyatım var çok korkuyorum :KK43:
Doğal duruyor mu göğüslerinin durumu ne şuan? Görüntüden memnun musunn?

375 cc kas altı dedi bana ama fazla büyük olacakmış gibi geliyor. 350 önermeyi düşünüyorum.
Fotoğraf atman mümkün mü özelden acaba? Çok sevinirim az zamanım kaldı ve çok yardımcı olur şu zamanda gerçektenn

Selaam öncelikle çook geçmiş olsun umarım her şey istediğin gibi sonuçlanmıştırr :KK200:
Ben de dün Fatih Bey' e muayene olup ameliyat gününe randevu aldım. 2 hafta sonra ameliyatım var çok korkuyorum :KK43:
Doğal duruyor mu göğüslerinin durumu ne şuan? Görüntüden memnun musunn?

375 cc kas altı dedi bana ama fazla büyük olacakmış gibi geliyor. 350 önermeyi düşünüyorum.
Fotoğraf atman mümkün mü özelden acaba? Çok sevinirim az zamanım kaldı ve çok yardımcı olur şu zamanda gerçektenn

Merhaba, Fatih Bey konusunda hic tereddutunuz olmasin cok profosyonel bir doktor. Yalniz ne istediginizi tam olarak net bir sekilde anlatin. Vücut yapiniza göre secmistir buyuklugu eminim ama 375 cc yi gördüm bana cok buyuk geldi.
Ilk gunler 350 cc bile oyle buyuk geluyordu ki herhalde disari cikamam bu sekilde diyodum ama gun gectikce kuculdu neredeyse istedigim gibi oldular.
Agri aci sizi hissetmedim gerginlik hissi oluyor sadece
Suan bi gogsum digerinden daha hassas dokununca sızlıyor ama o kadar baska bir sıkıntı yok.

Görüntü cok sahane olmakla beraber henuz tam oturmadigi icin sizi yaniltmak istemem.
Ilk zamanlar füze gibi baya sipsivri gogusleriniz olacak.
1 ayda normal goruntuyu alir merak etmeyin
Simdiden hayirli olsun

Merhaba, Fatih Bey konusunda hic tereddutunuz olmasin cok profosyonel bir doktor. Yalniz ne istediginizi tam olarak net bir sekilde anlatin. Vücut yapiniza göre secmistir buyuklugu eminim ama 375 cc yi gördüm bana cok buyuk geldi.
Ilk gunler 350 cc bile oyle buyuk geluyordu ki herhalde disari cikamam bu sekilde diyodum ama gun gectikce kuculdu neredeyse istedigim gibi oldular.
Agri aci sizi hissetmedim gerginlik hissi oluyor sadece
Suan bi gogsum digerinden daha hassas dokununca sızlıyor ama o kadar baska bir sıkıntı yok.

Görüntü cok sahane olmakla beraber henuz tam oturmadigi icin sizi yaniltmak istemem.
Ilk zamanlar füze gibi baya sipsivri gogusleriniz olacak.
1 ayda normal goruntuyu alir merak etmeyin
Simdiden hayirli olsun

Teşekkür ederim cevabınız için. :KK200:

Peki sizin hiç doku yok muydu yoksa biraz vardı da üzerine mi 350 cc yaptı?
Bir de tam kalıcı boyutunu alması kaç ay sürüyor? Daha küçülmeyecek sabit kalacak duruma gelişi?
Bende çok az var 375 demesinin nedeni o mu acaba diye düşünüyorum.
Yine de küçük olursa destekli sütyenle çaresi var ama büyük olursa küçültemem çok pişman olurum korkusu var. :KK43: Doğal dursun istiyorum ama bunu dersem de küçük yapar diye korkuyorum,
Öncesi-sonrası fotoğraflarınızı atmanız mümkünse özel mesaj ile gönderebilir misiniz çok sevinirim

Bir de tam kalıcı boyutunu alması kaç ay sürüyor? Daha küçülmeyecek sabit kalacak duruma gelişi?
Yine de küçük olursa destekli sütyenle çaresi var ama büyük olursa küçültemem çok pişman olurum korkusu var. :KK43: Doğal dursun istiyorum ama bunu dersem de küçük yapar diye korkuyorum,
Öncesi-sonrası fotoğraflarınızı atmanız mümkünse özel mesaj ile gönderebilir misiniz çok sevinirim

Benim meme dokum vardi, 2 cocukta 90 i gordum ama cocuklar bir gogsumu daha az emdikleri icin asimetri vardi. Eski fotograflarim yok bende doktorumda var. Dedigim gibi suan hem odemli hemde asimetrik bir goruntu oldugu icin yaniltabilir sizi fotograflarim.
Ilk 3-6 ay arasi odem oluyor kuculme devam ediyormus. 375 ne kadar kuculebilir bilmiyorum kas alti olusu etkileyebilir belki.
6 aydan sonra tam seklini alir
Ilk gunler goruntuden korkmayin. Ben Fatih bey e cikarin bunlari cok buyuk olmus diye aglamisim narkozdan cikinca. O da 3 ay sonra gelip daha buyuk olsaydi deme sakın demisti.

Benim meme dokum vardi, 2 cocukta 90 i gordum ama cocuklar bir gogsumu daha az emdikleri icin asimetri vardi. Eski fotograflarim yok bende doktorumda var. Dedigim gibi suan hem odemli hemde asimetrik bir goruntu oldugu icin yaniltabilir sizi fotograflarim.
Ilk 3-6 ay arasi odem oluyor kuculme devam ediyormus. 375 ne kadar kuculebilir bilmiyorum kas alti olusu etkileyebilir belki.
6 aydan sonra tam seklini alir
Ilk gunler goruntuden korkmayin. Ben Fatih bey e cikarin bunlari cok buyuk olmus diye aglamisim narkozdan cikinca. O da 3 ay sonra gelip daha buyuk olsaydi deme sakın demisti.

Hanımlar merhaba,yorumlarınızı okumak bana iyi geldi geçmiş olsun sevgili I izmirdebirgelin
Boyunuzu , kilonuzu ve göğüs kafesi çevrenizin kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim acaba?

Hanımlar merhaba,yorumlarınızı okumak bana iyi geldi geçmiş olsun sevgili I izmirdebirgelin
Boyunuzu , kilonuzu ve göğüs kafesi çevrenizin kaç cm olduğunu öğrenebilir miyim acaba?

Merhabalar. Boyum 1.68 kilom 58 gogus cevremi cm olarak bilmiyorum. B cup iken C cup oldum.
1 ayı gecti suan cok memnunum iyi ki diyorum
1 aya kadar sabirli olursaniz hersey cok guzl olur

selyLa selyLa cnm, Dr un kaç cc diyorsa lütfen karışma . Sonra ayyy çok pişmanım keşke Dr un dediği 375 i taktırsaydım, 350 de pek küçükmüş dersin :KK66:

Evet size katiliyorum. Dedigim gibi ne istediginizi cok net bir sekilde anlatmaniz gerekiyor. Ben üstüne basa basa defalarca cok büyük göğüs kesinlikle istemiyorum sadece formunda ve dik dursun dedim. En fazla 85 olsun göğüs ölçüm dedim. İlk günler cok korktum böyle kalacak diye. Suan tam istedigim boyuta ulastilar daha fazla kuculmezler umarim.
Fatih Bey dalında cok uzman bir doktor siz yeter ki isteklerinizi belirtin ve kendinizi onun profsynl ellerine teslim edin. Cok memnun kalacaginizi düşünüyorum.

selyLa selyLa cnm, Dr un kaç cc diyorsa lütfen karışma . Sonra ayyy çok pişmanım keşke Dr un dediği 375 i taktırsaydım, 350 de pek küçükmüş dersin :KK66:

Evet size katiliyorum. Dedigim gibi ne istediginizi cok net bir sekilde anlatmaniz gerekiyor. Ben üstüne basa basa defalarca cok büyük göğüs kesinlikle istemiyorum sadece formunda ve dik dursun dedim. En fazla 85 olsun göğüs ölçüm dedim. İlk günler cok korktum böyle kalacak diye. Suan tam istedigim boyuta ulastilar daha fazla kuculmezler umarim.
Fatih Bey dalında cok uzman bir doktor siz yeter ki isteklerinizi belirtin ve kendinizi onun profsynl ellerine teslim edin. Cok memnun kalacaginizi düşünüyorum.

Haklısınıız, ama ben kendimden de şüphe etmeye başladım acaba tam anlamıyla anlatamamış olabilir miyim kendimi, ya yanlış ifade ettiysem v.s. diye şüphelere düştüm :)

I izmirdebirgelin Çook teşekkür ederim sana, Fatih beyle ilgili içim çok rahat artık senin de katkınla. Şimdi sadece cc sorunu kaldı sanırım. Ben de aşırı büyük olup bağırsın istemiyorum ama küçük de olmasın, 85 ölçü iyi aslında. Bende de az doku var ama seninkinden azdır sanırım, sana 350 doğal, normal durduysa bende istediğimden küçük durabilir gerçekten. Ama internetten baktığım örneklerdeki 375 ler de gözüme çok büyük görünüyor kararsızlığımın nedenini biraz da o resimler oluşturuyor :KK43:

X