• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombin Ameliyat gecirdim

Kombinameliyat

• Ameliyat

OY: 0 0,0%
  • Kombinameliyat

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3

Miss67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
4
0
1
Iyi günler ben sayfaya yeni üye oldum sizinle Ameliyatimi paylaşmak istiyorum
Belki birileri bana fikirler verebilir.
Bundan 3 hafta evel Karin germe bel liposuction ve uyluk germe arti labyum ameliyati ve kol germe ameliyati gecirdim yani sizin anlıyacaginiz cok büyük bir riskin altina girdim farkinda olmadan.
O kadar güzel anlatilarki 10 gün sonra iş başi yapabilirsiniz diye cok nayif oldugumdan inadim ve 3 haftadir cok kötüyüm 2gün hastahanede kaldim drenleri cikardilar ne bi antibiotik verdiler nede bir ilgiben Almanyadan geldim 31.7 ameliyat oldum 5gün sonra istanbuldan Zonguldaga izin icin gitik aradan 2gün sonra ateşlendim ve orada acile gittim augumentin 1000lik verdi genel cerah ve pansuman yaptilar gönderdiler her ikinci gün oraya gittim serum ve pansuman yapildi bu arada yalan deyil bütün dikiş yerlerinden intahap akiyordu agrilarim dayanilmaz bir ölcüdeydi ve almanyaya 3 gün oldu döndük lakin halen yatiyorum göbeyimden halen cok sifi akiyor antibiotige devam ediyorum ama daha nekadar devam etmem gerek nezaman düzelme görürüm hic bir bilgim yok
Gercekten hayatimdan hayat gitti
Kimseye bu şekilde inanmayin

Bundan 3 hafta evel Karin germe bel liposuction ve uyluk germe arti labyum ameliyati ve kol germe ameliyati gecirdim yani sizin anlıyacaginiz cok büyük bir riskin altina girdim farkinda olmadan.
O kadar güzel anlatilarki 10 gün sonra iş başi yapabilirsiniz diye cok nayif oldugumdan inadim ve 3 haftadir cok kötüyüm 2gün hastahanede kaldim drenleri cikardilar ne bi antibiotik verdiler nede bir ilgiben Almanyadan geldim 31.7 ameliyat oldum 5gün sonra istanbuldan Zonguldaga izin icin gitik aradan 2gün sonra ateşlendim ve orada acile gittim augumentin 1000lik verdi genel cerah ve pansuman yaptilar gönderdiler her ikinci gün oraya gittim serum ve pansuman yapildi bu arada yalan deyil bütün dikiş yerlerinden intahap akiyordu agrilarim dayanilmaz bir ölcüdeydi ve almanyaya 3 gün oldu döndük lakin halen yatiyorum göbeyimden halen cok sifi akiyor antibiotige devam ediyorum ama daha nekadar devam etmem gerek nezaman düzelme görürüm hic bir bilgim yok
Bu amelyatların hepsi tek seferde olamazzz evet kombin amelyatlar var ama sizinkidi gibi deil cok buyuk risk nerede oldunuz amelyat hangi doktora acaba? Cok buyuk gecmıs olsun, umarım biran önce saglıgınıza kavusursunuz

Ben Flora clinikle anlaşma yaptim ameliyat günü beni başka Hastaneye ve başka doktora Ameliyat ettirdiler Attaköy Hastanesi ve dr.Özgür Pilanci .cok Teşekkür ederim evet insallah biran önce sagligima geri kavuşurum

Üzücü bir durum çok geçmiş olsun. Kombin ameliyatlar yapılmaz değil yapılıyor benim kızım 16 ağustosta 3 lu kombin ameliyat oldu. Hastaneden çıkarken antibiyotik reçete edildi, dikişlerin mikrop kapmaması için her tuvalet sonrasında batikonla temizlememiz söylendi ve diren yerleri içinde antibakteriyel pomat verildi.

Bunlara ek olarak hijyene çok dikkat ettik. Zaten ameliyat olduğunuz bölgeler birbirine çok yakın hatta sanırım sizin de dikişleriniz birleşiyor değil mi? Hem karın germe hem uyluk germe.

Bence antibiyotiğe devam etmeden önce enfeksiyon açısından mutlaka doktora gidin. Bakalım onlar ne diyecek. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Evet burada Doktora gideceyim forumlarda alti hafta iyleşme süresi okmuştum umarim öyle olur yaziniz icin cok Teşekür ederim

Enfeksiyon cok tehlikeli , dikişleriniz açılabilir doku kaybı oluşabilir Allah korusun biran önce orada bir plastik cerraha görünün bence de. İyileşme süresi uzun evet bende sizinle aynı gün amelyat oldum kombin benimde karın germe lipo ve göğüs ve yağ enjeksiyonu ama sizin kombin ağır olmus biraz kol uyluk karın germe lipo hepsi tek sefer için çok gibi geldi bana gerçi doktorunuzda iyiymiş sanırım araştırdığım kadarıyla umarım hersey yolunda gider

Eger intihap varsa dikis yeeleeiniz kapanmaz benim sezeryanda bile olusmustu düzelmedi sonra ayni yerden tekrar kesip dikis yapildi temizlenip bide bende cok koku yapiyodu o intihap yeri asiri rahatsizlik veriyodu.. cok gecmis olsun dilerim bi an önce düzelir

Cok gecmis olsun Miss67 .
29 August da bende kombin ameliyat oldum. Almanya dan geldim.
Meme kücültme diklestirme ve karin germe ve liposaksin...
3 gece hadtahanede kaldim. 5 gün Antibiotika ve agri kesici kullandim. Bol yürüyüs ve bol su önerdi doktorum. Bende öyle yaptim.
Ödem halen var. Korse halen giyiyorum. Pazartesi den berifir ise basladim.
Cok cok sikayetim yok. Sabirla bekliyorum neticeyi.
Sizilien Doktor seciminiz biraz hatali olmus galiba!
Umarim sagliginiza kavusursunuz, hersey istediginiz gibi olur

Cok gecmis olsun Miss67 .
29 August da bende kombin ameliyat oldum. Almanya dan geldim.
Meme kücültme diklestirme ve karin germe ve liposaksin...
3 gece hadtahanede kaldim. 5 gün Antibiotika ve agri kesici kullandim. Bol yürüyüs ve bol su önerdi doktorum. Bende öyle yaptim.
Ödem halen var. Korse halen giyiyorum. Pazartesi den berifir ise basladim.
Cok cok sikayetim yok. Sabirla bekliyorum neticeyi.
Sizilien Doktor seciminiz biraz hatali olmus galiba!
Umarim sagliginiza kavusursunuz, hersey istediginiz gibi olur
Siz nerde ameliyat oldunuz

Simdinasilsiniz aceba? Bende kombin ameliyati olacagim umarim iyi tecrube ederim.

Back