Isıtma, Soğutma, Havalandırma Sistemleri Kombi için acil yardım eder misiniz ?viesman & bosh

Benim annemde Bosch kullanıyor ve inanılmaz kötü bir serisi. en kötü bir kombi markasıyla ancak kıyaslanır. Fakat biz diğer yorumumda bahsettiğim gibi demirdöküm nitrondan çok memnun olduğumuz halde bosch exclusive alacağız kısmetse. Yani markaya bakmaktansa serilerini araştırıp ona göre seçim yapmak gerekir diye düşünüyorum.

siizin kullanmış olduğunuza kötü yorum yapanlarda var galiba şans işi :)

Evet genelde beyaz eşya şans işidir.Eşimin çalıştığı şirket büyük inşaatlar yapıyor(site,market,residence vs.) ve yapılan yerlere hep viesman takmışlar sağlam olduğu için.
Aynı zamanda çalıştığı şirket 10 yıldır viesman kullanıyor tabi şirket tipi kombi sanırım çok memnunlarmış.

Bu arada daha önce oturduğum evde demirdöküm vardı aşırı sesli çalışıyordu o yönden hiç memnun değildim.İmmergas ve eca dan da iyi şeyler duymuştum.

beyaz eşya gerçeten şans meselesidir..aldığınızda bir bakmışsın 1 sene içerisinde bir çok kez arıza yapmış..arıza yaptığında hemen kötü marka oluşuyor aklımızda..ama tamamen kullanıcı şansıdır..

öncelikle şunu söylemek isterimki kombinizi balkona koyacaksanız asla açık balkon olmamalı ..soğukta kombi kalmamalı..eğer imkan yoksa oda termostatı kullanın derim..çünkü kombi açık balkonda kaldığında kendi termostatına göre çalışacaktır..balkonda soğukta kaldığında hep gaz harcıyacaktır..

oda termostatını kullanıp odanızın istediği sıcaklık ayarına gelene kadar kombi çalışır..sıcaklık ayarının üzerinde olursa otomatik olarak çalışmaz kombi .. buda faturaya kar ediyor..açık balkonlarda şiddetle tavsiye edilir oda termostatı..

imkanınız varsa muhakkak mutfakta yada uygun olan kapalı alanlarda olmalı kombi..

nacizane fikrim markaya gelince viesamann kombi daha kalitelidir bosch kombiden ..

arkadaşlarımdan Bosch kullanan var, hiç memnun değiller. Biz de 3 ay önce aldık, kombi ustasının tavsiyesiyle Demirdöküm aldık, Bosch en çok yakanı diye uyarmıştı.

Viesmann kesinlikle.
Bosch zaten kombi markası değil.

Viesmann pahalı geliyorsa demirdöküm derim.
Annem demirdöküm (nitron hermetikti sanırım) kullanıyordu, ayrıca bizim mutfak uygun değildi ve balkonumuz açık olduğu için mecbur salona koymak zorundaydık demirdöküm gayet sessiz ve kullanışlıydı bizim için. Hem görüntü itibariyle daha kibardı.

Benim evimde olan
viessmann vitodens 50 24 kw yoğuşmalı modeli çok memmunum. 2300 tl ye buldum bir sitede. Siz de araştırırsanız uygun yerler bulursunuz.

Konuyu hortlatayım
Bosch, vaillant ve Viessmann arasında seçim yapmam gerekiyor, hangisini önerirsiniz?
Kalite?
Az yakan?
Bozulduğunda kolay ulaşılabilir servis??
Bu üç özelliği taşıyan hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…