Arkadaslar kış gününde ECA marka kombim bozuldu düşük su basıncı uyarısı verdi su basıncı 0.5 bar kalmış servisi aradım da inş yarın gelip hallederler neden kaynaklanmış olabilir bilmiyorum aynı sorunu yaşayan oldumu ne kadara mal olur bu iş bana ((
Benimde kombim de zaman zaman oluyordu .Servis çağırırdım hep , baktım su azalmış , canım belirli bir su seviyesi var onu yükseltiyorlardı.Artık kendim yapıyorum ,ama tabiki yinede bilemem senin kinde aynı sıkıntı mı ? Servisi ilk etapta ortalama 60 - 80 civarı servis parası alıyor,sonra arızasına göre değişiyor üzerine eklenen para.
Çok geçmiş olsun ...
Arkadaslar kış gününde ECA marka kombim bozuldu düşük su basıncı uyarısı verdi su basıncı 0.5 bar kalmış servisi aradım da inş yarın gelip hallederler neden kaynaklanmış olabilir bilmiyorum aynı sorunu yaşayan oldumu ne kadara mal olur bu iş bana ((
Açıkçası ben kiracıyım 3buçuk yıl önce evi tuttuğumda serviis çağırıp bakım yaptırmıştım 3buçuk yıl iyiydi lakin bir haftadır ara ara su ısıtmamaya başlamıştı resetledim aç kapa vs düzelmişti lakin bugün düzelmedi baktım suyu azalmış ama nasıl yükseltilir bilmiyorum birde su niye azalır ki baktım peteklerde vs sızıntıda yok
Açıkçası ben kiracıyım 3buçuk yıl önce evi tuttuğumda serviis çağırıp bakım yaptırmıştım 3buçuk yıl iyiydi lakin bir haftadır ara ara su ısıtmamaya başlamıştı resetledim aç kapa vs düzelmişti lakin bugün düzelmedi baktım suyu azalmış ama nasıl yükseltilir bilmiyorum birde su niye azalır ki baktım peteklerde vs sızıntıda yok
kombinin alt kısmında bi yer var onu çevirip suyu yükseltiyosun. bunun için servise gerek yok.
bizim boruları döeyenlerde ne kadar saçma sapan iş yaptılarsa, her kış bi yerden sorun çıkıyo. alt komşuya su sızmaya başlıyo görünürde bişey yok bizim peteklerde, sonrada bizim kombinin suyu azalıyo. bu kış nerden sorun çıkcak diye bekliyorum. inşallah seninki böyle bişey değildir