kablolu termostatı gittik soğuk odamıza koyduk(2 odamız kuzeyden soğuk alır biri yatak odamız ona koydurduk) yalıtım hak getire. petek ısısı 40-44 arası idare ederken kombi servisi 60 a çekti petekleri termostatı 19 dereceye diğer ısınabilen odalar fırın oldu servis 19 dan aşağı çekmeyin dedi ama olmadı böyle de.bilgili arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum ve bazı sorularım var.
-kombinin petek dercesi 60 da kalsa koyduğumuz yerde 14-15 derece yapsak? tasarrufla bi alakası olur mu?
-kombiden 45 yada 55 e çeksek termostattan 14-15 mi kullanmak daha mantıklı.(ben termostattan önceki petek sıcaklığı ile çalıştırınca bozulmaz heralde)
kafama takılmasının sebebi bazen petekteki suyu 55 derece yapmak için57 de yanıyor.
-kombinin petek dercesi 60 da kalsa koyduğumuz yerde 14-15 derece yapsak? tasarrufla bi alakası olur mu?
-kombiden 45 yada 55 e çeksek termostattan 14-15 mi kullanmak daha mantıklı.(ben termostattan önceki petek sıcaklığı ile çalıştırınca bozulmaz heralde)
kafama takılmasının sebebi bazen petekteki suyu 55 derece yapmak için57 de yanıyor.